• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın tay tüyü koltuğu

Yani sizce kalbimi kırdıgını ona belli etmeyeyim mi çünkü çok abartı şekilde üstüme geldi ve para lafı yaptı. Ben zaten parası neyse halledicem bulup buluşturup beni biliyor yani niye böyle canımı sıktı hiç bilmiyorum
Kalbinizin kırılacağı bir şey yok, anlık üzülebilirsiniz ama uzatmaya gerek yok.
Onun da eşyaların hesabını vereceği bir ailesi var, belki sigaraya kızacaklar? Belki yeni eşya hak etmiyorsun diyecekler?

Şimdi doğruya doğru,yeni aldığım koltukta sigara izi olsa ben de bozulurum. Istemeden de olsa yüzüm düşer. Ama ne güzel ki telafisi varmis. Son parasi olmasa konu uzamazdi bence

Bilemiyorum yani ben ona her açıdan destek olurum maddi manevi her zaman niye bu kadar büyüttü anlayamadım bana yapılsa ben büyütmezdim böylesine demekki herkesi kendim gibi sanmamam lazımmış çok ağır sözler söyledi ondan dolauo kalbim kırıldı

Dedim zaten canını sıkmasın diye neler neler dedim ne çözümler ne imkanlar sundum ama kafayı bir taktıki sormayın. O da haklı kendince o yızden hep alttan aldım ama neden bu kadar kalbimi kırdı ağır sözler söyledi ne gerek vardı diyorum sadece..
Tamiri kız arayıp bulmuş parayı kız vermiş.
Merak ettim ne çözüm sundunuz? Ne imkan sundunuz?

Haklı net odanın ortasında oturup sigara mı içilir ayrıca 150 de az para değil

Siz sakar oldugunuzu yazmissiniz oda bunu bildigine gore benzer seyler yasanmis demekki oyuzden dikkat etmenizi soylemistir kardesten oteyiz yazmissiniz oz kardesiniz boyle bir durumda ayni uyariyi yapsa nasil araniz bozulmayacaksa bu durumda da aynisi olmali

Uyarı yüzünden bozulmadıki sakarlıgım konusunda haklı daha dikkatli olabilirdim ama işte kardeş gibiyiz ya. Biz birbirimizin yanında cok rahatızdır onun evi benim evim, benim evim onun evi gibi o misal yani

Dedim zaten canını sıkmasın diye neler neler dedim ne çözümler ne imkanlar sundum ama kafayı bir taktıki sormayın. O da haklı kendince o yızden hep alttan aldım ama neden bu kadar kalbimi kırdı ağır sözler söyledi ne gerek vardı diyorum sadece..
Eğer arkadasliginiza önem veriyorsan olaya çok takılma parayı verince bak bakalım bir şey diyecek mı..

dün gece arkadaşımda kalıyorduk, kız kıza oturalım içelim muhabbet edelim diye bir gece tertip etmiştik. bu arkadaşımla çok yakınım kardeşten öte. veya değil belkide. bu olaydan sonra düşüncelerim değişti ona karşı. ben bir hata yaptım. arkadaşım yeni evine taşınmıştı ve ailesi yeni sıfır eşyalar almış. koltuğunda oturuyorduk içerken. normalde çok sakar biriyimdir zaten o da bilir bunu. yanlışlıkla sigaramın külü nası olduysa koltuğun üstüne düştü ve hemen sigara paketiyle yere attım külü. fakat iş işten geçmişti, koltukta minik delikler şeklinde iz kaldı. meğersem kumaşı çok çabuk yanan türdenmiş tay tüyüydü yanlış hatırlamıyorsam. çok kez özür diledim ne kadar önemli değil desede suratı düştü keyfi kaçtı. o da haklı sonuçta, sadece koltuğun yanmasına değil, ailesine ne hesap vereceğini düşünerekte üzüldü. Her neyse sonra ben bir şekilde ortamı yumuşattım ve kalan muhabbetimize devam ettik. Aklı yinede koltukta gibiydi. Şimdi diyeceksiniz öğrenci evi sonuçta olur öyle şeyler falan diye ama ben kendimi suçlu ve kötü hissediyorum. Uyanır uyanmaz koltuğun tamiri ile ilgili video izlediğini gördüm uyandığımda. Üzüldüm tekrar özür diledim ve düzelme imkanı varmış işte hallederiz sıkma canını diye ekledim. 150 tl’ye yapıyorlarmış tamiri. Onunda o kadar bütçesi vardı zaten hatta son parasıydı. Sende ne kadar var diye sordu bana bende son paramı tereddüt etmeden verdim. Ne yazıkki 20 tl m vardı. Keşke daha fazla olsaydı yanımda. Neyse tamirci geldi koltugu tamir etti 150 tl alıp gitti. Sonra yemek yapıp yedik. Morali düzelmişti ama parasız kaldıgına üzülmeye başladı. Birden benim üstüme gelmeye başladı dikkatsiz olmakla suçladı bir çok şey söyledi, para konusundada laf yaptı normalde arkadaslıgımızda hiç olmazdı bu para lafı. Şayet benim koltuğumun başına bu gelse ve babam görür eder diye yaptırmam gerekse bile asla onun bana yaptığını yapmazdım hatta onun keyfi kaçmasın diye üzüldüğümü bile belli etmezdim para lafıda yapmazdım. Çok içime oturdu bu durum. Elime para geçer geçmez onunla buluşunca laf arasında ‘bir daha koltuk meselesi olmasın aramızda ve böyle şeylerin lafı da’ diyerek 150 tl yi takdim edeceğim kendisine. Hoş, böyle yapmasaydı yine verecektim ona bu parayı sonuçta benim yüzümden oldu ama en azından arkadaşlığımız zedelenmezdi ve kalbim bu kadar kırılmazdı.
vallah sigara icenlere uUlmuyorum icme 1 hafta sigara bak nasil denk geliyor emin ol senin basina gelse rahat kardilayabirsin ama ailsin.e.hesap verrcek ne yspsin kizcagiz laf yapmasi bitaz.ayip

