- 29 Ocak 2015
- 6.849
- 127.311
Amin Selinimmm Allah senden de razı olsun, sen vesile oldunAlalh razı olsun Tuğbammm
Rabbim seninde güzel annene tez zamanda Şafi ismi şerifiyle şifa versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Selinimmm Allah senden de razı olsun, sen vesile oldunAlalh razı olsun Tuğbammm
Dua sonrası bol bol dua da ediyorum, böylesi daha çok içime siniyor. Zaten her duamızın öncesinde Rabbimizi yüceltmeliyiz, duanın doğrusu böyle oluyor aslında. İsmi azam ile zaten Rabbimizi yüceltiyor sonra dileğimizi diliyoruz, fazla fazla okuyunca daha çok şükretmiş de oluyoruz sanırım, Rabbim dualarımıza icabet etsinKuzum hiç fark etmiyor bu duada bir kişi dilediği kadar okuyabiliyor diye biliyorum.
Senin de dediğin gibi önemli olan niyetimiz.
Rabbim küçük kuzuya tez zamanda Şafi ismi şerifiyle şifa versin
Annesi sağlıklı şekilde kucağına alsın kuzusunu
Ayyy amin canım benim aminDua sonrası bol bol dua da ediyorum, böylesi daha çok içime siniyor. Zaten her duamızın öncesinde Rabbimizi yüceltmeliyiz, duanın doğrusu böyle oluyor aslında. İsmi azam ile zaten Rabbimizi yüceltiyor sonra dileğimizi diliyoruz, fazla fazla okuyunca daha çok şükretmiş de oluyoruz sanırım, Rabbim dualarımıza icabet etsin
Amin canım benim, Rabbim Meyra'yı anne babasına bağışlasın dünden beri içim acıyor resmenAyyy amin canım benim amin
Bende aynısını yapıyorum, bu duayı okuduktan sonra yavrumuza da tekrar dua ediyorum.
Rabbim kabul etsin, tez zamanda dualarımızı gerçekleştirsin
Efendimiz sav hürmetine duamızı kabul etsin Rabbim (amin)
Kuzum tesbih bitti sanırım, şimdi ismi azam duası okuyoruz. 20 tane kaldı.Tesbih bitti mi bilmiyorum ama ben bin tane çekeceğim meyramiz için
Kuzucum haber yok sanırım. Tesbih bitti sanırım yanlış hatırlamıyorsam.Kızlar varmı haber bakamadım gece düğünden geldim misafir getirdik kahvaltı falan derken onları uğurladık giremedim nasıl gidiyor dualar etiket yapayım mi
Çok üzüldüm gerçektenAmin canım benim, Rabbim Meyra'yı anne babasına bağışlasın dünden beri içim acıyor resmen
Amin inşallah TuğbammmKuzum hiç fark etmiyor bu duada bir kişi dilediği kadar okuyabiliyor diye biliyorum.
Senin de dediğin gibi önemli olan niyetimiz.
Rabbim küçük kuzuya tez zamanda Şafi ismi şerifiyle şifa versin
Annesi sağlıklı şekilde kucağına alsın kuzusunu
Severim senin güzel kalbini Tuğbammm benimAmin Selinimmm Allah senden de razı olsun, sen vesile oldun
Rabbim seninde güzel annene tez zamanda Şafi ismi şerifiyle şifa versin
Canım bebeğim rabbim acil şifalar versin inşallah sana,ailene bağışlasın
Allah razı olsun kirazımTesbih bitti mi bilmiyorum ama ben bin tane çekeceğim meyramiz için
Meyramıza ilaç verdiler uyutuluyor şuan păremKızlar varmı haber bakamadım gece düğünden geldim misafir getirdik kahvaltı falan derken onları uğurladık giremedim nasıl gidiyor dualar etiket yapayım mi
Sağolasın kuzum, Allah razı olsun5 tane aldim kalan 20 Rabbim sifasini versin kuzunun
Ben yinede çekip göndereyim kuzum, dua duadır. Ismi azama da bakayimKuzum tesbih bitti sanırım, şimdi ismi azam duası okuyoruz. 20 tane kaldı.
Allah razı olsun kuzum benimBen yinede çekip göndereyim kuzum, dua duadır. Ismi azama da bakayim
Çok severim bu duayı