• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın tay tüyü koltuğu

Sıfır eşyanın başına böyle bir şey gelmesi herkesin canını sıkar.
Kendi evinizde yapsanız annenizden bir ton laf yerdiniz hem de günlerce.
Gerçekten arkadaşsanız kıza yardım edin maddi olarak.
Kesinlikle annesinin evinde yeni koltuğa olsaydı annesi günlerce laf edeerdi ayrıca 150 tl hiç bişey gibi gelebilir ama bazen 10 tl bile çok önemli oluyor bende öğrenci evinde kalmıştım bazen 500 tl olabiliyorken bazen 5 tl olmayınca olmuyor

“Paran da cebinde kalır” ne demektir ? böyle konuşursanız elbette tedirgin olur. Bunun masrafı her ne ise ben halledeceğim zaten ben yaptım bu yanığı, mobilyacı babamdan almaz, alsa da ben babama vereceğim zaten, şu anda yanımda çok az para var, hiç yabancı mobilyacı çağırmayalım, ben bizim tanıdığımızı çağırayım demek var, sorun senin sorunun, sen yaptır bizim tanıdığımıza, paran da cebinde kalsın anlamında konuşmak var. Niyetiniz yanlış olmasa da cümleler yanlış maalesef.

Güzel bir yere değinmişsiniz zaten bu hayatta hep o yüzden yanlış anlaşıldım niyetim kötü olmasa bile cümlelerim çok ucu açık olduğu için her yönde algılamak mümkün oluyor ama ben sadece tek bir şeyi demek istiyorumdur. demek istediğim şey ‘ben arayıp konuşayım tanıdıgımız mobilyacı yapsın babam ona öder, hem sorun istedigin gibi hızlı şekilde çözüme kavuşsun, hemde parasız kalma başka mobilyacıya para vererek’ demeliydim belkide çünkü niyetim olabildiğince hızlı şekilde telafisini yapabilmekti. Yani nasılsa beni tanıyor, niyetimin ne olduğunu biliyor rahatlığına çok kapılıyorum insanlarda o yüzdende yanlış anlaşılıyorum gerçekten özenli cümleler seçmem lazım konuşurken 2 kere düşünmem lazım galiba

Bence arkadaşınız haklı. Zararı bölüşmek yerine tamamiyle sizin karşılamanız gerekirdi. Bencede parasını hemen verin.

Oluyor oyle seyler ama alinma darilma arkadasina .ben konus acmistim burada .bir demlik cayi arkadasim haliya koymus.Ben de gormedim tum demlik.yere dokuldu.Cok mahcup olmustum ama arkadasim hic bir sey demedi.Hali yikamaciya gondereyim demistim kabul etmemisti.Vanish le hallederim demisti.:) Ama ben sizin gibi hakliymisim gibi davranmamistim cok mahcup olup uzulmuatum beni teselli etmek icin baya ugrasmisti canim arkadasim

Oluyor oyle seyler ama alinma darilma arkadasina .ben konus acmistim burada .bir demlik cayi arkadasim haliya koymus.Ben de gormedim tum demlik.yere dokuldu.Cok mahcup olmustum ama arkadasim hic bir sey demedi.Hali yikamaciya gondereyim demistim kabul etmemisti.Vanish le hallederim demisti.:) Ama ben sizin gibi hakliymisim gibi davranmamistim cok mahcup olup uzulmuatum beni teselli etmek icin baya ugrasmisti canim arkadasim

Haklıymışım gibi davranmadım telafisini yapmaya çalıştım ve mahcup oldum bende sizin gibi ve teselli etmesinide beklemedim kızmasınada bir şey demedim benim kurulduğum nokta çok uzun sürdürmesi kızmaktan öte bir boyuta tasımasıydı tepkisini. Yani çok ağır sözler söyledi o kadar dikkatsizmişimki benle karsıdan karsıya geçilmezmiş insnaı ölüme sürüklermişim vb. bir sürü şey. Alttan alıp sustum yinede, kalbimi kıran nokta bu yani benim onun haklılığına lafım yok

Ama haliya cay dökülmesi ve koltugun yanmasi arasında daglar kadar fark var.

Öz kardeşim ve dayım yeni aldığım kanepemi aynı şekilde yaktılar şuan o koltuk takımından öylesine soğudum ki kullanmadığım büyük salonuma koydum onlara önemli değil desemde gördükçe sinirlerim bozuluyor kanepemi. Ben kalp kırmadım ama şuan olsa kırarım sanırım çünkü ben aman önemli değil dedikçe ne halım kaldı ne mobilyam mahvettiler tüm akrabalar evimi

Çok itici bir tavrınız var diğer konunuzda da kediyi yaniniz da olmayan bir insanin ustune yazdirmistiniz haberleri olmadan yeni koltuk delinmiş kim olsa bozulur üzülür siz hala bana şunu dedi bunu dedi diye üste çıkma derdindesiniz ben sizin parayı ödeyeceğiniz de düşünmüyorum burdaki arkadaşların kizmasi üzerine tepki almamak için söylüyorsunuz. Arkadaşlarını kullanan insanlar vardır ya siz o grup insanlardansiniz gibi hissettim

siz hala bana şunu dedi bunu dedi diye üste çıkma derdindesiniz ben sizin parayı ödeyeceğiniz de düşünmüyorum burdaki arkadaşların kizmasi üzerine tepki almamak için söylüyorsunuz. Arkadaşlarını kullanan insanlar vardır ya siz o grup insanlardansiniz gibi hissettim