e koltuk sızın yuzunuzden boyle oldu ucretını tabıkı sız odeyeceksınız kızın hem koltugu sıgaradan delinsin hemde ustune para mı versın yenı koltuk hemde
yanınızda para yoksa olanı verıp suan bu var sende varsa ver sana hemen verıcem ya da bır ıkı gun bekleyebılırsen bekle ben yaptırıcam zaten. mahcubıyetımı ancak boyle telafı edebılırım tekrardan kusura bakma demenız gerekıyordu

Tamiri kız arayıp bulmuş parayı kız vermiş.
Merak ettim ne çözüm sundunuz? Ne imkan sundunuz?

Tamir konusunda tanıdıgımız mobilyacı vardı o yapardı parasınıda benim babam arkadası oldugu icin babam öderdi bu sayede hem onun işi hallolmuş olurdu hemde son parasını vermemiş olurdu parası cebinde kalırdı. Teklif ettim ısrarla kabul etmedi hatta tamir malzemelerini internetten sipariş edip kendimde onarmayı teklif ettim elim beceriklidir elimden gelir diye onuda istemedi...

e koltuk sızın yuzunuzden boyle oldu ucretını tabıkı sız odeyeceksınız kızın hem koltugu sıgaradan delinsin hemde ustune para mı versın yenı koltuk hemde
yanınızda para yoksa olanı verıp suan bu var sende varsa ver sana hemen verıcem ya da bır ıkı gun bekleyebılırsen bekle ben yaptırıcam zaten. mahcubıyetımı ancak boyle telafı edebılırım tekrardan kusura bakma demenız gerekıyordu

Bunlar dediğiniz şekilde konuşuldu birebir yazdıgınız dialogu yaşadım hatta olay tazeyken ama geçiştirdi beni sonrada konuyu kapatmak istedi

Haklı bence mobilyalar çok pahalı ve yeni mobilyalar üstünde siğara içilmemeli içiliyorsada pür dikkat olunmalı kendi yapmadığı bir hata yüzünden parasıda gitmiş oldu üzülecek birşey yok paranız olduğunda telafi edin kim olsa aynı tepkiyi verir arkadaşınıza parayı verirken laf sokmaya çalışmayın

Koltuga yama mı yaptılar? Naısl bu kadar ucuza halloldu ve de neden beklememeyı tercih etti? Ailesi mı gelecek yakın zamanda

