• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın üniversiteden arkadaşının garip konuşması ?

Yok zaten merak etmiyorum lafın gelişi yazdım
Hiç sevmiyorum siyaseti :KK45:

Kendine çok fazla özgüveni olan birisi herhalde

Sizden de beklediği ilgiyi alamayınca, ne yapacağını şaşırmış gibi garip bir insan işte 😅
Katılıyorum bende sevmiyorum siyaseti hadi siyaseti geçtim daha 3 günlük tanıştığı birisiyim böyle yorumlar yapması beni gerdi arkadaşımda beklemiyordu bişey demedi fazla bende zaten engelleyip diyeceğimi dedim kapattım konuyu düşman başına böyleleri :D

Katılıyorum bende sevmiyorum siyaseti hadi siyaseti geçtim daha 3 günlük tanıştığı birisiyim böyle yorumlar yapması beni gerdi arkadaşımda beklemiyordu bişey demedi fazla bende zaten engelleyip diyeceğimi dedim kapattım konuyu düşman başına böyleleri :KK70:
Arkadaşınız da eminim şaşırmıştır
Şahsen ben birini bu şekilde tanıştırsam ve o erkek böyle davranırsa tuhaf hissederdim

Karadeniz deyince benim aklıma hamsi , mıhlama gelir, siyaset değil

Bir üyenin yazdığı gibi ,benim de demek istediğim oydu aslında
Karşıt görüşlü olabilir

Sizden yüz alamayınca, slyasi paylaşım yaparak sizi üzebileceğini falan mı düşündü :KK45:

Arkadaşınız da eminim şaşırmıştır
Şahsen ben birini bu şekilde tanıştırsam ve o erkek böyle davranırsa tuhaf hissederdim

Karadeniz deyince benim aklıma hamsi , mıhlama gelir, siyaset değil

Bir üyenin yazdığı gibi ,benim de demek istediğim oydu aslında
Karşıt görüşlü olabilir

Sizden yüz alamayınca, slyasi paylaşım yaparak sizi üzebileceğini falan mı düşündü :KK45:
oda olabilir artık bilmiyorum ne düşündü sonuç olarak engelli listemde yerini aldı :D

oda olabilir artık bilmiyorum ne düşündü sonuç olarak engelli listemde yerini aldı :KK70:
En doğrusunu zaten yapmışsınız

İnsanın gönlü ısınmadığı birine, statüsü,konumu dış görünüşü ne kadar mükemmel olursa olsun
Katlanmamalı
Benim de hiç tahammülüm yoktur sizin gibi ezer geçerim

İyi geceler tatlı rüyalar ❤️

En doğrusunu zaten yapmışsınız

İnsanın gönlü ısınmadığı birine, statüsü,konumu dış görünüşü ne kadar mükemmel olursa olsun
Katlanmamalı
Benim de hiç tahammülüm yoktur sizin gibi ezer geçerim

İyi geceler tatlı rüyalar ❤️
sizede iyi uykular :) sağolun yorumlarınız içinn

Sonunda sizce amacı ne, nasıl davranayım demeyip engelledim demıssın ya yaglarım eridi.
Neyi neden yaptı bilmiyorum ama asırı ıtıcıymıs, hakettıgını vermıssın eline saglık
Yok ya bunları takipten çıkmak yetmiyor birde engelliyorum hepsini kafam rahat oluyor :)

Merhaba kk sakinleri :)
Geçen gün arkadaşımla zoom üzerinden konuşurken üniversiteden olan bir arkadaşıda bağlanmak istediğini söyledi davet etti ve geldi. Çocukla daha 3 gündür sosyal medyadan tanışıyoruz arkadaşımla ayrı üniversitelerdeyiz öyle arkadaşlarıyla tanıştırmıştı beni neyse sosyal medyadanda ekliydik çocukla.
Ama ne olduysa geçen gün zoom üzerinden üçümüz konuşurken oldu .
Arkadaşımın sözünü kesip sürekli bana sorular sormaya başladı ilk önce resimlerimi eleştirdi korkutucu dedi oysaki çok güzeldir resimlerim sonra nereli olduğumu sordu karadenizliyim deyince sürekli siyaset üzerinden konuşmaya başladı neden böyle yaptığını anlamadım tabiki ve rahatsız oldum siyaseti seven biri değilimdir öyle bir konu bile yoktu sırf karadenizli dediğim için bişeyler demeye çalıştı bilmiyorum sonra instagramdan siyasetle alakalı birşeyler atmaya başladı bende engelledim onu arkadaşıma rahatsız olduğumu onunla artık iletişim kurmak istemediğimi söyleyip kapattım konuyu sizce neden böyle birşey yaptı hala çözemedim.
Saçma bir tipmis

Back