How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

arkadaşımın kocası gay mi?

elektraya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.177
40
118
Ankara
selam arkadaşlar.
uzun zamandır aramak istediğim bir arkadaşım vardı eski oturduğum yerde samimiydik.telini kaybettiğim için facede aratayım dedim neyse kızı bulamadım.sonra kocasını aratayım dedim ki onla da samimiydik bize sık sık gelirlerdi pikniğe giderdik vs...kocasının facesine ulaştım orada hobiler ve ilgi alanları bölümüne "gayler ve ankaralı gayler" yazmış ve bir gay sitesini paylaşmış.ya şok oldum böyle birşey nasıl olur.insan herkesin göreceği bir yere bunu nasıl yazar.karısının veya oğlunun fotosu yoktu sadece kendi bir tane fotosunu koymuş.

hemen aklıma şey geldi.ben bu kızla (eşiyle)bir keresine ilişki sıklığını konuşmuştuk ve o bana 3 ayda bir yaptıklarını söylemişti.hatta şok olmuştum bir erkek üç ay nasıl dayanır diye.

şimdi biz bunlarla illaki göürüşeğiz.ben bu kıza söylesem mi böyle böyle diye.:53:

olabılır de benım takıldıgım konu sız nıçın soyluyorsunuz arkadasınıza elbette eşinin facesını bılıp göruyordur uzak durun bence

Sizin söylemenize ne gerek var ki? Kendi karısı facebook adresini hiç mi bilmiyor? Okumuyor mu yazanı? Siz bir tanıdığı olarak bakıyorsunuz dao eşi olarak bakmaz mı hiç? Hem facebook a yazan insan gayet rahattır zaten bu konuda..Saklama geregi duymamış ki.

yani içgüdüsel bir merak desek böyle aleni yere yazılırmı????oğlu varmış insan utanır ....makara felan yapmıştır diyeceğim ama

çok değişik bi konu bence siz arkadaşına bişey demeyin ...bi insan kocasını illa anlar nebileyim...ara bozucu olmayın...

arkadaşınıza ulaşmak istiyorsanız tlf isteyin olsun bitsin...arkadaşımlada görüşmedik bayadır dediniz..belki ayrıldı hayatındaki değişikliklerden haberiniz yok.....iletişime geçin ama bişey demeyin derim

bence sen direk soyleme faceyı gormesını sagla mesela facesını o sayfayı kaydet we arkadasına maıl at yada ne bılıyım face al sahte face we de aıle dostunuun oldugunu soyle o gay beye karısına soylıycegını fılan soyle operek ısır canımcım

karısı köy kızı ya.nasıl desem konuşması falan düzgün akıllı biri ama internete girebilecek biri değil.
evlerinde de net yok.kız ya evde ya k.validesinde başka bir dünyası yok bu nasıl iş anlamadım.ayrıca şimdi birkaç arkadaşına baktım onlarda gay.artık hiç bir şey beni şaşırtamaz şu hayatta diyordum yine şaşırdım.

canım resimde kabak gibi suratını çekmiş o.bende ne dürüst çocuk bir kere ters bir bakışını yakalamadım diyordum ya.temiz insanlar diye düşünüyordum.
yalnız karısı 3 ayda bir ilişkiyi çok garip karşılamıyordu çocuk var normal diyordu.

yaa dediğiniz gibbiyse yazık kıza yaaa.....önce kızla iletişime geçmenizi öneririm bi bakın bakalımm....

eğer dediğiniz gibi biryse bu sefer kocama çamur atıyoda der...insanoğluyuz yani

kimsenin uğraşacağı bir tip değil garibanın teki.çakal bir abisi var o şaka yapmıştır diye düşünmek istiyorum hani ilgi alanları kısmını da.gay arkadaşları mevcut,onların sayfalarına baktım gerçek kişiler onlarca arkadaşları var.:26:

belki face adresini çalmışlardır
bi arkadaşımın da başına gelmişti
dağ gibi delikanlıyı gay etmişler:1:
gaylari küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın:27:

yaa dediğiniz gibbiyse yazık kıza yaaa.....önce kızla iletişime geçmenizi öneririm bi bakın bakalımm....

eğer dediğiniz gibi biryse bu sefer kocama çamur atıyoda der...insanoğluyuz yani[/QUOTE
ya herşey olabilir bilemedim ki yaşamadım daha önce böyle birşey.

Adresini çalmış olabilirler mi?

Ama 3 ayda bir olması da garip yani,çocuk olmadan önce nasılmış acaba,şaşırdım şimdi.....

Back