dün gece arkadaşımda kalıyorduk, kız kıza oturalım içelim muhabbet edelim diye bir gece tertip etmiştik. bu arkadaşımla çok yakınım kardeşten öte. veya değil belkide. bu olaydan sonra düşüncelerim değişti ona karşı. ben bir hata yaptım. arkadaşım yeni evine taşınmıştı ve ailesi yeni sıfır eşyalar almış. koltuğunda oturuyorduk içerken. normalde çok sakar biriyimdir zaten o da bilir bunu. yanlışlıkla sigaramın külü nası olduysa koltuğun üstüne düştü ve hemen sigara paketiyle yere attım külü. fakat iş işten geçmişti, koltukta minik delikler şeklinde iz kaldı. meğersem kumaşı çok çabuk yanan türdenmiş tay tüyüydü yanlış hatırlamıyorsam. çok kez özür diledim ne kadar önemli değil desede suratı düştü keyfi kaçtı. o da haklı sonuçta, sadece koltuğun yanmasına değil, ailesine ne hesap vereceğini düşünerekte üzüldü. Her neyse sonra ben bir şekilde ortamı yumuşattım ve kalan muhabbetimize devam ettik. Aklı yinede koltukta gibiydi. Şimdi diyeceksiniz öğrenci evi sonuçta olur öyle şeyler falan diye ama ben kendimi suçlu ve kötü hissediyorum. Uyanır uyanmaz koltuğun tamiri ile ilgili video izlediğini gördüm uyandığımda. Üzüldüm tekrar özür diledim ve düzelme imkanı varmış işte hallederiz sıkma canını diye ekledim. 150 tl’ye yapıyorlarmış tamiri. Onunda o kadar bütçesi vardı zaten hatta son parasıydı. Sende ne kadar var diye sordu bana bende son paramı tereddüt etmeden verdim. Ne yazıkki 20 tl m vardı. Keşke daha fazla olsaydı yanımda. Neyse tamirci geldi koltugu tamir etti 150 tl alıp gitti. Sonra yemek yapıp yedik. Morali düzelmişti ama parasız kaldıgına üzülmeye başladı. Birden benim üstüme gelmeye başladı dikkatsiz olmakla suçladı bir çok şey söyledi, para konusundada laf yaptı normalde arkadaslıgımızda hiç olmazdı bu para lafı. Şayet benim koltuğumun başına bu gelse ve babam görür eder diye yaptırmam gerekse bile asla onun bana yaptığını yapmazdım hatta onun keyfi kaçmasın diye üzüldüğümü bile belli etmezdim para lafıda yapmazdım. Çok içime oturdu bu durum. Elime para geçer geçmez onunla buluşunca laf arasında ‘bir daha koltuk meselesi olmasın aramızda ve böyle şeylerin lafı da’ diyerek 150 tl yi takdim edeceğim kendisine. Hoş, böyle yapmasaydı yine verecektim ona bu parayı sonuçta benim yüzümden oldu ama en azından arkadaşlığımız zedelenmezdi ve kalbim bu kadar kırılmazdı.
Ama arkadaşınız haklı. Bende bozulurdum yeni koltuğumda sigara yanığı olsa. Ve durduk yere yepyeni aldığım koltuğa bi de 150₺ vermek benim de zoruma giderdi.
Yatağım, bazam tay tüyü, eşim yeni evlendiğimiz zaman komodine uzanmış sigara içiyoken aynı şekil ateşi düştü ve yaktı bazanın kenarını. 2 sene oldu hala görünce cinlerim tepeme çıkıyor. Hala söyleniyorum.

Yani sizce kalbimi kırdıgını ona belli etmeyeyim mi çünkü çok abartı şekilde üstüme geldi ve para lafı yaptı. Ben zaten parası neyse halledicem bulup buluşturup beni biliyor yani niye böyle canımı sıktı hiç bilmiyorum
olur mu oyle sey ya :) bunu soyleyıp o anda yuregıne su serpmenız gerektı hem cebındekı son paradan olmus hem aılemene dıyecegım dıye strese gırmıs hem koltugu sıgaradan delık desık olmus :)
bırde abartılı tepkı verdı dıyorsunuz sız sadece ozur dılemıssınız sızden paran varmı dıye ıstedıgınde acıklamanız gerekıyordu kız ıstemek zorunda kalmıs

Tamir konusunda tanıdıgımız mobilyacı vardı o yapardı parasınıda benim babam arkadası oldugu icin babam öderdi bu sayede hem onun işi hallolmuş olurdu hemde son parasını vermemiş olurdu parası cebinde kalırdı. Teklif ettim ısrarla kabul etmedi hatta tamir malzemelerini internetten sipariş edip kendimde onarmayı teklif ettim elim beceriklidir elimden gelir diye onuda istemedi...
Ben olsam bende guvenmezdim sizin yapmanıza kim sıfır mobilyasini hic bu isi bilmeyen birine emanet eder?
Peki size ne dedi tanıdık mobilyacı onerdiginiz de?

buyutulecek birsey degil..stres yapmis iste.. sana patlamis..parasini verirsin sorun cozulur

Bunlar dediğiniz şekilde konuşuldu birebir yazdıgınız dialogu yaşadım hatta olay tazeyken ama geçiştirdi beni sonrada konuyu kapatmak istedi
tamam ozaman sıkıntı yok yanı bana abartılı tepkı verdım kırıldım dıyecegınız bırsey de yok :)
tavır yapmadan parasını vermelısınız sorun cozulur

E zaten benimde gayem bu yönde, ben haksız demiyorum fakat kalpler kırılmadan hallolabilirdi konuyu düzgün okuyun ama bi lütfen
İyide o araştırmak zorunda değildi nasıl tamir edildiğini sizin hataniz olduğu için siz biseyler yapmaliydiniz o sormadan da tamirle ilgili tutarı ödemekle ilgili bişey dememissinz oda bozulmuş dogal olarak.Arkadaşınıza kırılacak bişey goremedim

Back