Arkadaşımla barışmam için yardım edermisiniz?

fitnat_dogan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
60
0
merhaba arkadaşlar öncelikle bana yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim. İsterseniz konuya geçeyim hemen.
çok değer verdiğim bir arkadaşım var 1.5 sene öncesine dayanıyor tanışmamız işin aslına bakarsanız ilk başta sevgiliydik ama sonra arkadaş kaldık ve aramızdaki aşk bitti ama sevgi hiç bitmedi. Benim için çok değerli tabiki bende onun için çok değerliydim. 1 ay öncesine kadar hiç küsmedik birbirimizi hiç kırmadık. Ama şu 1 aydır ne olduysa oldu ve yüzümü görmeyi bırak adımı bile duymak istemiyormuş. Küsme nedenimiz ise ; biz 2 kişi antalyaya gidicez sende gel dedim o da arkadaşımda gelirse öle giderim dedi neyse arkadaşını aradım ben gelemem ama siz gidin gezin dedi . Antalyaya gittik gezdik alışveriş yaptık herşey çok iyiydi. Ama erkek arkadaşım biraz rahatsızdı ben cafe ye oturayım siz gidin alıcaklarınızı alın gelin dedi neyse biz iki arkadaş gittik 15-20 sonunda alıcaklarımızı aldık tam yanına dönücektik ki o aradı neredesiniz beni çok beklettiniz hiç sevmediğim bişey bu ben gidiyorum diye. gitme dedım ama dınletemedım o otogara gıttı tabı bızde pesınden gıttık arkadasla. Ne yapıp edıp gıtmesıne engel olucaktık sonucta bzıımle gelmıstı ve bızımle gıtmesı gerekırdı ıllakı gıdıcem derse beraber donelım o zaman hadı dıycektım. otogarda onu yakaladık ve yanımdakı arkadas nereye gıdıyorsun daha planlarımız vardı hem ılla gıdıceksen beraber gıdelım dedı yuksek sesle . o da sız eglenmenıze bakın dedı cektı gıttı bn arkasından gıttım ama benı gordukce kactı. kısacası orda o sekılde bıraktı bızı geldı 1-2 hafta gorusmedık sonra bı arkadas aracılıgı ıle barıstık ama yıne olur olmaz nedenden dolayı kustuk. bu seferkı neden gecenın bı vaktı dısarı cıkamayısımdı neymıs ozlemıs gormek ıstemıs ama ben annemle kopegımı gezdırıyorum annemı atlatıp gelemem yanına dedım msj atma bana dedı . işte o gun bu gundur küsüz ve bır turlu barısmak ıstemıyor gecenlerde msj attım kımsınız dıye mesaj geldı ama sonradan ogrendım kı numaramı sılmemıs o msj ı gıcıklık olsun dıye atmıs kısacası benı sınırlendırmeye bayılıyor ve ben ona o kdr alısmısım kı onsuz yapamıyorum dahası onun bende hakkı cok bu yuzden sonumuzun bole olmaması gerektıgını dusunup cabalamak ıstıyorum nolur barısmamız ıcın bana yol gosterın onun o ınadını bır kırsam barısıcak ama nasıl bılmıyorum.
benı dınledıgınız ıcın ve cozum onerısı buldugunuz ıcın cok tesekkur ederım

bana öyle geliyoki siz arkadaş değilsiniz..
hem zaten sevgili olup sonradan arkadaş kalmak çok zor hatta imkansız. bi taraf hiçbişi hissetmese bile diğerinin duygularından emin olamazsın. hareketlerinden yaptığı tavırlardan da belli oluyoki bu arkadaş dediğiniz kişinin size karşı arkadaşlıktan öte duyguları yok olmamış. sizinde öyle gibi. ama kendinize itiraf edemiyosunuz gibi geldi bana :KK53: önce bu ilişki arkadaşlık mı değil mi ona karar verin isterseniz..:KK61:

bana öyle geliyoki siz arkadaş değilsiniz..
hem zaten sevgili olup sonradan arkadaş kalmak çok zor hatta imkansız. bi taraf hiçbişi hissetmese bile diğerinin duygularından emin olamazsın. hareketlerinden yaptığı tavırlardan da belli oluyoki bu arkadaş dediğiniz kişinin size karşı arkadaşlıktan öte duyguları yok olmamış. sizinde öyle gibi. ama kendinize itiraf edemiyosunuz gibi geldi bana :KK53: önce bu ilişki arkadaşlık mı değil mi ona karar verin isterseniz..:KK61:

valla arkadaşız diye biliyorum ama bazen benden etkilendiği yönlerde olmuyor değil ama aramızdaki seyin adı arkadaşlık işte çıkmıyoruz ama ne biliyim ya çözemedim gitti ne zaman şıkıstırsam bu konular hakkında hep kaçıyor :KK43:

Sen barışmak için elinden geleni yapmışsın zaman ver o seni arıcaktır emin ol seni çok seviyo ama arkadaş olarak degil belki sende farkında degilsin ama sende seviyosun aşk lar alışkanlıga dönüşür sende alışmışsın vazgeçemiyosun...

çok saol dün çocukluk arkadaşıyla paylaştım bu durumu ve o da öle dedi beni arama sorma diye mesaj at bak kaçan kovalanılır bir hafta sonra aramazsa ben girerim araya dedi bizde öle bi mesaj attık bakalım nolcak :18:

bence siz ne arakadaş olarak ne de sevgili olarak birlikte olamazsınız..
senin çok sabırlı olman ve süreki alttan alman gerekiyor.
bence malesef burdan öyle gözüküyor :KK5:

saol buketcan artık peşini bıraktım olayları karşıdan izliyorum bakalım ne olucak dönüp dolaşıp gelirse sevmiştir gelmezse zaten hiç sevmemiştir diye düşünmeye başladım ...

X