arkadaşlar 2017 den bu yana 55 kgdan 85 e çıkmıştım antidepresan kullanımı nedeniyle, şuan 72 yim fakat 6 lı hanelere inemiyorum. birisi bana metabolizman durmuştur, taktiğini değiştirip vücudunu şaşırt tarzı bir şey dedi. sizce 69 kg ya devamında da kilo vermeye devam etmek için neler yapmalıyım? 155 cm boyundayım. perşembe günü dahiliye randevum var orası da diyetisyene yönlendirecek galiba okuyanlara tesekkurler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar 85 kilodan 72 ye düştüm ama kilo vermem durdu?
- Konu Sahibi Victrola
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Mart 2021
- 900
- 164
- 53
- 33
Farklı diyette geçebilirsiniz. Mesela süt diyeti var ona bakın bi isterseniz. Sebze ağırlıklı olsun hayatınızda. Normalde yarım saat yürüyor iseni bunu bir saate çıkarın evde spor yapın. Bir süre kilo vermek duruyor diyette ama sonra devam ediyor bunun için sadece vazgeçmeyin olmuyor demeyin bende çok takılı kaldım belli kilolarda ama isteyince oluyorarkadaşlar 2017 den bu yana 55 kgdan 85 e çıkmıştım antidepresan kullanımı nedeniyle, şuan 72 yim fakat 6 lı hanelere inemiyorum. birisi bana metabolizman durmuştur, taktiğini değiştirip vücudunu şaşırt tarzı bir şey dedi. sizce 69 kg ya devamında da kilo vermeye devam etmek için neler yapmalıyım? 155 cm boyundayım. perşembe günü dahiliye randevum var orası da diyetisyene yönlendirecek galiba okuyanlara tesekkurler
- 13 Kasım 2022
- 1.307
- 598
- 43
Diyetisyen zaten sizin günlük şartlarınızı göre bir diyet onericektir sonrasında mutlaka spor ile desteklemeli siniz normalde yapiyormusunuz bilmiyorum ama günlük hareketinizi kalori yakiminizi artirabilirsinizarkadaşlar 2017 den bu yana 55 kgdan 85 e çıkmıştım antidepresan kullanımı nedeniyle, şuan 72 yim fakat 6 lı hanelere inemiyorum. birisi bana metabolizman durmuştur, taktiğini değiştirip vücudunu şaşırt tarzı bir şey dedi. sizce 69 kg ya devamında da kilo vermeye devam etmek için neler yapmalıyım? 155 cm boyundayım. perşembe günü dahiliye randevum var orası da diyetisyene yönlendirecek galiba okuyanlara tesekkurler
yürüyüş vardı ama evde hiç spor yapmadım süt diyetine de bakacağım çok teşekkür ederiiim :) <3Farklı diyette geçebilirsiniz. Mesela süt diyeti var ona bakın bi isterseniz. Sebze ağırlıklı olsun hayatınızda. Normalde yarım saat yürüyor iseni bunu bir saate çıkarın evde spor yapın. Bir süre kilo vermek duruyor diyette ama sonra devam ediyor bunun için sadece vazgeçmeyin olmuyor demeyin bende çok takılı kaldım belli kilolarda ama isteyince oluyor
evde egzersiz hiç yapmadım..Diyetisyen zaten sizin günlük şartlarınızı göre bir diyet onericektir sonrasında mutlaka spor ile desteklemeli siniz normalde yapiyormusunuz bilmiyorum ama günlük hareketinizi kalori yakiminizi artirabilirsiniz
- 13 Kasım 2022
- 1.307
- 598
- 43
Eğer günlük 8-10bin adım atmiyorsaniz yürüyüş yetersiz geliyor maalesef. Evde de spor yapmanız şart değil en basitinden zumba videoları açıp eglenebilirsiniz yarım saatte olsa acayip kalori yaktiriyor hemde eğlenceli oluyor tavsiye ederimevde egzersiz hiç yapmadım..
- 7 Mart 2021
- 900
- 164
- 53
- 33
Ne demek canım spor çok önemli bu aşamada sarkma olmaması adına çünkü kilo verince ister istemez sarkmalar oluyor evde beş dakika ile başlayın spora vücut alıştıktan sonra bu süre baya artıyor. Yeşil çay limon bol suyürüyüş vardı ama evde hiç spor yapmadım süt diyetine de bakacağım çok teşekkür ederiiim :) <3
bencede dans etmeyi seviyorum kimse yokken bunu yapmalıyım çok teşekkur ederim yaaaaaaaaaa :)Eğer günlük 8-10bin adım atmiyorsaniz yürüyüş yetersiz geliyor maalesef. Evde de spor yapmanız şart değil en basitinden zumba videoları açıp eglenebilirsiniz yarım saatte olsa acayip kalori yaktiriyor hemde eğlenceli oluyor tavsiye ederim
teşekkürler değerli insan :) <3Ne demek canım spor çok önemli bu aşamada sarkma olmaması adına çünkü kilo verince ister istemez sarkmalar oluyor evde beş dakika ile başlayın spora vücut alıştıktan sonra bu süre baya artıyor. Yeşil çay limon bol su
- 13 Kasım 2022
- 1.307
- 598
- 43
Rica ederim ben öyle yapıyorum yoksa kilo alıp başını gidiyor mesela çok yediğim günler mutlaka evde kendimce egleniyorumbencede dans etmeyi seviyorum kimse yokken bunu yapmalıyım çok teşekkur ederim yaaaaaaaaaa :)