- 27 Ocak 2020
- 1.973
- 3.173
- 53
- Konu Sahibi SabihaGokcen
-
Resimlerime korkutucu diyerek bayağı ilgilendi evetSizinle ilgilenmeye çalışmış belli ki. Ama becerememiş.
Var böyle densizlerResimlerime korkutucu diyerek bayağı ilgilendi evet
Salak erkek taktiği bunlar. Beğendikleri kıza çirkin derler dikkatini çekmek içinResimlerime korkutucu diyerek bayağı ilgilendi evet
Arkadaşımın çıktığı biri var dediği için hiç o yönden bakmamıştım açıkcası rahatsız oldum bayağı engelledimSalak erkek taktiği bunlar. Beğendikleri kıza çirkin derler dikkatini çekmek için
Valla artık evliymiş sevgilsi varmış vs. Bunların hiç biri başka biri ile flort etmelerine engel olmuyor. İnsanlar birini bulmadan diğerini bırakmıyorArkadaşımın çıktığı biri var dediği için hiç o yönden bakmamıştım açıkcası rahatsız oldum bayağı engelledim
Dert etmeArkadaşımın çıktığı biri var dediği için hiç o yönden bakmamıştım açıkcası rahatsız oldum bayağı engelledim
Haklısınız gerçekten engel olmuyor hiçbiri yapan hertürlü yapıyor saygıda kalmamış aşırı rahatsız konuşuyorlarValla artık evliymiş sevgilsi varmış vs. Bunların hiç biri başka biri ile flort etmelerine engel olmuyor. İnsanlar birini bulmadan diğerini bırakmıyor
Yani bunlar artık o kadar normal kabul edilir oldu ki ne desem bilmiyorum
Delimi ne ?Bencede salla.Ilk bulusmada siyasetmı konuşulur.Merhaba kk sakinleri :)
Geçen gün arkadaşımla zoom üzerinden konuşurken üniversiteden olan bir arkadaşıda bağlanmak istediğini söyledi davet etti ve geldi. Çocukla daha 3 gündür sosyal medyadan tanışıyoruz arkadaşımla ayrı üniversitelerdeyiz öyle arkadaşlarıyla tanıştırmıştı beni neyse sosyal medyadanda ekliydik çocukla.
Ama ne olduysa geçen gün zoom üzerinden üçümüz konuşurken oldu .
Arkadaşımın sözünü kesip sürekli bana sorular sormaya başladı ilk önce resimlerimi eleştirdi korkutucu dedi oysaki çok güzeldir resimlerim sonra nereli olduğumu sordu karadenizliyim deyince sürekli siyaset üzerinden konuşmaya başladı neden böyle yaptığını anlamadım tabiki ve rahatsız oldum siyaseti seven biri değilimdir öyle bir konu bile yoktu sırf karadenizli dediğim için bişeyler demeye çalıştı bilmiyorum sonra instagramdan siyasetle alakalı birşeyler atmaya başladı bende engelledim onu arkadaşıma rahatsız olduğumu onunla artık iletişim kurmak istemediğimi söyleyip kapattım konuyu sizce neden böyle birşey yaptı hala çözemedim.
Arkadaşım onunlada ilgi içerisinde olduğunu söylemişti sonra ne olduysa sohbet ederken oldu onun sözünü kesti biliyorum artık senin hakkında herşeyi dedi bana döndü bana sorular sormaya başladı vesayre şaşırdım kısaca arkadaşıma öyle yapması rahatsız etmişti.İlgisi olduğu için arkadaşınızdan tanıştırmasını istemiş olabilir ama ilerletmeyi becerememiş. Var böyle yol yordam bilmeyenler.
Siyaset konuşmak yasak umarım bu konudan ban yemem sadece siyaset yaptığından bahsettimHangi partinin ilçe başkanıymış bu denyo ?
O kadar siyasetle iç içe ki
Yeni tanıştığı kadınla siyaset konuşarak başlayıp,siyasi paylaşım yaparak noktalıyor
Size neyi ispatlamaya çalışıyor
Tam bir gerizekalıymış
zoom üzerinden oldu bu konuşma daha 3 günlük tanışıyorduk konuşmasından bayağı soğudum acaba sevmedi mi beni vesayre dedim ilgi göstermediğim için böyle birşeye başvurdu galiba ?Delimi ne ?Bencede salla.Ilk bulusmada siyasetmı konuşulur.
Aramızda siyasetle alakalı bişey geçmemişti ki bana birden siyasetle alakalı şeyler atmaya başlamıştı komik paylaşımlardı ama zoom üzerinden dedikleri hoşuma gitmedi karadenizli dedikten sonra bunları demesi moralimi bozdu dedim ne alaka ? hele resimlerimi inceleyip sürekli yorum yapmasıNeden Karadeniz deyince siyasete girmiş ki Karadeniz'in siyasetçisi mi meşhurmus? Böyle sosyal medyada tesadüfi tanışıp sonra salça olan tipler hic çekilmiyor. Sağlı sollu videolar bir şeyler. Muhtemelen beğenmiş sizi ve kendince siyasetten yürümeye çalışmis herhalde. Ya da size karşıt görüşlüyse pislik olsun diye de yapmış olabilir paylaştığı şeylere göre değerlendirebilirsiniz bunu da
Yok zaten merak etmiyorum lafın gelişi yazdımSiyaset konuşmak yasak umarım bu konudan ban yemem sadece siyaset yaptığından bahsettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?