Arkadaşımın nikah sonrası eğlence masrafı

Güzel modaymis hiç duymamıştım böyle bişey hem eğlenceni yap hem masraf olmasın ben gidersem bişey takmazdim yada gitmezdim eşiniz çok haklı bu dönemde

Bende teknede 100 kişilik bir düğün yaptım. Aslında eğlence gibi bişey oldu ve yemekliydi. Tüm masrafı biz karşıladık. Eşiniz haklı düğünü eğlence ayağına bedavaya getiriyorlar. Belki sonrasında enayi diye anlatırlar bu yaşananı. Bence gitmeyin ve arkadaşınıza bu durumun yanlış olduğunu açıklayın

Benimde arkadaşım nikahtan sonra eğlence yapacakmış ama ikiside düğün salonunda olacak yani nikah kıyılıp takı takıldıktan sonra 300 tl kişi başı veren düğün salonunda kalmaya devam edecek vermeyen çıkacakmış. Salonu 45 bine tuttuk 150 kişi de 300 tl verecek bize diyor böylelikle salonu gelenlere ödetmiş oluyor yeni nesil düğün böyle oluyor diye bir de alay etti bizle

Görgüsüzlüğü de yeni nesilliğe yıkmazsın be deseydin keşke.

Ben nikaha gidip takı da takmam. Terbiyesizlere bak.

Yok artik. İnsanlar kafayı yemiş para veren kalacak vermeyen çıkacak bir de düğün salonu yani sadece pasta limonata mi ikram edecekler insanlara. Ay her geçen gün yeni birşey duyuyorum saçmalığın daniskasi. Konudaki gelin en azından yemekli içkili eğlenceye götürüyor pes valla

300u verir, eglenceye katilir, taki takmazdim "Yeni nesil dügün böyle oluyor" derdim

Valla ne o düğüne giderim, ne de o parayı veririm
Zaten normal düğünlere zor giden insanım

Gitmemeyi tercih ederim öyle düğünlere.

Düğün geçmiştir o da gitmiştir ondan açıklama yapmak istemiyor olabilir.

Bence konu yeni gibi insanlar yorum yapıyor o yüzden kapatsa daha iyi olur.
O kadar insan sordu gittiniz mi vs diye
Umursayip cevap yazabilirdi evet gitmek durumunda kaldim yorum yazanlara tesekkurler konumun kapanmasini talep ediyorum tarzinda birsey
Konu acip fikir soruyorsa aciklama da yapmali

O kadar insan sordu gittiniz mi vs diye
Umursayip cevap yazabilirdi evet gitmek durumunda kaldim yorum yazanlara tesekkurler konumun kapanmasini talep ediyorum tarzinda birsey
Konu acip fikir soruyorsa aciklama da yapmali
Valla kendileri nezaketsiz olduğu için öyle nezaketsiz ve açıkgöz arkadaşları oluyor herhalde bunların. Keşke burada kişilikmetre sayacı olsa, konu sahiplerinin karakterini bilsek de öyle yardımcı olsak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…