arkadaşımın kocası gay mi?

Adresini çalmış olabilirler mi?

Ama 3 ayda bir olması da garip yani,çocuk olmadan önce nasılmış acaba,şaşırdım şimdi.....

o kadar sormamıştım.o konuşma olmasaydı çalmışlardır adresini derdim.ben de arkadaşıma üzülüyorum eğer böyle bir durum varsa çok iğrenç bu ya.gidip erkeklerle sonra karısıyla.karısını bir kere çok kötü dövmüştü sebep:ilaç almayı unutması.belki de o zaman da bu tip birşeyden dövdü.:18:

acaba bize gelirlerse adama direkt facein çalınmış senin bak neler yazılmış hakkında mı desem?

yani bence öyle yap
benim bahsettiğim arkadaşımda evli
böyle sakallı bıyıklı yağız bi adam
dedim mustafa senin face adresini çalmışlar
haberin var mı
adam da çok sık girmez nete iş yerinde anca
sonra bizim iş yerinde engelledir facebooka girmeyi
kalmış öyle haberi bile yok
şok olmuştu adamcağız

belki face adresini çalmışlardır
bi arkadaşımın da başına gelmişti
dağ gibi delikanlıyı gay etmişler
gaylari küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın
onlarda insan sonuçta..hepimiz kardeşizşaka bir yana bu resim çalma işi çok oluyormuş nette..

Son düzenleyen: Moderatör:

hadi ya?onun kayıtlı gay arkadaşları da var mıydı?

hadi ya?onun kayıtlı gay arkadaşları da var mıydı?

yaw adam gay değil ki arkadaşı olsun
ele geçirmişler onun aile resimleri falan her bişeyiyle
bilgilerine de gay yazmışlar
gay adam fotoları paylaşılıyo sürekli falan
sonra facebook şikayet falan ettik bi sürü arkadaş
çalıntı sahte profil diye kapandı gitti.

biz onlarla hep eşli görüşmüştük.şimdi hiçbirşey yok gibi devam edemem.kızla da görüşmek istiyorum.ya kocama asılırsa :18::18::18:

hiç gülücem yoktu arabın derdi kırmızı pabuç ya kocama asılırsa en iyisi sen çağır eve adresin çalınmış de bakalım ne edicek ama bişi daha var ya doğruysa ya adresin çalındı dediğinde aaaa hakkaten çalmışlar deyip işin içinden sıyrılırsa ve hala eşi öğrenemezse onun gay olduğunu :26:

biz onlarla hep eşli görüşmüştük.şimdi hiçbirşey yok gibi devam edemem.kızla da görüşmek istiyorum.ya kocama asılırsa :18::18::18:

Ayy ilahi utanmasam yerlere yatıcam
Öyle birşey olmaz merak etme.
Hay Allahım ya Allah da seni güldürsün kız.
Hiç karışma boşver.
Doğruysa yanyana getirmezsin kocanı.

arkadaşlar şimdi aklıma bir şey geldi.
kardeşini buldum faceden herhalde abisi kayıtlıdır diye arkadaş listesine baktım.abisi kayıtlı ama benim açtığım sayfa değil.resim yok ve tüm bilgiler gizli.iyice kafam karıştı bu ne manaya geliyor.

baktığın gay olan o değil belliki resmini almışlar garibanın.

başka bir gruba üye olmuş da grubun adı değişmiş olabilir.
3 ayda bir birlikte olmaları gay olduğu anlamına gelmez, belki başka sorunu vardır. sağlıkla ilgili olabilir, psikolojik olabilir. ayrıca karısıyla birlikte oluyorsa zaten gay değil biseksüel olur.
bu durumda ben olsam asla bir şey belli etmem. ona da, eşine de, başkasına da bir şey söylemem. biseksüelse de onun tercihidir.

hem facebookta beğenilen herşeyi kendin beğenmiş de olamayabiliyorsun.
misal bir sayfayı beğeniyorsun sonradan adı sanı değiştiriliyor üye toplandıkça
sapıkmı arıyon çoook.
arkadaş listesine bişiy diyemem açıkçası onu görerek kabul ediyosun yada ekliyosun
bence o profil çalındı sonradan bi tane daha açtı o kardeşinde ekli olan
sonradan da herşeyini gizlemiştir
hemen çamur atmayalım
3 ayda bir yapıyorlar diye adamın tercihleri farklı yönlendirilimez
hergün yapcaklar diye bi kaide de yok

kendi tercihi diyorsunuz da sonuçta arkadaşım aldatılıyor hem de erkeklerle.kadınlarla aldatsa hemen boşan.erkeklerle aldatsa kendi tercihi öyle mi?

ayyyyyyyyy şoklardayım su anda kocan ne dıyo bu duruma???

kocam gay olduğunu hemen kabul etti.ona göre fake olma ihtimali yok.onun resmini sayfasını kim napsın diyor?ama ilgilenmemiz gerek diyor olabilir d,iyor ya kadınla basılsa daha çok tepki verecek adam.

kocam gay olduğunu hemen kabul etti.ona göre fake olma ihtimali yok.onun resmini sayfasını kim napsın diyor?ama ilgilenmemiz gerek diyor olabilir d,iyor ya kadınla basılsa daha çok tepki verecek adam.

hmm sızın ıcın zor bı durum olsa gerek ama kadın yanı arkadasınız farkındadır bence sonucta aynı evde yasıyolar

Yani arkadaşınız bile olsa insanların cinsel hayatlarının tercihlerinin sizi hiç ilgilendirmediğini düşünüyorum.Yanlış anlamayın ama bunu söylemek size düşmez diyeceğim.Sonuçta eşini aldattığını erkeklerle birlikte olduğunu nereden biliyorsunuz? Sizin bilmediğiniz bilemeyeceğiniz durumlar olabilir.Sonra olay sizin başınıza patlamasın.Hem doğru yada yanlış hoş bir durum olmaz yani altı üstü uzun zamandır görüşmediğiniz ara ara görüştüğünüz bir arkadaşınız.Kıcağız gururna yediremeyip öfkesini size kusabilir.Yada bir yanlış anlaşılmada olmuş olabilir.Yani sizi ciddi anlamda hiç ilgilendirmiyor.Adamın cinselliğiyle ilgili her ne olursa olsun eşiyle kouşmak hiç hoş değil.Ayrıca eşinize niye sarksın her normal erkek her gördüğü bayana sarkıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…