arkadaşınız çok fazla rahatsa?

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
diyelimki bir arkadaşınız var..diyaloğunuzdan hoşlanıyorsunuz..muhabbetleriniz keyifli..
derdiniz olduğunda paylaşabiliyorsunuz.
ama gelgelim sosyal hayatında gerçekten biraz fazla özgürce.yani daldan dala konabilir,bir gece başkasıyla ertesi gece başkasıyla olabilir..sizden de bir şey saklamıyor..
ne yapar kk hatunları?

not:anladın sen onu:smiley-cool:

sosyal hayattından eğer sen hoşlanmıyorsan onunla takılmazsın.geceleri değil gündüzleri beraber olursunuz.ama arkadasından vazgeçme oyle dostlar herzman bulamazsn...

tatlışım eğer bana arkadaşlığını yapıyorsa sosyal hayatı onu ilgilendirir,o öyle mutluysa öyle yaşasın ama sen yanında onunla gezersen tanıdıkların senide onunla aynı kefeye koyarlar...benim öyle arkadaşım yok ama olmasıda bana zarar vermezdi eminim...herkes kendi hayatını yaşar...
sevgiler...

Heee anladım da konu başlığı farklı olacaktı.. Neysseee... Susuyorum ben...şakkıdı
Şimdi canımıniçi,gerçekten insanları olduğu gibi kabul edelim derim ya hep.. Tamam kişiyi böyle kabul ettik kişiyi bu şekilde.. Daldan dala olayı yani..gamyoncuiremsu
Ama benim bu insanla nasıl bir paylaşımım olur ki? Artı onun anlattıklarından rahatsızlık duymaya başlarım ben. Hele ki kendi yaşadıkları yüzünden acı çekmeye başlarsa bu durum beni iyice sıkar. Heee lisede okurken olur,anlarım,15,16 hepimizin deli çağı zaten. Ama 25 yaşına yaklaşmış,doğursa çocuk büyütecek bir kadının o kadar anlık yaşaması beni rahatsız eder..Çok üzgünüm çoook
Kişiyi de eleştirmem ama uzak durmayı tercih ederim..:dilcikar:

şuan ne yapacağımı bilmiyorum ama bu şekilde yaşam
tarzlarından hiç hoşlanmıyorum bana benim karakterime hiç uygun değil
bilmiyorum o kadar rahat davranan biriyle arkadaş olabilirmiydim
çünkü biraz açıksözlüyüm ve düşüncelerimin bu kadar zıt olduğu bir insanla
çok samimi olamazdım istemedende olsa kalbini kırardım
ama denerdim uyarmayı denerdim
olmazsada :1no2: olmaz ..

bir de arkadaş çok önemli ben arkadaşlıklarımı sırf vakit geçirmek için
seçmem :1no2: onda bana hitap eden birşey vardır
mutlaka vardır ... bana benim bilmediğim bir şarkıyı dinleten insan için bile benim için çok değerli
ama bu derece sanki boş biri insan insanı cahilliğe iter
ondan bişeyler alacağın yerde o senden bişeyleri alır götürür...
benim nice arkadaşlarım var biz kokskaca profesörlerin koskaca
konferanslarını yağmurda ıslanmak pahasına 3 kişi olarak dinledik
o kadar büyük şeyler kazandım ki
onların bize imzalayıp verdiği bir kitap benim 3 hafta elimden düşmez
bana beni bilgilendirecek insan lazım gerçekten benden birşeyler alıp götürecek
insanlarla pek yakın davranmam..

derdin olduğu zaman gidersin ozaman gamyoncuiremsu
kimsenin sosyal hayatı kimseyi ilgilendirmek nasıl yasamak istiyorsa öyle yasar
benden bişey saklamıyorsa dinlerim konu ile ilgili konusurum
bana ne zararı olabilir ki?:1closedeyes:

ben bu kadar çabuk anlayacağını ummamıştım:dilcikar:
saçmalama deli yaaaa:mymeka:

zor soru kanımca böcük...
şincik kafa yorduracaksın bana heee...
açsaydın ya bir geyik konusu daha...şaka şaka....
bir çok açıdan bakarım konuya galiba...öncelikle net birşeyi söyleyebilirim...bu insan benim arkadaşım olabilir belki ama dostum olamaz...
arkadaşlığıa gelince; bana ne katıyor bu kadın derim...ne alıyor ne veriyor...eğer bir denge varsa bu iyi bişey...çünkü benim arkadaşım bana bişeyler katmalı...sadece laklak yapabileceğim adamla işim olmaz...he insani olarak bişeyler alailiyorsam ondan, arkadaşlığımı sürdürebilirim...ama yine de kendi hayatıdır beni ilgilendirmez diyemem...
eğer onunla yanyana olmam duruşumu etkiliyor, insanların gözündeki değerimi düşürüyorsa kusura bakmasın uzak dursun benden...
banimle paylaştığı gerçekler bile olsa sadece günübirlik ilişkileriyse yine uzak dursun benden...
var böyle bir arkadaşım...yani eskiden öyle bir kadındı sonra evlendi vs...şimdi ayrı eşinden...evet çok ortak noktamız var ama bir yere gelip tıkanıyorsun ister istemez...tek iyi yanı hatalarını yüzüne söylerdim alınmaz kırılmazdı...ama düzeltmezdi de...yani değişmezdi...
sözün özü böcüküm...ne demişler söyle bana arkadaşını söyleyeyim sana kim olduğunu...bu sözü kulağının arkasına atmamak lazım...atalarımız bilir de söyler...

