• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın derdi :(( görücü usulu tanışma...

kızlar son gelişmede kerem faceden resmini kaldırmış facesınde görüşmedıklerını silmiş.
watsuptanda fotosunu falan kaldırmış hatta faceden ekle butonunuda kaldırmış.
bunlar bugun oluyor.bu arada kız oğlanı hıc eklememiş ama yınede dısardan takıp etmişti.simdi edemıyorda.
Biri rahatsız ediyordur belkide adami ondan boyle yapmistir..

bu kerem dünyadaki son erkek sanırım.. neden bu kadar kaldırıyorsunuz ki totosunu? arkadaşınız hakkında birilerine sürekli olumlu konuşması da ayrı bir olay.. gören de olsa 1950 lerde yaşıyoruz da kıza açılmaya utanıyor falan sanacak.. bu kerem denen vatandaş ablasını da yiyor, ne yazık ki arkadaşınızı da.. bırakın arkadaşınız yoluna baksın, adam dengesizin dik alası.. verilmiş sadakası varmış daha hoşlanma aşamasındayken öğrenmiş ne mal olduğunu..

bu kerem dünyadaki son erkek sanırım.. neden bu kadar kaldırıyorsunuz ki totosunu? arkadaşınız hakkında birilerine sürekli olumlu konuşması da ayrı bir olay.. gören de olsa 1950 lerde yaşıyoruz da kıza açılmaya utanıyor falan sanacak.. bu kerem denen vatandaş ablasını da yiyor, ne yazık ki arkadaşınızı da.. bırakın arkadaşınız yoluna baksın, adam dengesizin dik alası.. verilmiş sadakası varmış daha hoşlanma aşamasındayken öğrenmiş ne mal olduğunu..
"gören de olsa 1950 lerde yaşıyoruz da kıza açılmaya utanıyor falan sanacak..":KK9::KK9::KK9:

galıba arkadaşım aşkından değilde gururunun bu kadar ayaklar altına alınmasına kızıyor. bunu yedıremıyor.

galıba arkadaşım aşkından değilde gururunun bu kadar ayaklar altına alınmasına kızıyor. bunu yedıremıyor.
Bu kadar gurur iyi birsey degil...hayat kisa takmayin icinizden geldigi gibi yasayin.arasin arkadadin sorsun bunda ne var..

• Beğen
Reactions: zkc
sizce arkadaşım aracı olan öz ablasını mı arasın, kendisini mi bunu soruyor?

şuan yorumlar işe yaradı ;aslında yakışıklıda bir tip değildi dıyor :)?

Hangi gurur? yani iki haftadır aramaması mı? arkadaşınız neye inat yapıyor?

Açık düşüncemi söyleyeyim, ben demişsem ki "hayatımda bu kadar rahat kasmadan bir muhabbetim olmamıştı. vs". ama karşımdaki insandan ses soluk yok iki haftadır, onun bu davranışına karşılık ben de aramamaya devam ederim, demek ki kendini benim gibi hissetmiyormuş diye. Konuda bu kadar memur görünce başkent olduğunu farzediyorum bir de:), arasın desin ki "Bugün de ben bir plan yaptım, kusura bakma şu yüzden arayamamıştım.", karşısındaki insandan gelecek cevaba göre yeniden şekillendirir düşüncelerini, oturup bir cevap gelir mi diye ummanın işe yarayacağını sanmıyorum.

Arkadasinizin yerinde olsam iyi misin bi sikintin mi var. senden haber gelmeyince merak ettim diye bir yoklama cekerdim

3.5 yıl diyosun
el ele bile tutuşmadılar diyosun
öyle ilişki olmaz ama bence
tamam tensel ölümüne temas olsun demiyoruz da
öyle 3.5 yıl kanki gibi mi geçti anlamadım ben :D

yakışıklı olsa peşindemi koşcaduuuu:KK14:

ya ablaya ne gerek var. arasın adamı. . düşüncen ne desin.
bende ona göre yoluma devam edeyim desin. sürüncemede kalmasın. açık olalım desin

• Beğen
Reactions: zkc
3.5 yıl diyosun
el ele bile tutuşmadılar diyosun
öyle ilişki olmaz ama bence
tamam tensel ölümüne temas olsun demiyoruz da
öyle 3.5 yıl kanki gibi mi geçti anlamadım ben :D
canım yanlış mı yazdım 3,5 ay :)

Himn son mesaji gormeden yorum yaptim demin. Iyi misin bi sorun mu var diye aramak basit kalir bu durumda acik konusmak gerekir. Kendinden emin bir sekilde net olmak lazim su saatten sonra

kızlar şuan ayşeden bir itiraf geldi. banada şimdi soyledı ve yemeğe kaçtı...
dün akşam dayanamayıp aramış ama açmamış. :(( sonrada gece face wats kaldırmış. off ya dediğiniz tüm olumsuz düşünceleri doğru çıkarıyor bu...

hatta 2 kez aradım dun aksam dedi.

34-35 yaşında yetişkin insanlar. el ele bile tutuşmamışlar. His yok demek bu
En azından el tutuşması olması gerekir diye düşünüyorum.
Ayrıca adam çekingen demişsiniz. sonrada çok rahat demişsiniz.
Ben eksik bişeyler var diye düşünüyorum. Arkadaşınız nasıl davranmış. soğukmu içtenmi
belki adam beğEnemedi arkadaşınızın bazı davranışlarını hayata bakış açılarını.

kızlar şuan ayşeden bir itiraf geldi. banada şimdi soyledı ve yemeğe kaçtı...
dün akşam dayanamayıp aramış ama açmamış. :KK43:( sonrada gece face wats kaldırmış. off ya dediğiniz tüm olumsuz düşünceleri doğru çıkarıyor bu...
o zaman bu iş bitmiş.. ne arasın ne iletişime girsin. adam bitirmiş ama bunu söyleyemeyecek kadar korkak ve kişiliksiz. değmez. hayatına baksın arkadaşın

Back