Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Arkadasimin yakinda nisani var, ona süpriz yapmak istiyoruz neler yapilabilir?

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
Selamlar herkese,
benim arkadasimin yakinda nisani var, ve ben diger kizlarla birlikte ona süpriz ona derken cifte süpriz yapmak istiyoruz arkadaslari olarak. Fakat hicbirsey akliimza gelmiyor. Alisilmisin disinda olsun istiyoruz lütfen sizdende fikirler bekliyoruz.SIzce neler yapabiliriz? Tskler simdiden.

Benim ortaokul arkadasimin dügününde en yakin arkadaslari ciftin karikatür resmini yaptirip cok güzel bir cerceveyle hediye ettiler cokta güzel olmustu...böyle birsey olabilir...

Benim ortaokul arkadasimin dügününde en yakin arkadaslari ciftin karikatür resmini yaptirip cok güzel bir cerceveyle hediye ettiler cokta güzel olmustu...böyle birsey olabilir...

aslinda bizde portrelerini cizdirmeyi düsünüyoruz ama daha farkli birsey olsa hani hic görülmemis bisey cok daha iyi olurdu diye düsünüyoruz

fazla sıradan ama eğer bilgisayarınızda fotoraflarınız varsa; çiftin şarkısıyla birlikte slayt hazırlayıp hediye edebilir veya izlettirebilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…