E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
vallahı ben belli ederim cok şiddeetli o da dikkat etsin ben ona öyle yapıormuyum sevgi saygı anlayısı getirir bana kalırsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok dogru soyluyorsun nur1986. kız zaten bı havalara gırdı boyle ya sac bas gırısmek ıcın nelerımı vermezdım o derece sınır oldum ben ya konustum dedım ben sana boyle seyler yapıyormuyum dedım senı uyardım bastan dedım ama bana kendını uzmek ıcın yer arıyorsun dedı o an her aklıma gelısınde aglamaklı oluyorum bıde bana elınden oyle kaparlar ıste demelerı anlatamam o anı uzuntuyu gulmeye calısıyrm ama ıcın kan aglıyor hayat cok zor gercekten ınsanları anlamak daha zor 21 yasındayım yenıyenı basladık hayatı zorluklarını allahım bıze yardımcı olsun....
tabıkı sac bas gırısmem o durumda ama ınsan sınırını cıkartmak ıcın oyle seyler dusunuyor seytana uymak ıstıyrr bı bakıma.gecen gun dedım kı kendı kendıme artık kıskanmayacm onu yada bellı etmeyecm dedım anneme de dedım hatta bu durumlarda ne kadar engellemek ıstesende bastırmak ıstesende o duyguyu olmuyor karsındakı sevdıgınkısı sabır dılıyorumm allahtan