arkadaşımın eniştesinin benim için ettiği laf

Konu da üye de bana fake gelmedi , hiçbiryerde de çok güzelim iddiası Yok ki neden fake olsun? Ünide yurt arkadaşım vardı boylu kilolu kocaman bir kadındı yanımda , o da erkekler tarafından çok beğenildiğini hep çok istenen kadın olduğunu düşünüyordu , ve onun da anlattığı adamlar genelde lou nun anlattıklarına benziyordu bakkal amca , Kahveci amca tarzı... bence lou nun görüntüsünde değil sorun , bu kişilerle olan iletişiminde. Evet güler yüzlü şen şakrak olalım eyvallah ama ev sahibi ile yada iş arkadaşımızın eniştesi ile de bir zahmet mesafeli olmayı başaralım.

Küçücük çocukları uyarıyoruz tanımadıklarınla konuşma diye , biz koskoca kadınlar da hayatımızda hiçbir anlam ifade etmeyen insanlara karşı güler yüzlü olma ile gereksiz samimi konuşmayı karıştırmamalıyız..

Mune nabzım atmiyor!Öldüm de araftamiyim,sanki gri ve üzgün değilim ben kaytardimmiki acep? yoksa yavas yavas mi geliyosunNeyse ben kızların yanina mapusa gideyim en iyisi ,kızlar bisey lazım mı? Cigara falan ufff mapusta iftar yemegi de sahur da vardir herhalHayır renk değistirmeyeceksem söz vereceğim de ne de olsa vatan meselesi değil,yani banane lou nun hayranlarindan!ben ortadogulu bir garibim celebrty ile işim olmas....

Hee tamam tamam çok güzelsin herkes sana hayran herkes arkandan bakıp laf atıyor ki sorma..

Bence sevgilin ile olan durumu ayse ablayla paylaş.
Ayşe Abla hariç diğerleriyle vakit geçirme. Neden olarak ise bu durumu ayşe ablaya bildirdiğin için sıkıntı olmaz alttan alır diye düşünüyorum

KudrAlobar hortlatmayayim dedim ama şuan gördüm aklıma sen geldin sence konu fake mi değil mi ? Eskilerde çok yavan atiyormus

Ayşeye üzüldüm be. Böyle kariyer sahibi iyi bi insanın sahip olduğu karaktersiz eşine bak. Hayat çok garip gerçekten. Herkes hak ettiği biriyle evlense keşke. Konunun başlarında çözdüm olayı zaten en başta söylediği o söz bile kapmış güzel kızı falan oradan belli yavşaklığı. Bunu eşinin yanında mı söyledi peki? Samimiyetlikle cıvıklık arasında çok ince bir çizgi vardır ve ayşenin eşi tam cıvıklığın içinde yer almış. Hırs etmiş adeta. Şiddete karşı biriyim ama cidden dayaklıkmış helal olsun iyi sabretmiş Bence mesafe koyun özellikle ayşenin eşine karşı net bi tavır sergileyin ki oda neyin ne olduğunu anlasın ve geri adım atsın. Bu size bağlı artık. Ayşe de kusura bakmasın

Ayşe'nin kocası değil ya, Ayşe'nin ablasının kocası bunları söyleyen

Off yok boyle bisey yaa yok boyle bisey yaa

Ayşe'nin eniştesi sapık Ayşe'ye bile gider yapıyordur.... Ayşe' de ablasıda da o adamın pislik biri olduğunu emin ol biliyorlardır.... Ayşe'ye söylemelisin seni ailesinden uzak tutsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…