şimdi biz bu konuyu dün lalişimlen biraz konuştukortadan açıldı.dedim lalişim ben bunu bir başlıkla yarın açayım.ama o başlığı dilim varmadı tabi açmayaa.s.
yani bir kadının sürekli daldan dala olması beni de huzursuz eder sanırım.neticede eviyim.onunla dışarda da görünmek istemem açıkçası.
evet herkesin kendi özgürlüğü ama lalişimin dediği gibi bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim..:1hug:
seni de onun gibi zannetme ihtimalleri çok yüksek..:sm_confused:
betiş delisi vallahi bir an bir canavar filan sandım seni;öyle bir dedinki:smiley-cool:
ablacım yok benim böyle bir arkadaşım şu an yok.lalişimin dediği gibi dün kitapla ilgili konuşunca konuyu buralara kadar taşıdık:icecream:dimi lalişimtatlicadiarzu
ayrıca ben buna benzer bir şey yaşadım.eski çalıştığım firma sahibiyle aynı şirkette çalıştığım bekar kız arkadaşım birliktelerdi.
ve ben hiç bir şey yapamadım..o kadar yaptığının yanlış olduğunu söylememe rağmen öyle bir pozisyona geldimki;sanki uyarılarıma devam etmekle ahlaksız benim gibi oldu..:teselli:
sonra ne haliniz varsa görün dedim.ikinizide saygı duymuyorum.10 gün sonra işten çıkarıldımkafamçokkarıştı
diyelimki bir arkadaşınız var..diyaloğunuzdan hoşlanıyorsunuz..muhabbetleriniz keyifli..
derdiniz olduğunda paylaşabiliyorsunuz.
ama gelgelim sosyal hayatında gerçekten biraz fazla özgürce.yani daldan dala konabilir,bir gece başkasıyla ertesi gece başkasıyla olabilir..sizden de bir şey saklamıyor..
ne yapar kk hatunları?
not:anladın sen onu:smiley-cool:
eğer arkadaş kavramını karşılıyorsa,
aramızdaki ilişki hoş sohbetlerin ötesindeyse
bana arkadaşını söyle sana kim oldunu söyleyim
gibi bi atasözünün ağırlığını üzerime yıkan, aman ne derler dediğimiz elalem olmasaydı
hepimiz farklı düşünürdük eminim
böyle bi arakadaşı inkarın temelinde korku var aslında
beni de onun gibi sanmasınlar korkusu
etrafımdaki insanların ne yaşadığını umursamamaya çalıştım hep
aslolan bana ne kattığı ne yaşadığı değil
ama ucunun bana dokunduğu ,kişisel bütünlüğümü bozacağını gördüğüm noktada
bi dakika derim...
bir de arkadaş çok önemli ben arkadaşlıklarımı sırf vakit geçirmek için
seçmem :1no2: onda bana hitap eden birşey vardır
mutlaka vardır ... bana benim bilmediğim bir şarkıyı dinleten insan için bile benim için çok değerli
ama bu derece sanki boş biri insan insanı cahilliğe iter
ondan bişeyler alacağın yerde o senden bişeyleri alır götürür...
benim nice arkadaşlarım var biz kokskaca profesörlerin koskaca
konferanslarını yağmurda ıslanmak pahasına 3 kişi olarak dinledik
o kadar büyük şeyler kazandım ki
onların bize imzalayıp verdiği bir kitap benim 3 hafta elimden düşmez
bana beni bilgilendirecek insan lazım gerçekten benden birşeyler alıp götürecek
insanlarla pek yakın davranmam..
Şimdi cinsim ben korkmam benim hakkımda öyle böyle derler diye..
Tam olarak anlatamadım aslında ben yine..
Şimdi arkadaşımın özel hayatını biliyorsam ona akıl verme hatta kızma hakkı bulurum kendimde..Mesela kankardeşim şu sıralar ailesinin onaylamayacağı bir ilişki yaşıyor dün gece 40 saat laf anlattım,ileride üzüleceğini,örneklerle belirttim..:mymeka:
Ama şimdi bu daldan dala koşan arkadaş bana gelip dert yandığı zaman nasıl merhem olacağım yaralarına. Kendin ettin kendin mi buldun diyecem.. :uhm:
Yoksa benimle dertleşemeyecek seviyede olan bir ilişkimiz varsa bana ne onun gece-gündüz hayatından?gamyoncuiremsu