Arkadaşın anlamsız kıskançlıkları

efulim53

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2013
352
182
Merhaba kızlar.
Direk konuya girmek istiyorum. Üniversitede 2 tane en yakın arkadaşım var. 1 senedir arkadaşız. Üniversiteye başladığımdan beri onlarla takılıyorum kısa sürede ikisiyle de çok yakın oldum. Zamanla her şeyimi anlatıp onlara paylaşmaya başladım. İkisinden de hiçbir kıskançlık belirtisi görmemiştim taaki 2 gün önceye kadar.
Yaklaşık 1 aydır bi ilişkim var. 6 ay konuşmadan sonra sevgili olmaya karar verdik. Onlarda uzun süre konuştuğumu biliyodular. sevgili olunca gruptan fotoğraf atmamı istediler. Bende attım sadece 2 tane fotoğraf. Biri arabada vitesin üstünde elele tutuştuğumuz(kardeşim habersiz çekmişti arka koltuktan) biri de ben arabada o benzin alırken habersiz çekmiştim. Bi demet gül almıştı onu da gördüler. Neyse ben bu fotoğrafları attıktan sonra bir tanesi daha 2 hafta konuştuğu çocukla sevgili olmuş fotoğraf attı. Diğer arkadaşla beraber tebrik ettim hiç ses etmedim bekleseydin biraz erkendi falan da demedim. Bir kere öyle demiştim beni düşman bellemişti tatilde 1 ay yazmadı bana. Bir kaç gün sonra yine 2 tane fotoğraf attı gruptan benim attığım fotoğrafların aynısı. Abartmıyorum viteste elele fotoğraf ve arabada fotoğraf birde tek bir tane gülünü iki fotoğrafta da göstermeye çalışmış gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Birde arabayı sormuştu sevgilinin mi diye bende evet demiştim. Kendi sevgilisinin arabası olmadığı halde çocuk o gün arkadaşının arabasıyla gezdirmiş. (Nedenseee) Yine bir şey demedim Allah tamamına erdirsin deyip geçtim. Kıskandığını anlamıştım zaten ama bu kadarını beklemiyodum. Cuma günü okula gittik ve asıl o gün koptu bütün olaylar. Hemen anlatayım olayları. 1. olay kantinde otururken diğer arkadaş oje rengi gösterdi buda direk fotoğraftaki kızın parmağındaki yüzüğü gördü tek taşa bak ya süper dedi. Bana imalı imalı bakarak şimdi seninki sana yüzük taktı yarın da kafam kadar alyansla gelir dedi. Bende dedim ki tektaş evlilik teklifi edilirken takılıyo ne alaka daha çok var evlenmemize dedim sustu bi şey demedi. Ama zoruna gitmiş belli ki laf sokmaya çalışmalar fazla gecikmedi. 2. olay da kendi fakültemize doğru yürüyoduk o sırada oldu. İşte annesine sevgilisi olduğunu anlatmamış(hiçbir sevgilisini anlatmamış aslında) her zamanki gibi benimle buluşacağını söylemiş annesine sonra eve gelmiş annesi öyle oyun oynarken sormuş efulim53 kilo vermiş mi diye. Oda ne bileyim ben nerde görcem onu demiş nasıl pot kırdım anlatamam dedi. Bende iyi de ne alaka benim niye kilo verdiğimi sordu ki annen dedim. Diğer arkadaşta harbiden ya ne alaka direk kilosunu sormuş dedi. Kem küm etti işte bilmiyorum ya konu denk geldi galiba dedi. Artık annesiyle benim hakkımda ne konuşuyosa direk bunu soruyo ve oda hiçbir olmamış gibi kırılırım diye düşünmeden diğer arkadaşın yanında pat diye anlatabiliyo. Hayır annesi de manken gibi bi kadın değil 80 kilo kadın benimde boyum 157 62-63 kilo arası bir şeyim. Tamam balık etliyim ama illa da zayıflaması beklenen biri değilim. Dondum kaldım resmen kaç kere ne alaka dedim cevap yok. Resmen kusurlarımı yüzüme vurmak için açtı bu konuyu adım gibi eminim. Neyse 3. olayı da anlatayım. Daha ilk haftalarda sınıfta hoşlandığı bir çocuk vardı Ahmet diye. İşte Ahmetin bi arkadaşıyla kanka gibiydi direk sordu Ahmetin sevgilisi var mı diye o arkadaşta yok dedi. Sonra bir kaç ay sonra Ahmet bunu ekledi işte selam nasılsın falan diye konuşmuşlar çocuk daha başka bi şey yazmamış. Buda o zaman birisiyle konuşuyodu onunla sevgili oldu ilişkisi var yaptı 2-3 hafta çıktılar çocuğa yüzük takalım diye tutturmuş yüzük taktıkları gün çocuk ayrılmış bundan. Neyse tabi yine ilişkisi yok yaptı. Sınıfa Murat diye bi çocuk geldi sürekli bizim gruptan birine bakıyodu.(Murat Ahmetin arkadaşı bu arada) Neyse buna bakıyomuş. İşte bana napsam sence Ahmetin arkadaşı Muratla konuşsam mı diye. Bende iyi namazında niyazında birine benziyo. E Ahmette sana yazmıyo konuş istersen dedim. Bunlar konuştu biraz sonra hoşlanamadı Murattan silik bi tipti çünkü Ahmet gibi cool değildi.. Neyse konuşuyoruz dediki (şuan sevgilisi olduğu halde) Ahmette baya yakışıklı olmuş ya kaçırdım resmen çocuğu. Diğer arkadaşta dedi ki madem Ahmetten hoşlanıyodun kızım ne diye Muratla konuştun. Bende bi dur ya bi sakin sevgilin var dedim. Benim dediğimi takmadı bile diğer arkadaşa dedi ki efulim53 yüzünden ya o gazladı beni ondan konuştum dedi. Şok oldum resmen.. dedim ki ben sadece namazında niyazında iyi birine benziyo dedim sende hemen atladın hayır demedin dedim. Diğer arkadaşta kahkaha attı. Aynen atladın atlamıcaktın dedi. baya bozuldu ama ses edemedi. O an laf sokmama rağmen hala içim soğumadı. Dersim olmasına rağmen erkenden eve geldim. Bunları yazarken bile daha da çok sinirleniyorum. Sizce napmalıyım? Hiçbir şey olmamış gibi devam edip onun da kusurlarını hiç ummadığı bi zamanda yüzüne mi vurmalıyım? Yoksa ona bu yaptıklarından dolayı ondan soğuduğumu bir daha muhatap olmak istemediğimi mi söylemeliyim? Kötü yorum yapmayın lütfen. Gerçekten çaresiz kaldım çünkü o arkadaş grubumdan başka çok fazla samimi olduğum insan yok. Bir yol gösterin
Uzun oldu ama zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim

