Bana yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum:(

o kızı o kadar cok kıskanmışsın kı nişanlın da kızı birşey sanacak, nedır bu kızın özellıgı dıye daha cok ılgısını cekecek..özguvensiz davranma, nişanlından ilgı bekleyecegıne kusup tatsızlık cıkaracagına, gir oyna sende onun karşısında, yalnız bırakma hiç, sohpet ederken araya gir birşey sor konuyu dagıt ılgıyı uzerıne cek.kadınlıgını kullan. aklınla herkesı yenebılırsın unutma.

bana nisanlim dedigin insanla iletisim sorununuz varmis gibi geldi, hem de ciddi boyutta. sevgiliniz olsa kendinize baglamaya calismanizi anlarim ama nisanliniz? bu asamalari gecmis olmaniz gerekiyordu. bence baska kizlar kapacak diye endise edeceginize once nisanlinizi iyi tanidiginizdan emin olun. nisanlilik evresinde birbirini kiskandirmaya calisan bir ciftten bunlari asamazlarsa pek hayir gelecegini sanmiyorum...

:..........................

Son düzenleme:
ya kızlar konu sahibi bu nişanlısından ayrıldı
neyin yorumunu yapıyorsunuz siz
bilmiyorsanız haberiniz olsun:))

Benim eşim öyle eni bırakıp düğünde aşkasıyla oynasa direkt yanlarına gider kıza müsade et bakalım kocamla oynayacağım der o kadını sepetlerdim hiç eniştemle falan uğraşmazdım.

konunun başı ayrı sonu ayrı dertle bitiyo..
ben bu alakasızlığı çözemedim..
bi insanı kendine bağlamak için binbir sıkıntı çekeceksen en anlamı var o beraberliğin..herşey hislerle olmalı,doğal olarak olmalı o snei tanıdıkça sende olan güzellikleri gördükçe bağlanmalı san..yoksa büyüyle bağlanacak,duayla,muskayla olacak değil bunlar..

konunun baslıgı ne kıslar onu okuyayım barı

Son düzenleme:
kıskanclık kötu bır sey arkadaslar malesef.Bende kıskanıyorum ama belı etmıyorum taktık bu :)

kıskanclık kötu bır sey arkadaslar malesef.Bende kıskanıyorum ama bellı etmıyorum taktık bu :)

o hoooo üzülme ama senin kus ucmus yuvadan. uyarına ragmen onunla vakit gecirip senin kendini kötü hissetmene neden olabildiyse yapacak bişi yok. bence liseli asıklar gibi öle nispet kıskandırma muhabetlerine de girme. yolver gitsin gözü dısardaysa.ac karnını doyursun.
2gün sora evlenirsin 2 cocuk olur.ya o zaman da baskaları için senin kendini böyle hissetmene neden olucak hareketler yaparsa?
yinemi aramızda görcez seni.kocam baskasıyla ilgilendi beni gözü görmedi bile diye..

sevdigini rahat bırak dönerse senindir dönmezse nilki hiç senin olmamıştır..o yoldan çıkmaya gönüllü ise siz ne yapsanız boş...

X