Arkadaşımın eski sevgilisi...

Terbiyesizlik yaptigi tamamen engelle gitsin hic düşünme bile senin hem laf taşıyor hem sarkintilik ediyo hem gozunun onunde asna fisne yapiyor bu nasil bi karakter. Sevmiyomussun allahtan :) ama sevip askindan olsen bile yuzune bakma engellee engelle ne bekliyorsun :))

Bence ona bir hoşt deyin, net olun. İki bağırın pısarlar böyledir bu edepsizler. Kaçırıcam ne be, patates çuvalısın sanki sen :)
Gerçekten mi hiç sanmıyorum.boksör olur kendisi.Arkadaşım küstüğünde kapıdan girdi bacadan girdi resmen. Arkadaşımın etmediği küfürler hatta kaç defa vurdu bile yine ayrılmadı peşinden affettirene kadar.

Boksörse seni mi dövecekmiş, bu hafta içinde cezaevinde 2 kez imalı tehtide uğradım resmen. Hiç korkma, bu tarz mahluklar korkuyla beslenirler. Şişirdiği kaslarının onda biri beyni yok belli. Engelle, ulaşmaya çalışırsa sevgilin olduğunu söyle, vazgeçmezse şikayette bulun.

Yok dövmez ama yapışkan bir insan vazgeçmiyor asla.

Muhabbet döndü diyemeyiz ben engellemiyeyim silmeyeyim hadi çok yardımı dokundu bana dedim cevap vermedikçe yazmaya devam etti sonra dedim zaten konuşmayalım diye.
ttmm anladık yardımı dokundu ama yardımı dokundu diye diye nereye varacak bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…