tamda kardeş gibiyiz birbirimizin yanında çok rahatız dediğin için rahat üstüne gelmiş olabilir hemen içini soğutma ..şimdi kardeşin bir eşyana zarar verse abartı tepki verebilirsin ama kardeşin sonuçta yine eskisi gibi olabilirsin..
birde belki arkadaşın içinde o kadar önemli değil ama ailesi belki çok titizdir arada kalmışlık duygusuyla aşırı tepki vermiş olabilir..
son olarak üniversite arkadaşlıkları dostlukları gibi ilişkiler insanın karşısına ileriki dönemde çıkamıyor harcamayın güzelim arkadaşlığınızı böyle sudan sebeplerle...
Kız haklı. Dikkatli olmalıydınız. Ben sakarım napayım gibi bir cümle yok. Dikkatli olmalısınız yepyeni mobilyada. Yada yok burda içmeyelim bek şimdi dökerim diyebilmeliydinşz. Sizin hatanız. Kız üzülür de bozulur da.
Verdiğinizle öneriler de hep para vermemek için yapılacak saçma yöntemler.
Ben de sıfır koltuğu size elletmem. Elinizden iş gelir diyr yeni koltuğu iyice mahvedebilirsiniz nefen risk alsın?
İyice canını sıkmışsınız.
Bu saçma yöntemler yerine o istediği yere yaptıracağını söyleyince bir iki günde parayı söz bulucam deseniz eminim o lafları da işitmezdinizz
Sizin gibi bir arkadaşım olsun istemezdim
Çünkü yanımda para yoktu? Ve acil şekilde hallolmasını bekliyordu? Bu sayede ne yapabilirdim ya tanıdığım bir mobilyacıya başvuracaktım halletmesi için yada kendim yapacaktım. Saçma diyorsunuz ama kendiside bir mobilyacıya yaptırdı hadi kendim yapmak istemiş olmam saçma olabilir, diğer olay niye saçma.
Babası her gün koltuk kontrolüne gelmiyorsa tadilatı azcık erteleseydiniz en azından elinize az para geçene kadar
e peki herseye tamam. kizin parasini ne zaman vereceksiniz?
Memleketine gitti, döner dönmez vereceğim
Öğrenciymişsiniz. Bu durumda geçinmek için kuruş hesabı yapılır. Tamirciyi getirmeden 20 tl verdiğinde deseydin keşke kalan 130tl yi en kısa ve çabuk zamanda geri vereceğini. Kız geçim stresiyle size patlamış.
Siz ‘babam görür diye yaptırmazdım’ dediniz. Arkadaşınızın babasının nasıl tepki vereceğini biliyormusunuz? Belki onun babası o kadar rahat değildir ve kızın başının etini yiyecektir. Bunun stresi bile hoş değil.
Bu olayın arkadaşlığınızı zedelenmesine izin vermeyin.. yazık olmasın.
bence hemen hesap numarasini isteyip yatirin kizin parasini.
insan hata yapar . olmasa iyi olurdu ama insanız hata yapıyoruz elinizden geleni yapmışsınız telafi için parasını verin artık özürdileme sırası onda
Sıkma canını. Okur öyle şeyler. Belkj ailesi cok kizacak arkadaşının onda oyle yapmıştır sonucta kendi parasiyla alsa çalışıyor olsa yaomazdi bence. Parasini verirsiniz kapanır konu. Ayrica bundan sonra da dikkat edersinjz baskasinin evinde odada sigara icmeyin. Basiniza bela alırsınız. Bir de sakarim diyorsunuz. Daha musait bir yerde icersinjz. Gecmis olsun. Arkadaşlık bitirecek bir durum degik bu.
Kusura bakmayın ama ben karşı tarafı haklı görüyorum.Hem kızın koltuğu gitmiş hemde parası.Tabiki morali bozulur.Biran önce verin parasını bence.
Son parasıydı dediniz ya, sizde hemen parasını verememişsiniz, ne yedi ne içti bu kız? Cidden merak ettim.sizde para yok yardım edemezsiniz, onda para yok, ailesinden uzakta, öğrenci, ne yaptı ki o zaman diliminde.
Olur öyle seyler adi ustunde kaza iste. Sıkma canını. Arkadasina da moralinin iyi oldugu bir anda kırıldığını ve sebebini anlat benceİstemese bile zorla veririm zaten beni tanıyor muhtemelen bunun ısrarını yaşayacağız görüştüğümüzde. İnanın o esnada alkollü olmasam veya önceden uyarılmış olsam daha dikkatli olurdum. Biz hep benim evde rahatız diye oradada öyle davrandım sanırsam. Bi anlık rüzgar yada elimin çarpması nedeniyle saniyelik şey olmasına rağmen delik oldu koltukta
O kadar yakin arkadasiniz araniz bozulsun istemiyorsunuz burda kizi haksiz gosterme cabaniz niye...Son derece hakli eğer siz kendi evinizin yeni koltugunda oturuyor olsaydiniz o sigarayi koltukta icmezdiniz velevki ictiniz dökülmesin diye özel bir çaba gösterirdiniz... Arkadaşımın tay tüyü koltugu diye baslik acarken bile arkadasinizin arkadastan cok esyaya deger veren bi insan oldugunu ima ediyorsunuz... Bence arkadaşıniza siz deger vermiyosunuz...
Konu sahibi konu içeriğini tam bahsetmediginiz için karşı taraf hakli bulunuyor genel anlamda. Ikinizde sigara içerken siz sigara döküyorsunuz kaza oluyor yani sonra uzuldugunuzu belli edip seçenek sunuyorsunuz siz yanında değilken kendi tamirci çağırıyor sizin yanınızda para olmadığı için sadece 20 lira verebilmissiniz. Ve arkadasiniz tamirci gittikten sonra size kotu seyler soylemis. Ben bu durumda sizin en kisa surede hesabina para gondermenizi dogru buluyorum evet kaza ama maddi hasara neden olmus paranizi verin ama arkadasinizin ısrarla uzuldugunuzu söylemenize rağmen üzerinize gelmesi vs bence kendinizi geri çekin. Hos tepkiler degil bende kirilirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?