Bebek İkinci El ARKADASLAR 19-20 NO KIZ BEBEK AYAKKABİ VE 12/18 KİSLİK ŞIK ELBİSE ARİYORUM

zhrdmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
132
9
48
İstanbul
Arkadaslar 19/20 no kiz bebek ayakkabi (markali ve temiz) ve abisinin dogumgununde giydirmek icin prensesime şık elbise ariyorum

Bende var hm marka kızım 10 kg idi bunu 1 yaş dığumgününde giydirmiştim.. Göndereyim fotoları

Eklentiler

• image.jpg
    114,1 KB · Görüntüleme: 163
Bunlar da var düşünürseniz
Gri tulum hiç giyilmedi çünkü hediye geldiğinde kızım büyümüştü ve değişim zamanı geçmişti..
Bordo salopet çok güzeldir, lcw kadife
Ayakkabı stride ride marka Kızımın ilk ayakkabısı, anatomik

Eklentiler

• image.jpg
    1,9 MB · Görüntüleme: 146
  • image.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 170
  • image.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 178

Ayakkabinin fiyatini ogrenebilirmiyim birde cok yipranmismi acikxasi ikinci el oldugu cok anlasilsin istemiyorum

Ayakkabinin fiyatini ogrenebilirmiyim birde cok yipranmismi acikxasi ikinci el oldugu cok anlasilsin istemiyorum
Sıfır görünümünde değil tabi, çünkü cırt cırtlı olunca illa ki kenarlar toplanıyor.. ama hepi topu 2 ay giydi, her açıdan fotoğrafını gönderebilirim çekip, karar verirsiniz.. ama bu spor bi ayakkabı özel günde pek şık durmayabilir :) günlük kullanacaksanız kesinlikle tavsiye ederim. doktorumuz bu markayı al dediği için ilk 2 ayakkabısını strite ride aldım. 150 tl idi, artık normal markalar alıyorum ama ilkin anatomik esnek taban istedi doktor.. düşünürseniz 50 tl derim

Sizinle gorusmustuk ben kararsiz kalmistim hatirladinizmi galiba sonunda ben yine buna kalicam:)))
Aaa hatırladım Cnm bırkac kışı daha vardı görüştüğüm o nedenle karıştırdım...
Valla tertemız tas gıbı ayakkabılar...5 cocuk daha büyütür öyle dıyım :))

Magazadan alinmistir kalin kumastir 45 tl ye alindi yeni kokusu uzerinde 1 kez giyildi 20 tl ye verebirim

Bu var cepkenle giyilir 15 tl lcw marka 18 aya olurmu bilmiyorm 14 aya kadar garanti

14 aya kadar olur lcw sitesinde suan bile indirimli 30 tl ben 10 tl ye verecgim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…