• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan arkadaşlar acil yardımm:(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

destina80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
15
0
36
Osmaniye
nişanı salonda çalgılı yapacağız ama nişanlım kabarık nişan tuvaleti almamı istemiyor abiye olsun istiyor sizce salonda abiye giymem abes mi kaçar görümcelerimde abiye giyecekler napmalıyım:(bilmiyorumki

bende hiç sevmem kabarık nişan elbisesi.. gereksiz bencede.. giysin hepsi abiye,, gelin olan sensin. sacını cok ozel yaptır,elbiseni güzel seç.. prensesler gibi olursun. dogal ve guzel

cnm benim de kasımda nişanım var herkes kabarık bişeyler giy diyo bende aslında sade bişeyler istiyordum ama içinde kalır al ve giy...
çalgılı büyük bir nişian olacak ben eğer seviyorsan kabarık giy derim cnm...

canım aslında bende isterim kabarık olsun ama işte nişanlımın bütçesi ona elveriyo kabarıkla 1000-1200 tl civarı,500 liralıkta var ama giydim basit göründü gözüme:(uff ne bilim ya valla çok zormuş bu işler.

Tabi bütçeyi dedüşünmek lazım ama bir kere nişanın oluyor madem kabarık seviyorsun aldırmak zorunda değilsin kabarık kirala derim. hem içinde kalmaz giyersin hemde bütçeye uyar. Kabarıklarıalmaya kalkınca evet çok pahalı ama pahalı bir kabarık elbiseyi uygun fiyata kiralayabilirsin;) şimdiden mutluluklar.

nişanı salonda çalgılı yapacağız ama nişanlım kabarık nişan tuvaleti almamı istemiyor abiye olsun istiyor sizce salonda abiye giymem abes mi kaçar görümcelerimde abiye giyecekler napmalıyım:(bilmiyorumki

ayyy canım yaa nişanlın niye takmış ki buukdara kabarık nişanlık giysen ona ne zararı olurki ben hiç duymadım kabarık nişanlık istemeyen damat:Dbence ne yap et ikna et onu çünkü herkez abiye giyecek sen ayrıcalıklı olmalısın.yok ilna olmayacak sa ona öle bir abiye aldırki görsün gününü:D

benimde kasımda nişanım olacak
yaklaşık 500 kişilik
kabarığı sevmediğim için kalca basen dar diz kapagına dogru bolaşan çanlaşan bi model diktirdim
sırtını ipli falan yaptırdım ne abiye ne kabarık ortası bişi oldu

ya bence kabarık gıy bıkere nısanlanıyosun okadar kabarık olmayabılır bunu kendın ayarlarsın tarlatanın az kabarık olur ayarlıyolar bunu gorumcelerınde gıyıcekse abes olur bence kım nısanlanıyo gelın nerde dıye sorarım ben olsam..............

çok teşeşkür ederim arkadaşlar yardımınız için.evet didem işte bence bunu herkes sorcak oyüzden endişeliyim ama nişanlımda taktığın şeye bak diyo sen benimi istiyosun gösterişimi,bence gelin dediğin sade olur diyo.:(işte limitte 500 tl.ya abiyenin pahalısını yada kabarığın en ucuzunu almak durumundayım.hayırlısı olsun diyorum:(

benim 2ay önce oldu nişanımm kabarık giyidim.300kişilik bi nişandı ve ailemde abiye giyenler çoktu.benimde giymem abes olurdu yanii.eğer salondaysa kabarık giyy.alamıyorsan kirala bence.burda fiyatlar uygundu 1400e aldım ben ama orda nasıl bilemem.

Back