Arkadaşımın nikah sonrası eğlence masrafı

O kadar insan sordu gittiniz mi vs diye
Umursayip cevap yazabilirdi evet gitmek durumunda kaldim yorum yazanlara tesekkurler konumun kapanmasini talep ediyorum tarzinda birsey
Konu acip fikir soruyorsa aciklama da yapmali
Haklısın meg, son bir iki yıldır hep böyle konu sahipleri asla sonucu yazmıyor.

Böyle bir tebiyesizlik var mı ya insan nikah sonrası yemek organize eder arkadaşlarını davet eder bir de hesap ödetir mi böyle bir insanla nasıl arkadaşsınız

Gitmemeyi tercih ederim öyle düğünlere.
Ben takımı takıp çıkıcam kalmıcam eğlenceye zaten. Ama kaç gündür herkesle haber gönderiyor ben ona çok bozuldum vs diye zaten tek konu para da değil çok uzak düğün yeri evime geceyarısı tek başıma nasıl döncem yani

Aa bizim arkadaş da ev yapımı rakı getirecekmiş ama 300 tl verenler için. Kör olma garantili rakı

Yok artık bedavaya düğün yapıyor resmen neden cebinden harcayasın ki kendi evlenecek diye. Eşin haklı ki ben olsam gitmezdim

Bu tarz yapıyorlar .
Benim arkadasımın bekarlığa veda artı kına gecesi gibi birşeyi oldu herkes kendi ödedi .
Yani gitme o zaman madem çok masraflı geliyor .
Arkadasının gücenmeye de hakkı yok madem böyle bir şey yapıyor gelen gelir gelmeyen gelmez yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…