Sagol kuzum isteyince oluyor inan bak sende gercekten iste olur..sonucta bu kilolar biz istedigimiz.icin geldi... biz istedigimiz icinde gidicek.. Bölgesel yerleri o bolgelerin hareketlerini yaparak inceltebilirsin cnmm. Ben 2 haftada 99 kilodan.94 e dustum suan 94canım valla tebrik ederim resimlerini de gördüm hikayenide okudum maşallah sana azmin zaferi bu olsa gerek maşallah bol bol istediğin huzur bulduğun kiloya ulaşıncaya kadar rahat rahat verirsin inşallah kilonu benim de 10 kilo fazlam var nasıl gidicek bilmyorum bölgesel birdeki sorma yapıştı kaldı yaşımda çok yok evlenmeden vermek istiyorum kilolarımı p.tesi den beri de ben diyetteyim hiç ekmek yemedim patetes diyetini uyguluyordum güya dün akşam yedim yemek dayanamayıp ama ekmek yemiyorum inşallah kurtulucaz bu kilolardan ama senin adına çok sevindimmm :)
abooo nasıl dayncaz o dediklerini yiyerek / yemeyerek :)Evet canim ama hic birsey yemiyom sabahlari ac karnina limonlu ilik su.. kahvaltida 4 zeytin.azicik.peynir.. ekmek yok.. su bile az iciyom cok icme bence çünkü vucud su olunca yine sismanlion degisen bisi olmuyo bence... oglenleri az ama kafama gore yiyom aksamlari yogurt limon ve pulbiberi karistirip yiyorum : ) bu kdr sabahlarida 6.0 veya 7.0 da en az 25 dk hizli yuruyom.. cok.dinamik oldum mu 1 saat : )) sali gunu 95.8 kiloya indim suan 94.5 im : ))
Kiyamam ama yapicak biseyim yok vermem lazim bu kiloyu. Suan 93.8 kiloyum canım. Bugun kahvaltida etmedim sadece 1 bardak yesilcay.. yesilcayi ac karnina ic ne olursa olsun bunu unutma. Zaten 5 fincan yesilcay 70 kalori yakmana yardimci oluyormus hic bisey yapmasan bile... yogurt pul biber ve limonu karistir ye yatmadan önceabooo nasıl dayncaz o dediklerini yiyerek / yemeyerek :)
Teşekkür ederim cnm insÖhhhh yaaaa en az 10 yaş gençleşmişsiniz çok hoş gorunuyorsunuz saç renginizde yakışmış
Tebrik ederim darısı başıma
Teşekkür ederim : )süpersiniz masallah yaa
Teşekkür ederim siyahı bende kendime yakıştırdim : )tebrik ederim.Çok genç gözüküyosun ve siyah saç çok yakışmış.Siyah saçtan vazgeçme derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?