- 20 Aralık 2020
- 17.068
- 75.560
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalan 13.000
Ben gelesiye kadar Magnimmm Tiniminimavihanim tinnoşummm halletmişLna16 kuzum bin daha silermisin kalan 13 bin ruh halimi toplayim dagitmaya calisiyorum
Estagfirullah sen varken ben daha bisey yapamadim dagittim bakalim ne kadar gidecekBen gelesiye kadar Magnimmm Tiniminimavihanim tinnoşummm halletmiş
1000 adet ben alırım Lna16Estagfirullah sen varken ben daha bisey yapamadim dagittim bakalim ne kadar gidecek
Allah razı olsun canım1000 adet ben alırım Lna16
1000 gitti kalan 11 binKalan 12.000
1000 aldım1000 gitti kalan 11 bin
Allah razı olsun canım1000 aldım
Kalan 10000
Penyez Allah razi olsun komsu Marina da sana da Cok tesekkur ederim ne guzel insanlarsiniz ya Allah binlerce kez razi olsun3.000 daha okundu ( komşularım okudu ) Magnifiaque dua ettiler sana canım acil şifalar diliyorlar yavrularını sağlıkla sıhhatle afiyetle kucağına almanı nasip etsin RABBİM
KALAN 5.000
ne desem karsilik bulmaz su yaptiginin yaninda cok cok tesekkur ederim rabbim Sevdiklerini ve seni korusun okuyan herkese de Cok tesekkur ederim iyiki varsin penyez
Canım mervem ne demek Allah sendende razı olsun kuzummmmBasta guzel minnosum Lna16 olmak uzere hepinizden Allah razi olsun beni hic tanimadan derdimi ortak olmayiz oyle buyuk nimet anlatamam
Kac km uzakliktan bana yoldas oldunuz bunu asla unutmuycam
Insallah iyi oluruz bebelerimle surdan hayirlisiyla cikariz
Rabbim ne kadar gonlunuzde gecirdiginiz dilekleriniz varsa en hayirlisiyla tez zamanda hepinize nasip etsin insallah cok cok tesekkur ederim
Insallah cicegim Insallah guzel gecer de kurtuluruzCanım mervem ne demek Allah sendende razı olsun kuzummmm
Ağlatacaksın benii
Rabbim sağlıklı ve hayırlısı ile bebeklerini kucağına almak nasip etsin kuzummm
Dualarımız seninle ve her zaman yanındayız birtanem
Duaların içinde Aminnn inşallah çokça Aminnnn
3.000 daha okundu ( komşularım okudu ) Magnifiaque dua ettiler sana canım acil şifalar diliyorlar yavrularını sağlıkla sıhhatle afiyetle kucağına almanı nasip etsin RABBİM
KALAN 5.000
Allah razı olsun ablacım2.000 daha aldım
KALAN 8.000