Arkadaşımın nikah sonrası eğlence masrafı

dügüne gelen misafire masraf ödetilmez nerden görülmüs böyle sey üstelik dügün sahibi davet eden kendisi ben olsam gitmem

Evet moda oldu malesef benimde hiç hoşuma gitmiyor ki ayıp olmasın diye defalarca gitmişliğim yemediğim yemeğin kol gibi hesabını ödemişliğim var. Çok mantıksız insanlar hem senin düğününe gelip sana değer veriyor hem para ödüyor. Gitmeyin. Gelmezseniz darılırız manipülesi de tuhaf. Bahane uydurun hastamız var diyip kalkın.

Canım, gidin, alkol içmeyin tüm sorunlar çözülüyor. Hem taksi parası vermezsiniz hem içki. Durumunuz yoksa böyle yapın, durumunuz varsa da için harcayın. Sonuçta onun düğünü onun kararı, bir de sen yakın arkadaşsın. İyi düşün

Yaa sen de benim gibi saf misn bu şekilde kaç tane arkadaşıma masraflar yaptım kendim gecen gün evde Nisan tarzı bişey yaptım davet etmeme rağmen hiçbiri gelmedi şuan iş yerinden arkadaşlarım bekarlığa veda partisi düzenlediler bnden 5 kurus istemiyorlar ama bn onların hepsine hediye alacağım akıllandım asla bundan sonra kimseye para harcamam da gitmem de

Benim butcemi aşıyor de açık açık canım ne bu kime sormuş herkesin durumu müsait mi bakalım. Kendisi karşılaşmamış madem öyle esin haklı yani

Tatlı su kurnazı galiba.Parası yoksa yapmasın eglence.Ben takısını elıne verir kusura bakma böyle is olmaz derim.Ne münasebet kırılacak?Herkesin onun eglencesine ayıracak bütcesi olmayabilir??

Böyle düğünde ilk defa duydum benim bildiğim o akşam yemeği damat karşılar 90 kişide davet edilmez ben bu yemeğe gitmezdim eşiniz çok haklı davetliler parayı odeyecekse gider başka mekanda eğlenir düğün davetiyesine çocuklara iyi uykular yazana da gitmiyorum özellikle çocuklarım küçükken hiç gitmiyodum şimdi de evde çocuğumu bırakıp düğüne gitmek bana mantıksız geliyor evlenen onlar ben olsam ne olmasam ne konu sahibi o gece aniden bir işiniz ciksin gitmeyin su pahalilikta o paraları vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…