- 2 Temmuz 2023
- 8.129
- 22.264
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın meg, son bir iki yıldır hep böyle konu sahipleri asla sonucu yazmıyor.O kadar insan sordu gittiniz mi vs diye
Umursayip cevap yazabilirdi evet gitmek durumunda kaldim yorum yazanlara tesekkurler konumun kapanmasini talep ediyorum tarzinda birsey
Konu acip fikir soruyorsa aciklama da yapmali
Böyle bir tebiyesizlik var mı ya insan nikah sonrası yemek organize eder arkadaşlarını davet eder bir de hesap ödetir mi böyle bir insanla nasıl arkadaşsınızÇok yakın hatta can ciğer diyeceğim bir arkadaşım evleniyor. Nikah sonrası yemekli eğlence yapacağını söyledi. Biz de zamanında aynı şekilde kendi nikahımız sonrası eşimle 20 kişilik bir eğlence düzenleyip hepberaber yiyip içmiştik. Hesabı da eşim ödemişti.
Arkadaşım önce bekarlığı veda yaptı geçen gün kişi başı 400tl verip bir villa tuttuk kızkıza eğlendik. Ben de katıldım. Bunun dışında nikahı için takısı, elbisesi, kuaförü derken zaten bi ton masraf ettim etmeye de devam edeceğim.
Dün de kendisi geldi bana bu nikah sonrası eğlencesinden bahsetti. Yemekli yapacakmış. 80-90 civarı davetli olacakmış ve kişi başı 320tl dedi. Alkol hariç. Alkolü de kendimiz ödeyeceğiz içersek. Eşimle benim toplam 640tl yapıyor. Alkol alacağı için araba kullanamayacak taksi parası da gitgel 700tl yapıyor mekan biraz uzak doğa içinde bi yerde. Etti bize 1340tl. E alkol de içtik diyelim etti 1500-2000tl. Eşim çok sinirlendi. Davetli sayısını duyunca resmen düğün yapıp misafirlere ödetiyorlar gibi olmuş dedi. 2000 eğlence, 1600 küsür takı, kıyafette aldın, üstüne bekarlığa vedasına da gittin bu iş bize 5bini geçti dedi. Ben kendi eğlencemde düğün sahibi olarak tek kuruş ödetmedim şimdi utanmayacaklar mı bizden para istemeye dedi.
Arkadaşım da gelmezsek darılacağını söylüyor.
Sizde kim haklı? Gitsem ayrı, gitmesem ayrı dert. Gerçekten üzüldüm.
Cahil olduk bi de sadece yakınlarım kalacak diyor bi de kendimizi özel hissedelim diyeGörgüsüzlüğü de yeni nesilliğe yıkmazsın be deseydin keşke.
Ben takımı takıp çıkıcam kalmıcam eğlenceye zaten. Ama kaç gündür herkesle haber gönderiyor ben ona çok bozuldum vs diye zaten tek konu para da değil çok uzak düğün yeri evime geceyarısı tek başıma nasıl döncem yaniGitmemeyi tercih ederim öyle düğünlere.
Sonra arkamdan bir araba laf duymak istemiyorum takı takar çıkarım300u verir, eglenceye katilir, taki takmazdim "Yeni nesil dügün böyle oluyor" derdim
Aa bizim arkadaş da ev yapımı rakı getirecekmiş ama 300 tl verenler için. Kör olma garantili rakıYok artik. İnsanlar kafayı yemiş para veren kalacak vermeyen çıkacak bir de düğün salonu yani sadece pasta limonata mi ikram edecekler insanlara. Ay her geçen gün yeni birşey duyuyorum saçmalığın daniskasi. Konudaki gelin en azından yemekli içkili eğlenceye götürüyor pes valla
Ben 300 tl sini takıp çıkarım bana 50 tl takmıştı ama olsunBen nikaha gidip takı da takmam. Terbiyesizlere bak.
300 bile fazla. 100 takın çıkın.Ben 300 tl sini takıp çıkarım bana 50 tl takmıştı ama olsun
paran yoksa nikah yap gec bu nedir yaBen 300 tl sini takıp çıkarım bana 50 tl takmıştı ama olsun
Paramızla nasıl rezil olduk temalı düğün yeni modaAa bizim arkadaş da ev yapımı rakı getirecekmiş ama 300 tl verenler için. Kör olma garantili rakı
holyowl dugun gecti mi? Gittiniz mi? Guncelle bizi
Demistim ama herkes demis, mesaj tekrari olmus...
Sanırım gittiği için cevap yazmıyor. Yine de kim gitti kaç kişi gitti bilgi verilse iyi olurdu :)
Kızlar cevap gelince benide etiketleyin bende çok merak ettimKonu sahibi merak ettim son durum nedir?