- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
Hormonal biraz. İnsallah sen aynı sıkıntıları cekmessın tabı ama sanada toplanaacz sevınclımYaa kızlar nasıl güzel dua arkadaşı olduk nasıl duygulandım anlatamam hemen yetiştiniz ben niye ağlıyorum iyice duygusallaştım ya
Tamam canım genelde okuma listeleri aynı oluyor sağol balım haberleşirizSsevincli canım bızım her zmn alan kızları ben etıketledım yukarda arkadaslar tüm liste etiketi yapmıslar. Bana ihtiyacıniz olursa herhangi bırsey ıcın etiket yaparsınız, Catlak-kurabiye
Bizimde biraz suyumuzda azalma var ama çok tehlikeli değil haftaya kontrolümüz var yine ayni azalma devam ederse galiba bizimde 2 hafta sonra zorunlu doğumumuz var teyzesiHormonal biraz. İnsallah sen aynı sıkıntıları cekmessın tabı ama sanada toplanaacz sevınclım
Canım oyle bır durum varsa sımdıden sana 41 yasın fılan toplayalım olmazmı. Kızlsr ınsallah kolay sekılde doğumunuzu yaparsınız vallahıBizimde biraz suyumuzda azalma var ama çok tehlikeli değil haftaya kontrolümüz var yine ayni azalma devam ederse galiba bizimde 2 hafta sonra zorunlu doğumumuz var teyzesi
2000 aldım şimdilik canım okudukça yazarım. Rabbim şifa versinKızlar yıne etıket yaptım ama gercektenNefes0858 arkadasımız her zmn bizler ıcın alan, okuyan bir dua arkadasımız.
Erken doğum riski için ya şafi dağıtılıyor almanız mümkün mü
@Merve @JES @NegoAnka @Bonus Ssevincli Saliha40 @Tospaagtd @mavikelebek34 @Jou @karamelli001 @Morlale8 @penyez83 @burcusami @madammor @Sadelikherseydir @agustos72 @Diloss1 @Yazarhanim @Ada-anne @rana20 @Life light @Lna16 kavs-i kuzah @Ceren0134 @Cemoos @Mintimint @Kahve __Kokusu
2000 aldım şimdilik canım okudukça yazarım. Rabbim şifa versin
Tamam canim olsunCanım gruba yazayım İnşallah şuan müsait değilim kendim okuyamıyorum
500 aldımKızlar acil durum var
@ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@D u t