arkadaşımın tay tüyü koltuğu

Kalbinizin kırılacağı bir şey yok, anlık üzülebilirsiniz ama uzatmaya gerek yok.
Onun da eşyaların hesabını vereceği bir ailesi var, belki sigaraya kızacaklar? Belki yeni eşya hak etmiyorsun diyecekler?

Şimdi doğruya doğru,yeni aldığım koltukta sigara izi olsa ben de bozulurum. Istemeden de olsa yüzüm düşer. Ama ne güzel ki telafisi varmis. Son parasi olmasa konu uzamazdi bence

Bilemiyorum yani ben ona her açıdan destek olurum maddi manevi her zaman niye bu kadar büyüttü anlayamadım bana yapılsa ben büyütmezdim böylesine demekki herkesi kendim gibi sanmamam lazımmış çok ağır sözler söyledi ondan dolauo kalbim kırıldı

Tamiri kız arayıp bulmuş parayı kız vermiş.
Merak ettim ne çözüm sundunuz? Ne imkan sundunuz?

Haklı net odanın ortasında oturup sigara mı içilir ayrıca 150 de az para değil

Uyarı yüzünden bozulmadıki sakarlıgım konusunda haklı daha dikkatli olabilirdim ama işte kardeş gibiyiz ya. Biz birbirimizin yanında cok rahatızdır onun evi benim evim, benim evim onun evi gibi o misal yani

Eğer arkadasliginiza önem veriyorsan olaya çok takılma parayı verince bak bakalım bir şey diyecek mı..

vallah sigara icenlere uUlmuyorum icme 1 hafta sigara bak nasil denk geliyor emin ol senin basina gelse rahat kardilayabirsin ama ailsin.e.hesap verrcek ne yspsin kizcagiz laf yapmasi bitaz.ayip

e koltuk sızın yuzunuzden boyle oldu ucretını tabıkı sız odeyeceksınız kızın hem koltugu sıgaradan delinsin hemde ustune para mı versın yenı koltuk hemde
yanınızda para yoksa olanı verıp suan bu var sende varsa ver sana hemen verıcem ya da bır ıkı gun bekleyebılırsen bekle ben yaptırıcam zaten. mahcubıyetımı ancak boyle telafı edebılırım tekrardan kusura bakma demenız gerekıyordu

Tamiri kız arayıp bulmuş parayı kız vermiş.
Merak ettim ne çözüm sundunuz? Ne imkan sundunuz?

Tamir konusunda tanıdıgımız mobilyacı vardı o yapardı parasınıda benim babam arkadası oldugu icin babam öderdi bu sayede hem onun işi hallolmuş olurdu hemde son parasını vermemiş olurdu parası cebinde kalırdı. Teklif ettim ısrarla kabul etmedi hatta tamir malzemelerini internetten sipariş edip kendimde onarmayı teklif ettim elim beceriklidir elimden gelir diye onuda istemedi...

Bunlar dediğiniz şekilde konuşuldu birebir yazdıgınız dialogu yaşadım hatta olay tazeyken ama geçiştirdi beni sonrada konuyu kapatmak istedi

Haklı bence mobilyalar çok pahalı ve yeni mobilyalar üstünde siğara içilmemeli içiliyorsada pür dikkat olunmalı kendi yapmadığı bir hata yüzünden parasıda gitmiş oldu üzülecek birşey yok paranız olduğunda telafi edin kim olsa aynı tepkiyi verir arkadaşınıza parayı verirken laf sokmaya çalışmayın

Koltuga yama mı yaptılar? Naısl bu kadar ucuza halloldu ve de neden beklememeyı tercih etti? Ailesi mı gelecek yakın zamanda

Ama arkadaşınız haklı. Bende bozulurdum yeni koltuğumda sigara yanığı olsa. Ve durduk yere yepyeni aldığım koltuğa bi de 150₺ vermek benim de zoruma giderdi.
Yatağım, bazam tay tüyü, eşim yeni evlendiğimiz zaman komodine uzanmış sigara içiyoken aynı şekil ateşi düştü ve yaktı bazanın kenarını. 2 sene oldu hala görünce cinlerim tepeme çıkıyor. Hala söyleniyorum.

olur mu oyle sey ya :) bunu soyleyıp o anda yuregıne su serpmenız gerektı hem cebındekı son paradan olmus hem aılemene dıyecegım dıye strese gırmıs hem koltugu sıgaradan delık desık olmus :)
bırde abartılı tepkı verdı dıyorsunuz sız sadece ozur dılemıssınız sızden paran varmı dıye ıstedıgınde acıklamanız gerekıyordu kız ıstemek zorunda kalmıs

Ben olsam bende guvenmezdim sizin yapmanıza kim sıfır mobilyasini hic bu isi bilmeyen birine emanet eder?
Peki size ne dedi tanıdık mobilyacı onerdiginiz de?

buyutulecek birsey degil..stres yapmis iste.. sana patlamis..parasini verirsin sorun cozulur

Bunlar dediğiniz şekilde konuşuldu birebir yazdıgınız dialogu yaşadım hatta olay tazeyken ama geçiştirdi beni sonrada konuyu kapatmak istedi
tamam ozaman sıkıntı yok yanı bana abartılı tepkı verdım kırıldım dıyecegınız bırsey de yok :)
tavır yapmadan parasını vermelısınız sorun cozulur

E zaten benimde gayem bu yönde, ben haksız demiyorum fakat kalpler kırılmadan hallolabilirdi konuyu düzgün okuyun ama bi lütfen
İyide o araştırmak zorunda değildi nasıl tamir edildiğini sizin hataniz olduğu için siz biseyler yapmaliydiniz o sormadan da tamirle ilgili tutarı ödemekle ilgili bişey dememissinz oda bozulmuş dogal olarak.Arkadaşınıza kırılacak bişey goremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…