Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kere msj atmakla pesine dusmus gibi olmaz...biraz rahat olun yahu...gurur gurur nereye kadar.bir sorsun bakti adam soguk yada cevap vermedi önüne bakar beklemez hic olmazsa..arkadaşım gurur yapıp aramıyor, peşine düşmüş gibi görünsün istemiyor ondan bekliyor aramasını. çünkü o hep aradı.
ilk görüşmede çok fazla ortak özellik olmadığını düşünmüş, kerem hiç susmamış hep kendını anlatmış ılk görüşmede.kızımız konusmayıncada kerem bey yanlış anlamış, suan bunları soyledı:)
peşine düşmemi. bir beraberlik varsa,4 aylık çıkma varsa,karşı taraf aramıyorsa, aramak noldu demek peşine düşmek olmaz.arkadaşım gurur yapıp aramıyor, peşine düşmüş gibi görünsün istemiyor ondan bekliyor aramasını. çünkü o hep aradı.
ilk görüşmede çok fazla ortak özellik olmadığını düşünmüş, kerem hiç susmamış hep kendını anlatmış ılk görüşmede.kızımız konusmayıncada kerem bey yanlış anlamış, suan bunları soyledı:)
Yabancılarla ilgili ne işi var?öncelikle yorumlar için çok teşekkür ediyoruz...
çocuk çekingen mi bilmiyorum , ben hiç görmedim ama arkadaşım bende anlamadımki diyor... facesınde yabancı kızlar falan var, süreklı zaten yurtdışında işleri var. facedende rusça bazen ıspanyolca onlarla yazışıyor. çevırılere bakıyoruz kanki gibiler. neyse ılk gun cekıngen ama sonra relaks ama kanki gibi..??
bıraz sanki kıçını kaldırmışlar çocuğun kızlar benım anladığım.
Aynisi basima geldi.birinle tanistirildim.cocuk cok iyi efendi espirili egitimli iyi bir ailenin cocugu.ilk gorusmede hic elektrik alamadim.bir kac kez gorustum belki zamanla alisirim diye cunku karekteri on numaraydi cocugun..ama yapamadim.surekli ariyordu telefonlarina cikmamaya basladim.yapamiyorum deme cesaretim yoktu..öylece bitti..ama bu davranisimin sonucunu gördüm.benide baska türlü uzduler ..herkes ettigini bulur misali....en azindan ben yapamiyorum uyusamadim demek gerek karsi tarafa.boyle kaale almamak daha kırıcı..Bence adını koymadı çünkü, ilk görüşte elektrik almadı arkadaşından ama mantığı paraleldi.
Buna rağmen biraz zaman verdi fakat bu sonucu değiştirmedi. Yani arkadaşına duygusal bakış açısı ilk gördüğü günden beri değişmedi.
Bence bu yüzden kendini geri çekti.
bu kanki gibi kız arkadaşına ise. dediğimde haklıyım. 2 kanki gibi gezmişler işteöncelikle yorumlar için çok teşekkür ediyoruz...
çocuk çekingen mi bilmiyorum , ben hiç görmedim ama arkadaşım bende anlamadımki diyor... facesınde yabancı kızlar falan var, süreklı zaten yurtdışında işleri var. facedende rusça bazen ıspanyolca onlarla yazışıyor. çevırılere bakıyoruz kanki gibiler. neyse ılk gun cekıngen ama sonra relaks ama kanki gibi..??
bıraz sanki kıçını kaldırmışlar çocuğun kızlar benım anladığım.
birde düşün 4 ay çıkmışlar bunlar.erkek adam olmuyor diyebilmeli. kaçmak yakışmazAynisi basima geldi.birinle tanistirildim.cocuk cok iyi efendi espirili egitimli iyi bir ailenin cocugu.ilk gorusmede hic elektrik alamadim.bir kac kez gorustum belki zamanla alisirim diye cunku karekteri on numaraydi cocugun..ama yapamadim.surekli ariyordu telefonlarina cikmamaya basladim.yapamiyorum deme cesaretim yoktu..öylece bitti..ama bu davranisimin sonucunu gördüm.benide baska türlü uzduler ..herkes ettigini bulur misali....en azindan ben yapamiyorum uyusamadim demek gerek karsi tarafa.boyle kaale almamak daha kırıcı..
İşte mantık evliliği deniyor ama azıcık duygu kesinlikle lazım.Aynisi basima geldi.birinle tanistirildim.cocuk cok iyi efendi espirili egitimli iyi bir ailenin cocugu.ilk gorusmede hic elektrik alamadim.bir kac kez gorustum belki zamanla alisirim diye cunku karekteri on numaraydi cocugun..ama yapamadim.surekli ariyordu telefonlarina cikmamaya basladim.yapamiyorum deme cesaretim yoktu..öylece bitti..ama bu davranisimin sonucunu gördüm.benide baska türlü uzduler ..herkes ettigini bulur misali....en azindan ben yapamiyorum uyusamadim demek gerek karsi tarafa.boyle kaale almamak daha kırıcı..