Ortada olay bile yok, madem başka arkadaşınız da yok aynen bu şekilde eften püften aksiyonlarla arkadaşlığa devam. Ne zaman günlük muhabbetlerinden mana çıkarmayacağınız arkadaşlarınız olur o zaman bunlarla muhataplığı bitirirsiniz.

Arkadaş değilsiniz ki siz o zaman, böyle anlattığınıza göre olamazsınız da.
Ama birşeye çok takıldım, hem arkadaşım diyorsunuz hem dd bu diye hitap ediyorsunuz.
Madem rahatsızsınız tavrından, son verin arkadaşlığınıza kafanız rahat olsun. Ben de aynı soranları yaşadım zamanında ama ileri gitmeden samimiyeti bitirdim, o yüzden kimseyle sorunları büyütmedim.
Üniversite zamanında çok olur böyle anlaşmazlıklar, o yüzden herkese çok yakın olmamak lazım.
Başka arkadaşınız yoksa yok, yine kendimden örnek vericem benim de 2 arkadaşım vardı sadece ben sonra tek kaldım yaklaşık 5 6 ay. Ama insanlar gerçekten kimin haklı kimin haksız iyi niyetli olduğunu zamanla gördü ve okulda kimsede kötü itibar bırakmadan ayrıldım. Herkes son sene benimle çok iyi anlaşır oldu..

Bu diye bahsetmem 2 kişi olmaları ve ismini vermek istememem. Yoksa ben onu gerçekten dostum gibi görmüştüm o kadar derdimi sıkıntımı paylaşmıştım. Ama beni 1 gün içinde deli etmeyi başardı başımın ağrısından eve gittim düşünün. Çünkü hak etmedim hiçbir dediğini. Bir anda nasıl koparabilirim bağları peki ne yapmam gerekiyor?

Farkli birsey demenize gerek yok buraya yazdiklarinzi soyleyin yeter. Zaten dost falan da degilsiniz okudugum kadariyla, yalnizlik korkusundan suregelen zorunlu bir arkadaslik iliskisi sizinkisi. Tipik ilk yillardaki universite arkadasliklarindan biri. Yalniz kalmaktan bu denli korkmayin bence.

Bana ortada bir arkadaşlık ilişkisi varmış gibi gelmedi. Bir anda koparma ama fazla samimi de olma. Bir mesafe koy araya anlar herhalde.

Ne diyebilirim ki nasıl kesebilirim bir anda muhabbeti. Birde olayın üstünden 2 gün geçti. İçim içimi yiyor. Yalnızlık konusunda haklısınız ama yine de ortada anlatılmış onlarca özelim var bunu yapması çok koydu..

