Arkadaşlar 21 Martta Başlayan Sabrım İşte size Fotosu..!

Sagol kuzum isteyince oluyor inan bak sende gercekten iste olur..sonucta bu kilolar biz istedigimiz.icin geldi... biz istedigimiz icinde gidicek.. Bölgesel yerleri o bolgelerin hareketlerini yaparak inceltebilirsin cnmm. Ben 2 haftada 99 kilodan.94 e dustum suan 94

abooo nasıl dayncaz o dediklerini yiyerek / yemeyerek :)

abooo nasıl dayncaz o dediklerini yiyerek / yemeyerek :)
Kiyamam ama yapicak biseyim yok vermem lazim bu kiloyu. Suan 93.8 kiloyum canım. Bugun kahvaltida etmedim sadece 1 bardak yesilcay.. yesilcayi ac karnina ic ne olursa olsun bunu unutma. Zaten 5 fincan yesilcay 70 kalori yakmana yardimci oluyormus hic bisey yapmasan bile... yogurt pul biber ve limonu karistir ye yatmadan önce

Öhhhh yaaaa en az 10 yaş gençleşmişsiniz çok hoş gorunuyorsunuz saç renginizde yakışmış
Tebrik ederim darısı başıma

Ya sizin ne kadar güzel bir yüzünüz var... Siyah saç falan çok yakışmış. Azmin zaferi budur. Harikasınız.

tebrik ederim.Çok genç gözüküyosun ve siyah saç çok yakışmış.Siyah saçtan vazgeçme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…