Adresini çalmış olabilirler mi?
Ama 3 ayda bir olması da garip yani,çocuk olmadan önce nasılmış acaba,şaşırdım şimdi.....
acaba bize gelirlerse adama direkt facein çalınmış senin bak neler yazılmış hakkında mı desem?
iilla sölücen yani
onlarda insan sonuçta..hepimiz kardeşizbelki face adresini çalmışlardır
bi arkadaşımın da başına gelmişti
dağ gibi delikanlıyı gay etmişler
gaylari küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın
yani bence öyle yap
benim bahsettiğim arkadaşımda evli
böyle sakallı bıyıklı yağız bi adam
dedim mustafa senin face adresini çalmışlar
haberin var mı
adam da çok sık girmez nete iş yerinde anca
sonra bizim iş yerinde engelledir facebooka girmeyi
kalmış öyle haberi bile yok
şok olmuştu adamcağız
hadi ya?onun kayıtlı gay arkadaşları da var mıydı?
biz onlarla hep eşli görüşmüştük.şimdi hiçbirşey yok gibi devam edemem.kızla da görüşmek istiyorum.ya kocama asılırsa :18::18::18:
onlarda insan sonuçta..hepimiz kardeşizşaka bir yana bu resim çalma işi çok oluyormuş nette..
biz onlarla hep eşli görüşmüştük.şimdi hiçbirşey yok gibi devam edemem.kızla da görüşmek istiyorum.ya kocama asılırsa :18::18::18:
arkadaşlar şimdi aklıma bir şey geldi.
kardeşini buldum faceden herhalde abisi kayıtlıdır diye arkadaş listesine baktım.abisi kayıtlı ama benim açtığım sayfa değil.resim yok ve tüm bilgiler gizli.iyice kafam karıştı bu ne manaya geliyor.
başka bir gruba üye olmuş da grubun adı değişmiş olabilir.
3 ayda bir birlikte olmaları gay olduğu anlamına gelmez, belki başka sorunu vardır. sağlıkla ilgili olabilir, psikolojik olabilir. ayrıca karısıyla birlikte oluyorsa zaten gay değil biseksüel olur.
bu durumda ben olsam asla bir şey belli etmem. ona da, eşine de, başkasına da bir şey söylemem. biseksüelse de onun tercihidir.
ayyyyyyyyy şoklardayım su anda kocan ne dıyo bu duruma???
kocam gay olduğunu hemen kabul etti.ona göre fake olma ihtimali yok.onun resmini sayfasını kim napsın diyor?ama ilgilenmemiz gerek diyor olabilir d,iyor ya kadınla basılsa daha çok tepki verecek adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?