- 18 Şubat 2021
- 119
- 31
- 23
- Konu Sahibi Gamzeli3112
Teşekkürler aslında hastanemizde emzirme danışmanı var gitmeyi düşünüyorum ama malum kış ve köydeyim birde bebek var istediğim her zaman gidemiyorum ne yazıkkiDogumdan sonra yana yakıla buraya konu açmıştım felakay haldeydim nasıl acı çekiyordum anlatamam doğum kadar bir acıydı . Lansinoh ve gümüş kapak kullandım gümüş kapak tam 2 ay gogsuödeydı bunun tek çaresi bebeğine doğru tutturmak yara iyileşir ama yenisi doğru tutmadığı için oluyor emzirme danışmanından yardım almanı durumun yoksa eğer youtubeden premanın emzirme ile ilgili videosunu izlemeni tavsiye ederim .
Hepsi geçicek sabret ben asla emziremeyeceğim sandım emzirirken kafamdan terler boşalıyordu inanılmaz acı çekiyordum kan oturuyordu et kopuyordu şuan bebeğim 9 aylık olmak üzere hala emziriyorum elhamdulillah o dönem hayal bile edemiyordum ama gepsi geçti acı yara bitti.
Gögsünün kahverengi kısmını çerevele elinle kıstır bebeğinin burnundan aşağı dogru vermeye çalış direk ağzına verme burnuna değdir, koklat iyice açsın ağzını kahverengi kısmının tamamımı aldığı an acı geçicek azalacak olmadığı an çıkar tekrar ver olana kadar bir kaç denemede olacak.
Sabret ve ne gerekiyorsa ne destek gerekiyorsa al istanbuldaysan sana harika bir emzirme danışmanı ebe önerebilirim