• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın nikah sonrası eğlence masrafı

Arkadaşın çok bencilce davranmış bence. Darılacak bir durum yok resmen plan yapıp masrafları gelecek olanlara kitliyor. 90 kişi nedir ya :) Maalesef devir zengine bile hesap devri oldu artık. Ben zaten kuaföre gidip saç makyaj yaptırmayı bile lise sonda bıraktım herhalde :) Kendim yapıyorum artık içime siniyor en azından ( fakir tesellisi ) :D Ama bence açıkça söyleyin sizi aşacağını.

Bu ulke insanlari cakal yapmis😂 dugunu evlenen kisiler ceker , totona guvenmiyorsan dugun yapmazsin bu kadar basit. Senin masrafini neden ben cekeyim of ya cok ayip. Hayatimda duymadim boyle sacmalik. Ekonomik sebeplerden bunu karsilayamam diyin bence . Premsese bak alkolu de ben odecegim keske balayi parasi da bolusturseymis😅 kina yapmamis allahtan bir de. Bekarliga veda da ok hadi o olabilir biz de arkadasiminkinde odemistik ama senin dugun steplerini neden baskalari karsilamak zorunda. Tuhaf bence. Hic iyi niyetli degil. Ben kimseye 5 kurus odetmedim. Ayiptir.

Back