Bana ortada bir arkadaşlık ilişkisi varmış gibi gelmedi. Bir anda koparma ama fazla samimi de olma. Bir mesafe koy araya anlar herhalde.
Sözde arkadaş işte yada ben öyle sandım aylarca çok teşekkür ederim yorumunuz için. uzak durmaya çalışıcam..

Ortada olay bile yok mu? Pardon da annesi bizim eve geldi caymızı corbamizi içti. Bende aynı zamanda onlara gittim. Kızı benimle bulustugunu söylüyor ve kadının sorduğu soru zayiflamis mi oluyor? İnsan bi sorar efulim53 nasılmış annesi nasıl diye zayiflamis mi nedir? Ben buna günlük olay diyemiyorum yediğin kapa s*cmak diyorum. Size normal geliyorsa demek ki bu insanlar gibisiniz. O yüzden sizin akıl vermenize gerek bile yok.

Ben sorunu tam anlayamadim. Senin gonderdigin fotolara benzer fotolar atmasi mi sorun, annesinin senin icin kilo verdi mi diye sormasi mi?

Sevgililigin ilk asamalarinda hep bir cicek gul fotolari olur zaten. Ee daha rahat gezmek icin araba bulmustur bi yerden.
Kilon konusunda da fazla alinganlik etmissin. Kilo vermeye calistigini falan biliyosa, ondan oyle sormustur annesi. Kusurunu yuzune vurmaya calistigini dusunmuyorum.

Pek arkadaslik kalmamis aranizda. Sen cok rahatsiz olmussun arkadasindan.

Regl dönemin mi yaklaştıki diye düşündüm doğrusu
Arkadaşın fesat biri değilse söylediklerine alınmaxsın
Fesat biriyse niye fesat birisiyle geziyorsun kiii gönder gitsin

Bende sizi pek arkadaş gibi görmedim sizin kendisine karsi duygularinizi bilmiyorum ama onun sizi kiskandigi bariz ortada insan arkadasina imrenir ama kiskanmaz bence

Bana soracak olursan hic bitiremiyirsan arkadasligini araya mesafe koy derim onduzda yasanabiliyor emin ol bana bide uni ortamindasin yeterki sen birileriyle arkadas olmak iste etraf tarla gibi insan kayniyo

ayy benimde ev arkadaşım böyleydi nasıl kıskanç anlatamam hep benim kıyafetlerimi giyerdi ben giyemezdim onun üstünden alıp kendi kıyafetimi..sürekli o çocouk bana baktı bu çocuk bana yazdı diyip dururdu aşırı kıskanç biriydi benden kısaydı ama bacaklarım senden uzun derdi sende aslında güzel kızsın ama işte falan derdi hep böyle tavrı vardı neyse ayrıldı şimdi evden zorunlu bi arkadaşlıktı yani bizimkide hem sinir olurdum hem mecbur kalırdım

İşte bu durumda hiçbirşey yapmamanız gerekiyor, yani eskisi gibi samimi olmayın.
Birşey de demeyin tartışmayın da sonra yolda yürürken selam bile veremez konuma gelmeyin.
O yüzden hiçbşrşey demeden alakayı yavaş yavaş kesmek en mantıklısı..

Ne saçma bir konu olmuş orta bir olay yok ki siz gayet normal şeyler yaşamışsınız kıskanıyor falan diye kafaya takmışsınız ama yok ne var yapısında o dediğiniz resim pozlarını milyonlarca kişi aynısını çekiyor sizi kıskanıyorlar mı hepsi . Takılacak bişey yok devam .
Zaman kaybı yaşadım okurken :)

Okumasaydın o zaman

Regl dönemin mi yaklaştıki diye düşündüm doğrusu
Arkadaşın fesat biri değilse söylediklerine alınmaxsın
Fesat biriyse niye fesat birisiyle geziyorsun kiii gönder gitsin
Regl dönemiyle ne alakası var acaba? Annesi evimize gelmiş biri aynı zamanda bende gittim. Ayrıca ben fotoğraf attıktan sonra aynı fotoğrafı talit etmesi komik oldu. Sürekli laf çarpması da cabası. Üslubunuza dikkat edin bence. Size ne benim regl döneminden?!

güldüm:)
banane evet... komik

Aslına bakarsan hepsi birbirini tetikledi. Son noktayı koyan annesiyle konustukları oldu. Demek ki annesiyle arasında konustukları tek şey benim kilolarımmış. Yani ağzından kaçırdı bunu yada bilerek dedi bunu bilmiyorum. Ben niye annemle oturup onun sivilcelerini konuşmuyorum yada annem bana onun sivilcelerini geçmiş mi diye sormuyo? Biz mi garibiz yoksa onlar mı garip? Ben gerçekten burda normal bi olay göremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…