- 21 Şubat 2017
- 426
- 1.287
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi dua okunuyor?500 aldım
Kalan : 1000
Rabbim şifa versin hayırlı haberler nasip etsin
Pardon yeni gördüm 300 aldım 700 kaldıHangi dua okunuyor?
Amin inşallah bende çok ama çok teşekkür ederim yine etmek isteyen olursa çok sevaba girer cidden sıkıntım canımın acısı dinmiyorRabbim okuduğumuz dualar hürmetine şifalar versin arkadaşımıza
Okuyan herkesten Allah razı olsun ⚘
Rabbim ferahlık versin şifalar versin canımAmin inşallah bende çok ama çok teşekkür ederim yine etmek isteyen olursa çok sevaba girer cidden sıkıntım canımın acısı dinmiyor
Çok ümitsiz ve mutsuzum abla başka dua başlığı açamaz mıyızRabbim ferahlık versin şifalar versin canım
Canım yine burdan devam ederiz okumak isteye gelir okurÇok ümitsiz ve mutsuzum abla başka dua başlığı açamaz mıyız
Bende ediyorum abla sizle beraber ne kadar çok olunabilirse tüm hastalarımız için şifa olsun kimseyi hastalıkla sınamasın RabbimCanım yine burdan devam ederiz okumak isteye gelir okur
Yarın arkadaşlardan etiket isteriz
Devam ederiz bu sefer Ya ŞAFİ Esmasi okuyalım
Kim ne kadar okursa sende katılırsın duaya daha etkili olur
Amin canım aminBende ediyorum abla sizle beraber ne kadar çok olunabilirse tüm hastalarımız için şifa olsun kimseyi hastalıkla sınamasın Rabbim
1000 tane okurumYa ŞAFİ cc okuması yapalım inşallah hep birlikte arkadaşımıza şifa olsun