Arkadaşlar Acil Yardım!!!

ayy inş iyi gelir ya benim hala aynı ama sanki çığlıklarımmı azaldı ne yada psikolojimimi bu yönde hazırladım bilemiyorumm :1closedeyes:

Papillayı kullandığımın 3. günü ve belirgin bir şekilde acıda hafifleme var.Sanırım işe yarıyorhihoyyyt

Yaralarım Açılmaya ve büyümeye devam ediyor acıyla irkilerek verdiğim için sütümde azalıyor bebeğim açlıktan ben acıdan ağlıyorum cildiyeye gidicem yarın tek çarem bu kaldı Allahım bebeğime ve bana yardım etsin ..senağlama

Ayy canım benim ya.Bende oğlumu dün yatarkn emzirdim damağıyla gene göğsümü acıttı.Eskisi gibi acımıyor benim.Canım inşallah tez zamnda düzelir senin ya.Doktorumda göğüsteki acıma isteyerek bebeği emzirmediğiniz için azalır dedi zaten.Annelik ne zormuş

Ben hem emziriyorum hem de emzirmeden sonra kalan sütü sağıyorum. Böylece süt artarmış. Bugün meme ucu süt sağarken pörtledi.Nasıl oldu anlamadım:sm_confused: Küçük bir bölümüne kan oturmuş gibi morardı. Bir sonraki emzirme saatinde bebişimin dudaklarını kan içinde görüp irkildimohaoldumsmile
Vampir gibi nooluyo bööle derken o pörtlemiş yer oğlum emerken patlamış. Allah Allah daha neler yaşıyacaz bakalım.Kızım (Şimdi 6 yaşında) memeyi tutamamıştı bile. Ben de ozaman fazla bilinçli ve tecrübeli de değildim, bu kadar uğraşmamıştım. Sütü sağarak verip, süt azaldığında dayamıştım mamayı. Şimdi anlıyorum bu emzirme işi çok zormuşş çoook..bilmiyorumkismile

Canım bende başlarda sütüm artsın diye süt sağma makinesi ile sağdım ve de tabi kiacımasın diye işte o zamn göğsümü çok acıtı.Vede sütümün daha yeni geldiği zamn sütüm gelsin diye süt sağma makinesi ile sağdım süt yerine kan aktı.Ve senin dediğin gibi oğlumun ağzı gözüde kan olmuştu o zman çok feci tabi ama.Şimdi babası vampir oğlum diye seviyorkaydirigubbakcemile3

ayy inş iyi gelir ya benim hala aynı ama sanki çığlıklarımmı azaldı ne yada psikolojimimi bu yönde hazırladım bilemiyorumm :1closedeyes:

selam kızlar bu yaralardan çook çekmiş biri olarak en iyi krem bepantenmiş benim yaralarım okadar kötü idi ki emzirdikten sonra da dakikalarca ağrırdı. ve bebeğim 1 ay önce mememden enfeksiyon kapıp boğaz yolları iltihaplandı. size tavsiyem emzirmeden önce ve sonra karbonatlı su ile silin bepanten sürün. evicap var kurutuyo. kurumasına fırsat vermeyin

geçmiş olsun cnm.benimde olmuştu,ağlayıp emzirdiğimi hatırlıyorum.ben de ayva çekirdeğin jel haline getirip sürmüştüm,bide zeytinyağı sürüyordum,emse bile bebeğe zarar vermez,sütündende sür,garmastanı kullandım krem olarak.
allah yardımcınız olsun cnm.bebişlerinizi güle güle büyütün.

ufff Kızlar olan oldu mastit oldum iltihaplandı göğsüm 2 gün yüksek ateş halsizlik kafamı kaldıramadım süt kanalları tıkandı bebeğime mama takviyesine başladık bi yandan ben antibioytik tedavi rabbim kimseye yaşatmasın ne zormuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…