Bana yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum:(

vallahı ben belli ederim cok şiddeetli o da dikkat etsin ben ona öyle yapıormuyum sevgi saygı anlayısı getirir bana kalırsa

bende anlam veremedım ama ısrar uzerıne oynadgını soyluyor off coook sevvıyrm onu ben kravatı bende koklayıp duruyrm ole nasıl bır ask bu:KK43:

tepkini belli et gü-zelce konusmaktan yanayım erkeklerin kimyası farklı bizim gibi düsünemio. yeri geldi mi insan tepkisini asırıya kacmadan ortaya koymalı

bu arada kız kötü olsun iyi olsun o pek muhım diil canım benim de gözümün önünde sözlümü yio kimileri gözülen ama o rahatsız oluyo bana belli etmeden tepki yapıo tabi ben anlıyorm herkez kendinden kendini muhafaza etmekten sorumlu bu arada öle kızlarıda bir türlü anlamıs diilim . bence erkekler öyle kızları daha da sımartıo

kötü bi gece yaşadın ve bitti diye düşün canım..
bak nişanlın şu anda seni arıyor konuşuyorsunuz yada sevdiğini biliyosun önemli olan bu...

cok dogru soyluyorsun nur1986. kız zaten bı havalara gırdı boyle ya sac bas gırısmek ıcın nelerımı vermezdım o derece sınır oldum ben ya :KK43: konustum dedım ben sana boyle seyler yapıyormuyum dedım senı uyardım bastan dedım ama bana kendını uzmek ıcın yer arıyorsun dedı o an her aklıma gelısınde aglamaklı oluyorum bıde bana elınden oyle kaparlar ıste demelerı anlatamam o anı uzuntuyu:KK43: gulmeye calısıyrm ama ıcın kan aglıyor hayat cok zor gercekten ınsanları anlamak daha zor 21 yasındayım yenıyenı basladık hayatı zorluklarını allahım bıze yardımcı olsun....

cok dogru soyluyorsun nur1986. kız zaten bı havalara gırdı boyle ya sac bas gırısmek ıcın nelerımı vermezdım o derece sınır oldum ben ya :KK43: konustum dedım ben sana boyle seyler yapıyormuyum dedım senı uyardım bastan dedım ama bana kendını uzmek ıcın yer arıyorsun dedı o an her aklıma gelısınde aglamaklı oluyorum bıde bana elınden oyle kaparlar ıste demelerı anlatamam o anı uzuntuyu:KK43: gulmeye calısıyrm ama ıcın kan aglıyor hayat cok zor gercekten ınsanları anlamak daha zor 21 yasındayım yenıyenı basladık hayatı zorluklarını allahım bıze yardımcı olsun....

beklemeseydin girseydin saç saça baş başa..nişanlında vay be ben ne erkekmişim , baksanıza kızlar benim kavga ediyor diye , kasım ksım kasılırdı , sağda solda anlatırdı..sonrada beni kaybetmemek için artık herşeyi yapar derdi..alırdın sende başına belayı

evet canım haklısın ama rahat ol sen dedigin gibi yeni baslıyoruz. kınıyorum böylelerini canım . ama kendine güven sen kendi felsefenle yolunda devam et . nişanlını da pek kafana takma hayat o diil ki canım. hatalarını söyle birdaha tekrar etmemesini. allah bizleri bayan gözüken seytanlardan korusun canım .nişanlın yasasa aynı olayı burnundan getirir işte senin

yani canım öylelerinin seviyesine ineyim deme agırlar var birde hafifler hatta öylelerine belli etmeden nişanlınlan paylasacaksın kozunu. daha da bişi sanıyorlar yoksa kendini

Ben olsam o an dügünü terkederdim ki aklı başına gelsin...:nazar:
Erkegini kaptırmak ne demek, güzelim seni seven adam zaten seni seviyordur,boşver

tabıkı sac bas gırısmem o durumda ama ınsan sınırını cıkartmak ıcın oyle seyler dusunuyor seytana uymak ıstıyrr bı bakıma.gecen gun dedım kı kendı kendıme artık kıskanmayacm onu yada bellı etmeyecm dedım anneme de dedım hatta bu durumlarda ne kadar engellemek ıstesende bastırmak ıstesende o duyguyu olmuyor karsındakı sevdıgınkısı sabır dılıyorumm allahtan

Canım sen boşver kıskandırmayı bağlama yapmayı falan...
Sen kesinlikle nışanlına tepkini göstermelisin nekadar rahatsız olduğunu seni yaptığı şeyin rencide ettiğini ve birdaha böyle birşey olmasını istemediğini söylemelisin..Sakın kaybedicem korkusuyla geri adım atıp yada sessiz kalma.. ayrıca nişanlının yaptığı hiç hoş değil yanında sen varsın önce seninle ilgilenmeliydi tamam kızla mı dans edicek bir lütfedip senide masadan kaldırsaydı beyfendi yaaa işte erkekler böyle ince düşünemiyor malesef o yüzden bazen dürtmek gerekiyor....

