diyelimki bir arkadaşınız var..diyaloğunuzdan hoşlanıyorsunuz..muhabbetleriniz keyifli..
derdiniz olduğunda paylaşabiliyorsunuz.
ama gelgelim sosyal hayatında gerçekten biraz fazla özgürce.yani daldan dala konabilir,bir gece başkasıyla ertesi gece başkasıyla olabilir..sizden de bir şey saklamıyor..
ne yapar kk hatunları?
not:anladın sen onu:smiley-cool:
diyelimki bir arkadaşınız var..diyaloğunuzdan hoşlanıyorsunuz..muhabbetleriniz keyifli..
ama gelgelim sosyal hayatında gerçekten biraz fazla özgürce.yani daldan dala konabilir,bir gece başkasıyla ertesi gece başkasıyla olabilir..sizden de bir şey saklamıyor..
ne yapar kk hatunları?
bendenmi bahsediyosun nan:mymeka:
aslında insanların özel hayatlarındaki tercihleri (hovardalıkları cinsel tercihleri din yada
miliyetleride dahil) arkadaşlığımı etkilemedi şimdiye kadar.
yalnız işin içinde ahlaksızlık varsa iş değişir:sm_confused: korkarım !!
bir zamanlar çok yakın olduğum çok güzel paylaşımlarımızın olduğu
bi iş arkadaşım vardı. çok mantıklıydı, akıllydı zevklerimiz uyuşurdu. birlikte güzel vakit
geçirirdik.eşinden ayrılmıştı ve bir kızı vardı ama bu durum beni asla rahatsız atmez tabiki.
bazen günübirlik ilişkiler yaşardı. ama benim için önemli olan paylaşımlarımız ve bana kattıklarıydı. kendi hayatındaki tercihleri benden bişeyler götürmediii sürece beni rahatsız
etmedi.beni kendi yaşadıklarına sürüklemedi asla! yada ahlaksızca benim yanımdaki insana yaklaşmadı...
arkadaşlıkta önemli olan paylaşımlardır benim için...
bendenmi bahsediyosun nan:mymeka:
aslında insanların özel hayatlarındaki tercihleri (hovardalıkları cinsel tercihleri din yada
miliyetleride dahil) arkadaşlığımı etkilemedi şimdiye kadar.
yalnız işin içinde ahlaksızlık varsa iş değişir:sm_confused: korkarım !!
bir zamanlar çok yakın olduğum çok güzel paylaşımlarımızın olduğu
bi iş arkadaşım vardı. çok mantıklıydı, akıllydı zevklerimiz uyuşurdu. birlikte güzel vakit
geçirirdik.eşinden ayrılmıştı ve bir kızı vardı ama bu durum beni asla rahatsız atmez tabiki.
bazen günübirlik ilişkiler yaşardı. ama benim için önemli olan paylaşımlarımız ve bana kattıklarıydı. kendi hayatındaki tercihleri benden bişeyler götürmediii sürece beni rahatsız
etmedi.beni kendi yaşadıklarına sürüklemedi asla! yada ahlaksızca benim yanımdaki insana yaklaşmadı...
arkadaşlıkta önemli olan paylaşımlardır benim için...
ne yapar kk hatunları?
ablacım elbette bekara herşey yakışır bende bunu düşünüyorum..böcüğüm ben bu bayan bekar diye yorumumu yapmıştım...az çok beni tanımışsındır...evli ve daldan meselesi benim arkadaş anlayışıma ters tatlım...bekar olur ne yaparsa yapsın ama evlilikte kesinlikle karşıyım....
sevgiler...
Heee anladım da konu başlığı farklı olacaktı.. Neysseee... Susuyorum ben...şakkıdı
Şimdi canımıniçi,gerçekten insanları olduğu gibi kabul edelim derim ya hep.. Tamam kişiyi böyle kabul ettik kişiyi bu şekilde.. Daldan dala olayı yani..gamyoncuiremsu
Ama benim bu insanla nasıl bir paylaşımım olur ki? Artı onun anlattıklarından rahatsızlık duymaya başlarım ben. Hele ki kendi yaşadıkları yüzünden acı çekmeye başlarsa bu durum beni iyice sıkar. Heee lisede okurken olur,anlarım,15,16 hepimizin deli çağı zaten. Ama 25 yaşına yaklaşmış,doğursa çocuk büyütecek bir kadının o kadar anlık yaşaması beni rahatsız eder..Çok üzgünüm çoook
Kişiyi de eleştirmem ama uzak durmayı tercih ederim..:dilcikar:
şimdi biz bu konuyu dün lalişimlen biraz konuştukortadan açıldı.dedim lalişim ben bunu bir başlıkla yarın açayım.ama o başlığı dilim varmadı tabi açmayaa.s.
yani bir kadının sürekli daldan dala olması beni de huzursuz eder sanırım.neticede eviyim.onunla dışarda da görünmek istemem açıkçası.
evet herkesin kendi özgürlüğü ama lalişimin dediği gibi bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim..:1hug:
seni de onun gibi zannetme ihtimalleri çok yüksek..:sm_confused: