Selam Arkadaşlar 32 günlük bi bebeğim var göğüs uçlarım çok yara oldu kullanmadığım krem kalmadı lansinoh garmastan bepanthen vs. hiç birisi işe yaramadı en son yaralarım iyileşene kadar göğüs pompasıyla sağıp vermeye başladım oda çok yorucu olmaya başladı benim için ve eşimle süt sağma makinesi almaya kara verdik santebebe diye bi markanın elektrikli ve pilli olan makinesini aldım ama sağmak ne mümkün korkunç canımı acıtıyo artık bebeğim acıkıcak diye korkar oldum ne yaptıysam çare bulamadım ne olur bi akıl verin bi yol gösterin perişan oldum artık mafoldumben
Meraba canım benim bebeğim 24 günlük ve benimde göğüslerim felaket acıyor bide havalar sıcak terledikçe çok yanıyor.silikon göğüs ucunu dene istersen benim biraz rahatlatır gibi oldu tabi oğlum damağı ile çektikçe yine çok acıttı.Şİmdi medela purelanı kullanıyorum ama bi işe yaramadı.Bu krem bitince garmastanı deneyeceğim inşallah o işe yarar.Bende elektirkli süt sağmma makinesi ile sağdım benimde acıttı.Emzirmek çok canıomı yakıyoreyvahedigeldismile ayrıca sütüm az.Doktor rahat emizremediğim ve canım acıdığı içinde sütümün az olduğunu söyledi ne yapacağımı şaşırdımboshayallersmile
Canım silikon göğüs ucu denedim oda işe yaramadı garmastanda işe yaramıyor boşuna alma ben göğsümü sağdığım içinmi yoksa kremdenmi birazcıkda olsa toparlandı açık kankızıl hali kalmadı fito kullanıyorum şuan uff sanırım ne olursa olsun çözüm yok galiba :sm_confused:
Geçmiş olsun canım bende aynı sıkıntıları yaşadım,bende ilaç yerine tahin yagı sürüyordum inanaın ertesi güne birşey kalmıyor,tavsiye ederim
papilla diye bi krem varmış ondan sipariş ettim bakalım nasıl olucak inş. işe yarar =(
Soğan bende işe yaramadı tahinide deniycem Allah'ım yardım etsin tüm annelere =(=(
Selam Arkadaşlar 32 günlük bi bebeğim var göğüs uçlarım çok yara oldu kullanmadığım krem kalmadı lansinoh garmastan bepanthen vs. hiç birisi işe yaramadı en son yaralarım iyileşene kadar göğüs pompasıyla sağıp vermeye başladım oda çok yorucu olmaya başladı benim için ve eşimle süt sağma makinesi almaya kara verdik santebebe diye bi markanın elektrikli ve pilli olan makinesini aldım ama sağmak ne mümkün korkunç canımı acıtıyo artık bebeğim acıkıcak diye korkar oldum ne yaptıysam çare bulamadım ne olur bi akıl verin bi yol gösterin perişan oldum artık mafoldumben
Benimkide kargoya geç gelmiş dağıtım bittiği çin yarın göndeririz dediler eşim gidip ofislerinden alıcak getiricek akşama inş. şifa buluruz ya =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?