- 24 Mayıs 2017
- 7.479
- 14.652
- 248
- 34
- Konu Sahibi Maariftakvimi
Hayatinizdan toksik insanlari uzaklastirin. Bitmis.gitmis birak dusme pesineKızlar merhaba
Gecenlerde konu açmıştım buraya link koymayı bilmiyorum ama detay almak isteyenler geçmiş konuya bakabilir konuyu bilen bilir negatifinde negatifi bir arkadaşım var ama tanısanız bir insan bu kadarda karamsar olunur mu dedirtecek sekilde size şöyle özetleyeyim hayata hep karamsar bakan bir yapısı ona göre afrikalı çocuklar bile ondan daha şanslı...
Benim actigim konuya bir cok uye saglikli bir arkadaslik olmadigini bu arkadasligi sonlandirmanin daha hayirli oldugunu soyledi yakin bi arkadasimla konustum farkindamisin resmen senin enerjini emiyor dedi daha sonra
Sonra konusmayi bu konu uzerine jendi kesti bir aya ykindir konusmuyoruz kendisiyle ve onu zaman zaman ozlesemde samimi olmak gerekirse bu ayrılık bana iyi geldi ve arkadasim bugun beni aradi musait degildim acamadim
Sensiz herşey boş hep sen dönerdin bu defa ben döndüm diye ve gercekten ben onu sevsemde arkadasligi beni ciddi manada yoruyordu soyle soyleyeyim hic gorusmesek gunde 1 saat konusurduk ve inanin 40 dk sı onun hayatı sikayetleri arkadasligi bitiren o oldu ve ne yalan soylryeyim ayagima gelmiş firsat gibiydi ama simdi gen devam ettirmek istemiyorum nasil soyleyecegimide bilemiyorum konum cok uzun oldu ama kızlar nolur bana bir akıl verin