- 20 Aralık 2020
- 17.062
- 75.539
Elbette halleyiimmm iyikiii varsınBen seve seve yardım ederim okumaya.
Eğer yarın alan olmazsa, benim adımı mutlaka etiket yapın olur mu canlar. Okuyup bitiririz inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elbette halleyiimmm iyikiii varsınBen seve seve yardım ederim okumaya.
Eğer yarın alan olmazsa, benim adımı mutlaka etiket yapın olur mu canlar. Okuyup bitiririz inşallah
Ağzına sağlık abloşumm Aminnnnn yürekten kocamanALLAH'IM Seher vakti ettiğimiz dualar kabul olsun Meyra kızımıza kalıcı şifa ihsan eyle aminnnnnnn
3 kez ismi azam duasını okudum
Kalan 100
Ablacım 1 kez okuduğunuzu gördüm ama ben seher vaktini kaçırmak istemedim birde gündüz fırsatım olmaz diye fazla okudumAğzına sağlık abloşumm Aminnnnn yürekten kocaman
Sen varya çiçeksin ablaaa ne güzel düşünmüşün bakarız duruma göre abla bizde fazladan okuruz inşAllahAblacım 1 kez okuduğunuzu gördüm ama ben seher vaktini kaçırmak istemedim birde gündüz fırsatım olmaz diye fazla okudum
Kala 93Oy benim deryoşum ağzına sağlık bitanemmm
Kalan : 95
Amin inşallah, Allah razı olsun canım1 tane okudum.Allah ya safi ismiyle sifa versin yavruya Lna16
Allah razı olsun ablam, ağzına yüreğine sağlıkALLAH'IM Seher vakti ettiğimiz dualar kabul olsun Meyra kızımıza kalıcı şifa ihsan eyle aminnnnnnn
3 kez ismi azam duasını okudum
Kalan 100
Sen de iyi ki varsın kuzummm benimElbette halleyiimmm iyikiii varsın
10 tane okudum2 tane okudum. Allahım şifa versin inşallahhh
KALAN:91