Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sakıncası yoksa ne yaptın ve ne oldu M
ilk önce iletişimlerini benim üzerimden sağladılar ben karışmayacağım dedikçe ikisi de önce gelip bana söyleyip karşıdakine soylememi istediler cesaretleri yokmuş vs. vs.
sonra arkadaşım sandığım insan sen beni zorladın ben onu beğenmemiştim ki diye beni suçladı
koskoca 20 küsür yaşında kadın kendi istediği şey için işine gelmeyince beni suçladı
Yaa çok kötü olmuss.şaka gibi insan inanamiyor.bu kadar yakın arkadaşlar nasıl bu şekilde birbirine duserilk önce iletişimlerini benim üzerimden sağladılar ben karışmayacağım dedikçe ikisi de önce gelip bana söyleyip karşıdakine soylememi istediler cesaretleri yokmuş vs. vs.
sonra arkadaşım sandığım insan sen beni zorladın ben onu beğenmemiştim ki diye beni suçladı
koskoca 20 küsür yaşında kadın kendi istediği şey için işine gelmeyince beni suçladı
Neler biliyorsunuz oglak hakkında :))Ayy oğlak erkegi mi... siz karismayin kiz kacar zaten
Neler biliyorsunuz oglak hakkında :))
Ben de yengec burcuyum ve çevremde hep oglak erkekleri oluyör yani o tiplerdden hoslaniyorum. Hatta birinden hoslandim mi kesin oglak tir diyorum
Sen ne yapacaksin canim kendi hallerine birak bu kadar herseyin icinde olunmazArkadaşımın hoslandigi bir çocuk var ,konuşuyorlar ve bence çocuk da ondan hoşlanıyor yani ben anlayabiliyorum farjli davrandığını. Geçen sefer arkadaşımla konuşacak gibi oldu ,yanında da arkadaşları vardı ama arkadaşımın yanında da biz olduğumuz için konusamadi.kısaca çocuk utangac mj değil mi bilmiyorum ama oglak burcu.ve ben de bu burcu daha önce araştırmistim ilk adımı atmakta çok zorlanirmis. Lütfen yardım edin ne yapabilirim.
Benim daha bjr birlikteliğim olmadı oglak Burcu biriyle .ama dışardan gördüğüm kadarıyla karakter sahibi duruyorlar,ya da guven veriyorlar.özellikle bu yasimda ayaklarinin yerlere saglam basan insanlarin hep oglak oldiginu goruyorum .tabi her oglak mukemmel degil.Mesela bir oglak arkadasim var kiz arkadasiyla uzun suredir calsiiyir ve baya aile opmjs gibiler, ailesinden bjri gibi sahip cikjyor,gelecekleri askerligi vs herseyi planli.ve sadikligi falan cok guzel.ben de nasıl desem eğer karşıdakine güveniyorsam onun bildiğini yaparım ama tabi aksi durumda bende ozgurlugume duskunum.yengecim ama yukselenim yay .Teşekkürler bu arada ya bir başlık daha açtım oglak burcu erkekle olan durumumuz hakkında. Ona kimse yazmadi bjr bakar msin?Başak burcuyum kendi burcum o kadar cok yoruyor ki beni. Hic sans vermem, kendime asla karistirmam hep ozgurdur ruhum. Ama oglak erkegi hep kendi dedigi olsun isteyen hatalarini duzelt dedigin halde tamam duzelticem diyip ayni hatalari 37626283 kez yapan sinirli dik burunlu igrendigim erkek tipidir. Tabi burca gore insan genelleyemeyiz ama başağım cekiyorum oglaklari birinden bile hayir gormedim... 4 oglak gecti hayatimdan 4 u de psikololojimin icine ede ede gitti
Haklısınız ama arkadaşım her gün gelip olanları bana anlatıyor. Boş boş teselli etmektense bjr şeyler yapıyım istedim ama herkesin dediği gibi çok bulasmamak lazım.Hiç bulaşma, kabak ilerde senin başına patlar işler yolunda gitmezse. 21 yaşında iki insan şu zamanda bi zahmet kendi adlarına konuşabilsinler.
Ya neden böyle şeyler yazıyorsunuz.tamam bir şey yapmicam ama elestirmekten kirmaktan vazgeçin.sana ne????