daha önce başardın yine başarırsın inşallah... bana da gaz verirsen sevinirim :)
Valla cok sevindim senin adina sende benim gibi 20 kilo vermişsin insan isteyince başarıyor.. çok tebrik ederim. malesef ben yerimde sasiyorum suan 94 kiloyum. bebiş olma ihtimali var da o yüzden diyet yada spor yapamadim bakalim adet günüm 11i varmi yokmu belli olucak. eger yoksa spora baslicam canim
Buyurun buda başlarda eklediğim yüzümü sildiğim çöp gibi dediğiniz resim.. (inanmadiginiz)
kaçtan kaça düştün nasıl düştün :)Boyum 1:70 eger merak edenler varsa
113 kilodan düştüm 93 kiloya kadar cok kisa bir surede surekli.kosu yaparak ama bebegim vardi ara verdim spor yapmadim sonra düşük yaptim bebegim gittikaçtan kaça düştün nasıl düştün :)
Teşekkür ederim yorumun icinTebrik ederim. Şu anki halinizle hiç de 95 gibi gözükmüyorsunuz. Vücut tipinize bakarak en az on yaş gençleşmiş gibisiniz.
Kendine haksizlik etme canim boyum 170 yok ys bende fici gibiyim valla kendime.sinir oluyomay canım nasıl bir bedenin var senin hiç 95 kilo göstermiyosun boyun kaç acaba 2 metre var snaırımo kiloyu kamufle ettiğine göre bak ben 88 kiloyum bildiğin fıçı gibiyim umarım bende birgün başarı öykümüz sizlerle paylaşırım durmak yok yola devam
Kosu bandi bantim yok benim. Sadece 7.0 da 25 dk kostum cnm ama hic bisi yemiyodum yesilcay iciodum 2 bardak birde yoğurt icine pulbiber ve limon karistirip yemeye basladim suan.. bebegim vardi kilo aldim sonra dustu kilolar bana kaldi. 102 kiloydum suan 95 kiloyum ve bir hafta 2 gunde : )koşu bandında en çok neler yaptın ?
koşu bandının kemerini mi daha çok kullandın yürüyüşü mü, koşmayı mı veya başka hangi hareketleri
yani sabah 7 de sadece 25 dakika ? hergün ?Kosu bandi bantim yok benim. Sadece 7.0 da 25 dk kostum cnm ama hic bisi yemiyodum yesilcay iciodum 2 bardak birde yoğurt icine pulbiber ve limon karistirip yemeye basladim suan.. bebegim vardi kilo aldim sonra dustu kilolar bana kaldi. 102 kiloydum suan 95 kiloyum ve bir hafta 2 gunde : )
Evet canim ama hic birsey yemiyom sabahlari ac karnina limonlu ilik su.. kahvaltida 4 zeytin.azicik.peynir.. ekmek yok.. su bile az iciyom cok icme bence çünkü vucud su olunca yine sismanlion degisen bisi olmuyo bence... oglenleri az ama kafama gore yiyom aksamlari yogurt limon ve pulbiberi karistirip yiyorum : ) bu kdr sabahlarida 6.0 veya 7.0 da en az 25 dk hizli yuruyom.. cok.dinamik oldum mu 1 saat : )) sali gunu 95.8 kiloya indim suan 94.5 im : ))yani sabah 7 de sadece 25 dakika ? hergün ?
doğru mu anlamışım ?
uygulayacağım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?