bana kalırsa sende bir sorun yok bu tür tavırlar yaparsa tabı kıskanırsın üzüldügünü kırıldıgı ifade et ve daha dikkatli olmasını onu cok sevdigini ifade et canım ve üzme kendini ya takma kafana allah korusun gizli gizli iş ceviren insanlar var engele

kendinde sorun aramayı bırak canım o haksız böyle bir konuda bir daha yapmasını söyle hersey karsılıklı eminim sen onu kırmamak için bir cok yerde hareketlerine dikkat ediyorsun o da etmeli

bende nişanlımın abisinin nişanını gitmiştim benimkide bir kızla bir oynuyor ama nasıl her halayda el eleleler bana hiç gel demiyor bende daha fazla dayanamadım ve hadi anne gidelim dedim o nereye gidiyorsun dedi bende eve dedim maşallah dedim hiç pisten inmedin benide çağırmadın dedim( ben neden çağıracakmışım sen gelecektin dedi)ve bende nişan bitmeden ve eve döndüm ohhhhhhh.

yani tamam bende sevmem öyle şeyleri ama çok abartılcak bi durumda yok

onlar oynarken bende yanlarına giderdim illa nişanlının seni davet etmesi gerekmiyorki..
gidersin yanınaa ben geldmm dersinn diğer kızada gıcıklık olsn diye selamını veririsinn geçersin nişanlının karşısına oynarsınız
hee nişanlın hala kızla oynuyosa onunla konuşmaya devam ediyorsa o başka bişeyyy..
çekersin kenaraa söylersnn gerisi ona kalmış...

kendine bağlama konusundada öyle bişey yapamazsın yanii olmazz
insanın içinden gelmelii
çok sık boğaz yapma bnce
nede olsa kaçan kovalanır her zaman

tabıkı sac bas gırısmem o durumda ama ınsan sınırını cıkartmak ıcın oyle seyler dusunuyor seytana uymak ıstıyrr bı bakıma.gecen gun dedım kı kendı kendıme artık kıskanmayacm onu yada bellı etmeyecm dedım anneme de dedım hatta bu durumlarda ne kadar engellemek ıstesende bastırmak ıstesende o duyguyu olmuyor karsındakı sevdıgınkısı sabır dılıyorumm allahtan

uzun zamandır ilk defa bir mesajı okuyamadğımı belirtmek isterim. genel oalrak iki türlü yazıyoruz. 1. tamamen türkçe karakterlerle 2. türkçe olmayan karakterlerle (yurt dışından katılan arkadaşlarımızın klavyelerinde bulunmayabiliyor zaten türkçe karakterler)

iki türlü de okumaya alışkınım. ancak 1. mesajda resmen gözlerim yoruldu diyebilirim, yukarıdaki mesajı alıntı yaptım örnek olsun diye:

ya girişmem ya da türkçe karakter kullanmadan girismem. ama gırısmem resmen okuma zorluğu yarattı bende.

bunu belirtmemin sebebi; paylaşımda bulunmayı seven bir üyeyim, ancak dediğim gibi mesajı okumaya devam edemedim.

Bence çok abartıyorsun...
Ne yani damadın sadıcı gelinin sadıcıyla konuştu iki oyun oynadı diye büyütmüşsün de büyütmüşsün. Valla bizde değil ama eşimin ailesinde adettir. Sadıçlara çok iş düşer. Düğünün tüm organizasyonu onlara aittir. O yüzden düğünden başka şeyle ilgilenmezler. İki sadıç da düğünle ilgili bişeyler konuşmuş olabilirler. İlk açılış oyununda da sadıçlar karşılıklı oynar çok da abartılacak bişey yok ortada. Sen de akrabanla kalkıp oynamak yerine çıkıp beni unuttun orda aşkım diye yanlarına gitmen lazımdı. Sen niye uzaktan izledin ki.... Haa hala ilgilenmezse o zaman pürüz çıkarırdım.
Ayrıca da benim erkeğime yanaşıyor falan diye kıza laf söylemen hiç hoş olmamış. Konuşacaklar tabi onlar sadıçlar. Konuşmamaları saçma olurdu. Bunda kıskanacak bişey göremiyorum. ece sen kızı sevmediğin için önyargılı davranmışsın...

beyaz tavşan canım seni çok iyi anlıyorum. Bence yüzde yüz haklısın. Diğer arkadaşların dediği gibi çok bile dayanmışsın. Sana söyleyebileceğim tek öneri, kesinlikle arama sorma, ama o ararsa normal konuş, bu yöntem çok işe yarıyor. Kıskandırma olaylarına girersen senin ona layık olmadığını, ahlaken düşük olduğunu, başkalarıyla kırıştırdığını falan düşünüp soğuyabilir. Yapılcak en doğru taktiği veriyorum sana: Kesinlikle kıskandırma olaylarına girme, kıskandığını belli etme, nişanlına çok hafif soğuk davran, ve gün içinde arama ya da mesaj atma, o ararsa da geç aç, mesajları geç gör vs. ama hep bir mantıklı açıklaman olsun, (sözde tabii:) yani mesela sen hiç arama, o seni aradığında 2. arayışında aç ve banyodaydım de telefonum sessizdeydi de, ama kesnlikle ahmetle konuşuyodum, yok veli geldiii, yok senden soğudum zart zurt bu tür şeyler hep hata olur söyliim. benim bulabildiğim en iyi yöntem bu. sevgiler..:)

Böyle davranarak onu kendinden uzaklaştırırsın bunu bil bikere.Nasıl kıskandırırsın söyleyimmi,onu kıskanmazsan ve üzerine çok düşmezsen bu sefer o seni kıskanmaya ve senin üzerine düşmeye başlar.

X