Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIM 19-20 İÇİN GAP MARKA IŞIL IŞIL AL SENİN OLSUN. EN İYİ MARKA VE ŞIK MODEL. 25 TL.Arkadaslar kimsede yokmu
Bende var hm marka kızım 10 kg idi bunu 1 yaş dığumgününde giydirmiştim.. Göndereyim fotolar
tesekkur ederim boyle bir elbisemiz var :))
Bunlar da var düşünürseniz
Gri tulum hiç giyilmedi çünkü hediye geldiğinde kızım büyümüştü ve değişim zamanı geçmişti..
Bordo salopet çok güzeldir, lcw kadife
Ayakkabı stride ride marka Kızımın ilk ayakkabısı, anatomik
CANIM 19-20 İÇİN GAP MARKA IŞIL IŞIL AL SENİN OLSUN. EN İYİ MARKA VE ŞIK MODEL. 25 TL.
CANIM BENİM AYAKKABIYI GÖRDÜNMÜ. RESİM ATTIM. GAP MARKAAyakkabinin fiyatini ogrenebilirmiyim birde cok yipranmismi acikxasi ikinci el oldugu cok anlasilsin istemiyorum
TAMAM CANIM. ŞIKIR ŞIKIR. AKLINDA OLSUNAyakkabi cok hos ama gunluk bisey bakiyorum ama buna uygun bir elbise bulabilirsem degerlendirebilirim
Sizinle gorusmustuk ben kararsiz kalmistim hatirladinizmi galiba sonunda ben yine buna kalicam:)))Bu var Cnm ıcı dışı derı
Sıfır görünümünde değil tabi, çünkü cırt cırtlı olunca illa ki kenarlar toplanıyor.. ama hepi topu 2 ay giydi, her açıdan fotoğrafını gönderebilirim çekip, karar verirsiniz.. ama bu spor bi ayakkabı özel günde pek şık durmayabilir :) günlük kullanacaksanız kesinlikle tavsiye ederim. doktorumuz bu markayı al dediği için ilk 2 ayakkabısını strite ride aldım. 150 tl idi, artık normal markalar alıyorum ama ilkin anatomik esnek taban istedi doktor.. düşünürseniz 50 tl derimAyakkabinin fiyatini ogrenebilirmiyim birde cok yipranmismi acikxasi ikinci el oldugu cok anlasilsin istemiyorum
Aaa hatırladım Cnm bırkac kışı daha vardı görüştüğüm o nedenle karıştırdım...Sizinle gorusmustuk ben kararsiz kalmistim hatirladinizmi galiba sonunda ben yine buna kalicam:)))