arkadaşımın tay tüyü koltuğu

Ben o istemese bile zorla veriririm huyum bu şekilde. Cok inat yaparsa evine geldigim bir gün bir yere sıkıştırırım mecbur kabul etmek zorunda kalır

Bence ne olursa olsun arkadasina sen direkt yarina kadar bekle deyip ailenden ya da artik kimden para aliyorsan onlardan 150 lira istemeliydin. Durumu da anlatip. Sonra tamir etmek icin adami cagirip parayi oyle vermeliydiniz.
Ogrenci ve hesap vermesi gereken bir ailesi varken ben arkadasinin haksiz oldugunu dusunmuyorum. Onunla ayni durumda olsam ben de kizardim. Ve senin yerinde olsaydim ona sende ne kadar var dedirtmeden olay oldugunda parasini verecegimi, uzulmemesini, birkac gun sonra tamir ettirmesini soylerdim.
Dipnot: yaz gunu evde sigara icilir mi hic? O evin balkonu ya da mutfagi yok mu?

Netice çde yeni alınmış bir eşya bu durum kimin başına gelirse gelsin üzülür insan haklı olarak. Evin içinde dikkatsiz fütursuzca sigara içen insanı sevmiyorum . Sizin hatanız ve hatanızı telafi edin.

ev 1+1 60 metrekare geriye içilebilecek sadece yatak odası kalıyor. birlikte içiyoruz sigara tüketen insanlarız ama kazayla oldu işte bi kere. telafisini yapmaya calıstım ama çok üstüme geldi yinede alttan aldım. zaten kafamda, mutlaka parasını takdim edicem ona. Suan ailesinin yanında memleketinde

Hata bende olduğu için sabaha kadar nette çözümünü arayan ben olurdum. Arkadaşınız belki de böyle bir durumda rahat olup uyumanıza alınmıştır.
Hiç fazla bekletmeden tamir masrafını verin arkadaşınıza yoksa umursamadığınızı düşünür kırgınlık artar.

Olay aslında dediginiz şekilde gerçekleşti aramızdaki dialog buna benzer bir dialogtu. Lakin nafile. Telafisini yapmaya calıstıgım halde abartarak üstüme geldi. Bizimde tanıdıgımız mobilyacı var hem parada almazdı, babamın arkadası en kotu babam oderdi. kabul etmedi. Evi 1+1 60metrekare içine zor sığılıyor yani mecbur ya koltukta yada yatak odasında içilebilir sigara

Koltuga yama yapıldıysa o is hallolmamıstır

Yok yama değil çok tuhaf bir madde toz gibi koltukla aynı renk. Onu serptiler böyle kücük bi ıspatula ile yaydılar sanki. kuruyunca sanki hiç zarar görmemiş gibi oldu

Bunu yapmasına gerek yoktuki ben ona çözüm önermiştim tanıdıgımız mobilyacıda pek ala halledebilirdi hemde parasını ondan almazdı. kabul etmedi. o yüzden bende memleketinden donunce kendisine vericem parasın

Ben o istemese bile zorla veriririm huyum bu şekilde. Cok inat yaparsa evine geldigim bir gün bir yere sıkıştırırım mecbur kabul etmek zorunda kalır
Bilmem 20 tlnizi arkadaşınız sende ne kadar var demeden vermemissiniz ya o yüzden bana pek öyle gelmedi. Hatta kızın son parası olduğunu bildiğiniz halde teklif etmemiş onun istemesini beklemissiniz

Bilmem 20 tlnizi arkadaşınız sende ne kadar var demeden vermemissiniz ya o yüzden bana pek öyle gelmedi. Hatta kızın son parası olduğunu bildiğiniz halde teklif etmemiş onun istemesini beklemissiniz

hayır o şekilde olmadı ben içeride telefonla konusurken o çoktan çağırmış tamir icin mobilyacıları fiyat miyat bilmiyordum o sırada, odaya geldi sende ne kadar var dedi, mobilyacılar geldi 20 tlm oldugunu söyleyip verdim hemen

Sizin önerdiğiniz mobilyacıya güvenememiş demek, özellikle tay tüyü tamiri yapan bir mobilyacı aramış olabilir.

Ha bu sekilde konustuysan o ayri. O zaman abartmis. 3-5 gun bekleseydi ve yaptirsaydin bisey olmazdi sonucta. Ben ilk msjinda senin basta oderim demedigini anlamistim.

Him böyle yazmadığınız için öyle anlaşılıyor. O fevri olmuş sizde biraz umursamaz gibi ikinizde hatalisiniz bence.

Anladigim kadariyla en bastan o 150TL yi ödemeyi teklif etmemissiniz. Hatta o vermis, sende ne kadar var diye sormus, siz öyle vermissiniz olan paranizi.
Bence o sormadan, arastirmadan sizin teklif etmeniz gerekiyordu her türlü tamir masrafini üstlenmeyi.
Sizden bekledigi hareketi görmedi, rahatsiz oldu sanki.
Ve bence hakli. Bir masrafa sebep olduysam, bu masrafi üstlenmem gerek.

Ha bu sekilde konustuysan o ayri. O zaman abartmis. 3-5 gun bekleseydi ve yaptirsaydin bisey olmazdi sonucta. Ben ilk msjinda senin basta oderim demedigini anlamistim.

Tanıdığımız mobilyacı var onuda söyledim sen yaptır babam öder diye sinmedi içine ne dediysem bir türlü. Ne gerizekalılığım kaldı ne dikkatsizliğim. Hayatın boyunca böyleydin sen zaten senle karşıdan karşıya bile geçmemek lazım vb.. neler neler söyledi ama hep sustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…