arkadaşımın eniştesinin benim için ettiği laf

Ciddi mi?ben şok ben iptal Abowww sürekli yorumlarını görüyordum bayadr görmüyordum bende nick değişti sandım
Tabi o erkek cikti isisizmis bizimle eglenmis itiraf etti ben esas viyoletadan beklemezdim
En cok ona sasiridm.
Aha ezan okunuyor:)

Yok bea kizlar guney doguda hipodrumda var, karma spor salonlarida.
Ammaaa velakin boyle sevgili yok!
Yerler adami
Konu sahibi konunda bi tuhaflik var ama cozemedim yaa

Ben şeyi anlamadım ya hani enişte siz geçerken "offff" falan çekmiş ya e siz onu söylediği anın salisesini nasıl biliyorsunuz sevgiliniz anlattıysa bu olayı?

Duyup da duymamazlıktan mı geldiniz? Konuda çelişki var..

vay anasını konun gerilerini okuyayım dedim, yabancılara benzetilme övüntüsü falan geçiyor bir şeyler. geriden geldim ama madem bu başlıkta kendimizi övüyoruz, geri kalmayayım son trendlerden

e ben hollandadayken hollandalı yakışıklı taş bir adam tarafından hollandaca tanışılmak istendim :)) ingilizce cevap verdim ingilizce sordu bu kez, o zamanlar sevgilim olduğundan reddettiydim,

ah salak kafam diye bağlıyorum konuyu.

Ayşe ilk söylediği cümleyle ne mal olduğunu anlamamissa zaten söylesen de bir şey değişmez. Ne demek eniştem benim yanımda güzel kızı kapmış uyuz oldum diyecek.yok artık

Pozitif ve iş hayatında uyumlu Ayşe tam anne olacak kapateside iken,evlenmeyi mahalle baskısı olarak algılayan, iri, kırmızı, kıvrımlı olduğunu iddia eden, evliliği mahalle baskısı olarak algılayıp, ölümüne, her adamın "ay beni öpçek" diye trip trip yazan bir adet garip üyenin, garip konusu.

Heyecanla savunmasını beklemekteyim

O kadar heyecanlanmak ki, anlatım bozukluğu yapmak

Son düzenleme:
Tam şuanda rus bir herif "rus gibi görünüyorsun" dedi ama alakam yok hiç hiç yok. Kahve gözlü kahve saçlı sıradan Türk kızıyım. O yüzden çok dikkate almamak lazım
Bilerek söylüyorlar .biz Türk olmaktan utanıyoruz gibi bir izlenim bırakmış bazı hemcinslerimiz .avrupalı ya benziyorsun demek bir iltifatmış ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…