Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar merhaba bende bisey sormak istiyorum ben en son 29 mayista adet oldum dongumde cok değişiyorher ay belli olmuyorama normaldeen gec dun olmam gerekiyordu olmadim ama felaket bi sekilde adet sancim var belim agriyor bikaç gundur ilk defa bugunde sancim fena artti goguslerim çekiliyor ama agri gelip gidiyor bende ilk defa denedim bu durumu ve inanilmaz bilgisizim bu konularda sizce hamilelik
Kizlar merhaba bende bisey sormak istiyorum ben en son 29 mayista adet oldum dongumde cok değişiyorher ay belli olmuyorama normaldeen gec dun olmam gerekiyordu olmadim ama felaket bi sekilde adet sancim var belim agriyor bikaç gundur ilk defa bugunde sancim fena artti goguslerim çekiliyor ama agri gelip gidiyor bende ilk defa denedim bu durumu ve inanilmaz bilgisizim bu konularda sizce hamilelik olabilir mi
Merhaba canim.. ilk defa mi cocuk icin deniyorsun? İnsallah hamilesindir dualarim seninle Ben 2 yildir cocuk icin ugrasiyorum gitmedigim doktor kalmadi.. ne ilaclar ne igneler kullandim. Bu surecte her ay 1 gun gecikince hemen test yapiyordum. Cunku deli gibi cocuk isteyip onun icin ugrqsiyordum. Bir defasinda 4 gun gecikti ve hastaneye gidip kan testi yaptirdim ama sonuc yine husrandi.. bende artik akisina biraktim cocuk olayini kafamdan attim. Seninki gibi belirtilerim oluyordu ve hep umutlaniyirdum.. sonunda doktorum sen kafaya taktikca vucudun hamileymis gibi belirti veriyor demisti... buaradq benim dun regl olmam lazimdi ve olmadim. Ayni seninki gibi adet olacakmisim gibi karnim agriyo goguslerim aciyor ve yaniyor.. ben bunu hava degisimine yordum.. hakkimizda hayirlisi olsun İnsallah guzel haberlerini aliriz
Amin canim umarim sende bian once hamile kalirsin hic umudunu kaybetme Allah buyuk umarim olur valla benim ilk denemem ve inanilmaz hala agrim var belim felaket ama olmadim dun aksam idrar testi yaptim negatifti bilmiyorum belkide psikolojik kendimi etkiliyorumdurMerhaba canim.. ilk defa mi cocuk icin deniyorsun? İnsallah hamilesindir dualarim seninle Ben 2 yildir cocuk icin ugrasiyorum gitmedigim doktor kalmadi.. ne ilaclar ne igneler kullandim. Bu surecte her ay 1 gun gecikince hemen test yapiyordum. Cunku deli gibi cocuk isteyip onun icin ugrqsiyordum. Bir defasinda 4 gun gecikti ve hastaneye gidip kan testi yaptirdim ama sonuc yine husrandi.. bende artik akisina biraktim cocuk olayini kafamdan attim. Seninki gibi belirtilerim oluyordu ve hep umutlaniyirdum.. sonunda doktorum sen kafaya taktikca vucudun hamileymis gibi belirti veriyor demisti... buaradq benim dun regl olmam lazimdi ve olmadim. Ayni seninki gibi adet olacakmisim gibi karnim agriyo goguslerim aciyor ve yaniyor.. ben bunu hava degisimine yordum.. hakkimizda hayirlisi olsun İnsallah guzel haberlerini aliriz
Hamile kaldiniz miAmin canim umarim sende bian once hamile kalirsin hic umudunu kaybetme Allah buyuk umarim olur valla benim ilk denemem ve inanilmaz hala agrim var belim felaket ama olmadim dun aksam idrar testi yaptim negatifti bilmiyorum belkide psikolojik kendimi etkiliyorumdur