Üste çıkma gibi bir gayem olsa gider onunla konuşur ona karşı üste çıkmaya çalışırım buradaki üyelere karşı neden bunu yapayım? Tepki almaktanda korksam veya diyelim onay bekliyor olsam konuyu yazarken hatama değinmeden kalbimin kırıldığı noktayı anlatırdım sadece birde bu açıdan düşünün. Hisleriniz konusunda bir şey diyemeyeceğim önyargılı olmamanızı bekleyemem sanal bir platform sonuçta kimse kimsenin içini bilemez. Ama “arkadaş kullanan” damgası yapıştırmanız abes kalıyor.

esyaya onem veren biri filan degilim ama acikcasi bende cok uzulurdum, tamir parasini ise odemek mesele degil ama ben kabul etmesem dahi karsi tarafin teklif etmesini beklerdim.

yakan kisi ben olsaydim kesinlikle tamir masrafini ustlenirdim. siz keyifli bir gece gecirelim istemissiniz ama arkadasinizin baya keyfini kscirmis gece anlasilan...

Bu kadar kolay yanabilen bir kumaşı evinde bulundurmak ta ne bileyim...
Denemiş ve görmüş olmuş aslında sayenizde teşekkür etmesi gerek.Tay tüyü may tüyü güzel duruyor da bile , neyse de önemli olan can güvenliği olmalı herşeyden önce.Bide merak ettim nasıl tamir ettiler hemen kumaşı mi yanmıştı mobilya kısmı mi?

Kazayla insan insanı öldürüyor.. Alt tarafı bir koltuk ama onunda moreli bozula bilir çok doğal şeyler ben senin yerinde olsam zararımı onarır kalbinide kırmazdım... elime para geçsin vericem diye birşey yok zararını bence hemen karşıla... Mantıklı insan ise zaten hatasının farkına varır ve pişman olur ;)

Böyle koltugun renginde toz gibi bir madde getirdiler cam şişenin içinde başka ufak aletler vardı ıspatula gibi o tozdan döküp ıspatula ile yaydılar. Baya ince işçilikle halloldu
Ya konu ile alakali degil ama. Yıkanınca filan cikacak mi. Nasıl olacak ve her rengi tamir ediyorlar mi

Burda konu açana kadar çoktan kızın zararını karşılamış olman gerekirdi. Bence arkadaşın senin rahat ve sorumsuz tavrına sinirlenmiş. Verdiğin önerilerin içi boş. Laf olsun diye söylenmiş. Yok babamın arkadaşı yapar da, para vermezsin de. Babanın arkadaşı ne zaman ve nasıl tamir edecek Allah bilir. Belki kız memnun kalmayacak sonuçtan. Onun istediği bir tamirciyi çağırıp napip edip en kisa sürede parasını ödemeliydin. İnternetten malzeme alıp ben tamir ederim demen de bardağı taşıran son damla olmuş.
Kızın hesap numarasına hemen gönderebilirsin hiç beklemeden.

Burda konu açana kadar çoktan kızın zararını karşılamış olman gerekirdi. Bence arkadaşın senin rahat ve sorumsuz tavrına sinirlenmiş. Verdiğin önerilerin içi boş. Laf olsun diye söylenmiş. Yok babamın arkadaşı yapar da, para vermezsin de. Babanın arkadaşı ne zaman ve nasıl tamir edecek Allah bilir. Belki kız memnun kalmayacak sonuçtan. Onun istediği bir tamirciyi çağırıp napip edip en kisa sürede parasını ödemeliydin. İnternetten malzeme alıp ben tamir ederim demen de bardağı taşıran son damla olmuş.
Kızın hesap numarasına hemen gönderebilirsin hiç beklemeden.

Yorumlarda detayları anlattım okumadınız sanırım. Olabilir hiç sorun değil açıklamaya üşenmem sizede açıklayayım. Bahsettiğim kişiyi arayıp kendim çağıracaktım yani onun aradığı mobilyacıdan bile erken gelirdi. Onun içine sinmemesinin nedeni öfkeyle hareket ettiği içindi. Kendim yaparım demem bardağı taşıran son damla olamaz sonuçta nasıl yapıldığını gördüm izledim videolardan. Niyetim telafisini bir an önce yapabilmekti. Hesap numarasına gönderirsem bunu hoş karşılamaz farklı bir duruşu var konularda, hatta bir daha benimle konuşmaz. O yüzden memleketinden döner dönmez buluşup öyle vereceğim ücreti

Ya konu ile alakali degil ama. Yıkanınca filan cikacak mi. Nasıl olacak ve her rengi tamir ediyorlar mi

Hemen hemen her rengi tamir ediyorlardır diye düşünüyorum benimde net bir bilgim yok bahsettiğim koltuk parlak gri renkteydi. 1 gün boyunca koltugun o bölgesinin ellenmemesi gerekiyor, malzeme kurudukça yerine oturuyormuş ve kendini hiç belli etmiyormuş.

Back