Arkadaşın anlamsız kıskançlıkları

Bana normal geldiğini falan söylemedim, ki gelseydi bile bir milyarıncı vites kolu fotosu ve aslında dert olmayan (kendiniz söylemişsiniz) kilo hakkında söylenmiş öylesine bir anne cümlesinin üzerinde iki gündür huzursuz olup başına ağrılar giren ben değilim.

Yediği kap problemine gelince söylediğimi yineleyeyim; başka doğru düzgün arkadaş bulana kadar bunlarla takılmaya devam, yalnız kalmayı kaldırabiliyorsanız da mesafe koyun. Yanınızda özeli paylaşacak insan isteğiniz sürekliyse de susup oturun. Elinizdeki arkadaşlar bunlar, 2 kişiye mesafe koyarsanız, çevrenizde de başka samimi olduğunuz insan yoksa birden bire "acaba ne yaptı da ikisi birden bundan uzaklaştı?" goygoyu döner.

Milyarinci vites kolu pozunu 3 kişilik bir grupta benden 2 gün sonra atmasi komik olan. Başka poz mu yoktu? Size çok normal geliyor ama bana gelmiyor. Diğer arkadaşın yanında pat diye kilo muhabbetini açması o kadar görüşmüşlüge rağmen annesinin sadece kilomu sormasi diğer arkadasa bile garip geldi ve sordu ne alaka diye. Ayrıca ikisiyle değil sadece biriyle problemim var problemi de ben değil o çıkarttı. Benim yazdıklarımı anlamak istemiyorsunuz galiba. Sürekli igneleyici laflar soylemenizi cozemedim

Diğer problem olmayan arkadaş; efulim sana söyledikleri dikkatimi çekti, ne derdi var bunun yahu, konuşalım da aklını başına alsın demiş mi, okuduğum kadarıyla dememiş. Garibine gitmiş ama tavır almak adına bir şey yok ortada. 3 kişilik arkadaşlık grubunda da bir kişiye mesefayi nasıl koyacaksınız? 3. kişinin bir tarafı seçmesiyle sonuçlanır.

Onu bağlayan bir mevzu yok ki ortada. Bana tavır alacağını zannetmiyorum oda farkindadir mevzunun. Ama ben ses çıkarmadan onun konuya atlaması komik olur dimi. Kendi takmiyor bana ne deyip geçmiştir. Belki de bu lafları yutup araya mesafe koyarak arkadasligima devam etmek zorundayım

Komik neden olsun? Benim de 3 kişilik bir arkadaş grubum var; 15. sene oldu. Üçümüzden biri denyoca hareket yapsa örneğin bana karşı, diğeri atlar hemen "derdin ne senin, kıza neden öyle dedin şimdi?" diye, onların arasında bir şey olsa da ben atlarım. Arkadaşlık devam ederken de mesafe falan koymak olmaz; o yüzden olayların sıradan denk gelmiş hareketler olduğunu düşünerek devam etmek daha kolay. Kötülüğün için söylemiyorum ki, nette onlarcası olan bi foto vs. uğruna insanın gün boyu yüzüne baktığı insandan vazgeçmesi kolay değil, ha ne olur çok çılgın olaylar döner ne bileyim senin hakkında seni başkalarına karşı küçük düşürecek bir yalanını yakalarsın falan o zaman elinden geleni ardına koyma. Ama olayların bu haliyle ne mesafelik bir şey var; ne de eve gelip üzülecek bir şey, madem ki arkadaşın "ay keşke daha ağır laf koysaydım :/" diye kinlenme. Aman ne salak davrandı diye gül geç.

Bu arkadaşlık olaylarına sevgili girince bozuluyor hep
Mesafe koyun, aslnda bisey diyim hepiniz sevgililerinizden ayrılırsanz yine can ciğer olursunuz

Dediklerini dikkate alıcam. Onemseyip tavsiye verdiğin icin tesekkur ederim

Bu arkadaşlık olaylarına sevgili girince bozuluyor hep
Mesafe koyun, aslnda bisey diyim hepiniz sevgililerinizden ayrılırsanz yine can ciğer olursunuz
Ben sevgilim varken de yokken de ayniydim ama o değişti bi anda anlam veremedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…