Heh işte konunun başrol oyuncusu geldi..:roflol::roflol:
Aslında benim de anlatmak istediğim bu..gamyoncuiremsu
Her insan başkasına zarar vermediği sürece özgürdür.. Ama kişinin yaptıkları benim ahlak anlayışıma ters düşüyorsa ben rahatsız olmaya başlarım,o yüzden uzak dururum. Yoksa bana ne tek gecelik,3 gecelik ilişkisinden,sadece sürekli bu muhabbetleri dinlemek istemem..:smiley-cool:

Herkesin özel yaşamı kendini ilgilendirir tabi
ben eğer o arkadla güzel ve keyifli bir vakit geçiriyorsam
problem yok tabi beni kendi yönüne çekmeye kalkarsa iş değişir
birde şu var arkadaş var arkadaşcık var
boşuna demeişler bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim a.s.

Zamanında herksein kişisel tercihi,kendi yaşantısı derdim ama...
Üniversitedeki ev arkadaşımı çok severdim.Güzel vakit geçirirdik.Kötü gün dostuydu,güzel şeyler paylaşırdık ama...
Gece hayatını seven biriydi normaldir.
Ama her dışarıya çıktığında başka birinin evine gidiyordu ya da bizim evimize getiriyordu.(en büyük sorun zaten bu)
Bir gece beraber çıkmıştık(normalde pek çıkmazdım) o gecenin sonunda beni ekip o anki arkadaşının evine gitti.
Allahtan bi kaç ay sonra ailem benim okuduğum şehre taşındı da evden ayrıldım.
Ama arkadaşlığımız devam etti aynı sınıftaydık.Bi sabah telefonuyla uyandım ağlıyordu çıldırmış gibiydi,beni çağırdı gittim.
Deliricektim nerdeyse tecavüze uğramış bi kaç günlük sevgilisi tarafından.
Bekareti gitmiş.Çok üzüldüm onunla çok ağladım.Yardımcı olmaya çalıştım.
Ama ilginç ki çok çabuk toparladı kendini.Bu sefer daha rahat davranmaya başladı.
Akşam kiminle olduğu önemli değildi.
Seviyordum onu ve hayatının biraz düzene girmesini istiyordum.
Sonra bi gün yine ağlayarak telefon etti.Hamileymiş !
Gittim,her konuda destek oldum.Bu durumu kendim yaşamış gibi yıprandım üzüldüm.
Çocuğun kimden olduğunu bile bilmiyordu.Birini tahmin ediyordu ama emin değildi zaten adam da kabul etmiyordu.
belki aklı başına gelir dedim yine yanında oldum ama.
2 gün sonra onu çok destekleyen pohpohlayan bi arkadaşıyla gece hayatına devam etmeye başlayınca ilişkimi kestim.
Onun özel yaşamıydı ama beni çok fazla etkiliyordu.Çevremden duymadığım kalmadı.
Arkadaşımsa ya da dostumsa yaşam tarzlarımızın benzemesi lazım...

böcüğüm ben bu bayan bekar diye yorumumu yapmıştım...az çok beni tanımışsındır...evli ve daldan meselesi benim arkadaş anlayışıma ters tatlım...bekar olur ne yaparsa yapsın ama evlilikte kesinlikle karşıyım....
sevgiler...

Evet evet bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim..
Çok inanırım ben bu söze..:smiley-cool:
Arkadaşıma gelen laf bana gelmiş gibi hissederim. Acı olursa savunurum,güzel olursa desteklerim.. Ama elle tututlacak bir yanı yoksa ben ne yapabilirim ki..:sm_confused:
İşte burada bana soğuk diyenler,yanına yanaşamıyoz diyenler utansın!:mymeka:
Arkadaşlarımı o kadar dikkatle seçerim ki pırlantadır hepsi yüreğimde..coksekeriremsu

herkes istediği gibi yaşamakta özgürdür diye düşünenlerdenim. eğer benim ahlak anlayışıma ters birşey söz konusu değilse görüşmeye devam edebilirim. ama beni rahatsız eden bir durum varsa da görüşmeyi keserdim açıkçası. hele ki bu insan evliyse ve böyle yapıyorsa hiç görüşmezdim zaten. bana uymazzz

şimdi biz bu konuyu dün lalişimlen biraz konuştukortadan açıldı.dedim lalişim ben bunu bir başlıkla yarın açayım.ama o başlığı dilim varmadı tabi açmayaa.s.
yani bir kadının sürekli daldan dala olması beni de huzursuz eder sanırım.neticede eviyim.onunla dışarda da görünmek istemem açıkçası.
evet herkesin kendi özgürlüğü ama lalişimin dediği gibi bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim..:1hug:
seni de onun gibi zannetme ihtimalleri çok yüksek..:sm_confused:

ablacım elbette bekara herşey yakışır bende bunu düşünüyorum..
ama hepimiz bekar olduk hepimizin ahlak sınırları vardı değilmi?bekarız diye sorumsuz bir hayat yaşamadık..
bekar da ahlaklı olmalı?değilmi ablacım?:1hug:

Bugün tembel bir günümdeyim...
Sağolsun Laliş yorulmamı istememiş..
Altına imzamı atıp gidiyom..

ben söyledim nan ilk onu...:mymeka::mymeka:
hamilelik kafana vurdu senin....
ayyy lalişin popülaritesini hazmedemeyen birkaç arkadaş gibin hissttim kendimi ayol...
ben de onlara mı katılsam ki artıkın....
yakışır bana yakışırrr....:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…