• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın derdi :(( görücü usulu tanışma...

Ya iyide adam rus meraklısı olsa alir evlenirdi bence onlarla takiliyor sadece..
Bu da iki ucu çelişkili bir cümle.
Bir kere %99 Türk erkeği Ruslar'ı beğenir ama evlenilecek kız fıtratlarına aykırıdır.
İçleri gider ama yapamazlar, ancak tuzluk olur bir kısmı.

Bu da iki ucu çelişkili bir cümle.
Bir kere %99 Türk erkeği Ruslar'ı beğenir ama evlenilecek kız fıtratlarına aykırıdır.
İçleri gider ama yapamazlar, ancak tuzluk olur bir kısmı.
Yok ya evlenenlerde var...oyle deme..cok begense evlenirler gozleri gormez....

Bence adamin bi sevgilisi ya da sevdigi vardi. Ya ayriydilar, ya dillendirememislerdi. Bu sirada adam sizinle gorustu. Yani bos vaktini gecirecegi biriydiniz sadece.

Yok ya evlenenlerde var...oyle deme..cok begense evlenirler gozleri gormez....
Arada çıkıyor ama o evliliklerde tatil yörelerinde aşkla başlıyor.
Ya da nasıl denir kendi kökenine çok uzak biriyse eğer mesela Araplar sarışın çok sever.
Libidoları baskın çıkıyor demek.

Valla benim de aklım karıştı. Arkadaşı yemeğe gidince bu da gerçek düşüncelerini döküyor sanki.:KK53:

Ay o sana bakar mı? havasını alırsam birine anlatırken ben de bir "ama ama baktı her şey sahte miydi acaba?" :KK43: derim yani

Arada çıkıyor ama o evliliklerde tatil yörelerinde aşkla başlıyor.
Ya da nasıl denir kendi kökenine çok uzak biriyse eğer mesela Araplar sarışın çok sever.
Libidoları baskın çıkıyor demek.
gel antalyaya gör. her yerde rus kadın. yanında türk koca. ve arabada melez bebekleri. çok fazla evlilik var antalyada ruslarla

Yok gibi gözüküyor...ne bilim kizin duygulariyla oynamasaydi keske
Kızın duygularıyla oynandığını da bilmiyoruz ki zerrin.
Ne yaşandıysa onlar yaşadı.
Üni de bir arkadaşım vardı. Amfide imza kağıdı dolanıyor. Yanındaki çocuk bundan kalem istemiş imza atmak için.
Bak sen!
Döndü ve"bu neden benden kalem istedi şimdi" dedi.
Yani imza atcak neden olabilir. Kız erkeklerin buna bakışını bile tersine çeviren biriydi.
Şimdi tüm dönemi kendine aşık olup da açılamayan olarak düşündüğü bir çocuğa karşı platonik takıldıysa çocuğun suçu mu?

gel antalyaya gör. her yerde rus kadın. yanında türk koca. ve arabada melez bebekleri. çok fazla evlilik var antalyada ruslarla
Antalya'yı biliyorum ya. Hatta orada yaşayan arkadaşlarım var. Apartmanın çoğu Rus diyor. Bir de çok ilginç şeylerini anlatıyor. Fena göz açıklarmış.
Balık almış gelmiş bunun kapısını çalmış: "sizin evde kızartabilir miyim?" diye. Bu da tüp mü bitti falan demiş.
"yok kokuyor ev " demiş. Şaka gibi.

Üni de bir arkadaşım vardı. Amfide imza kağıdı dolanıyor. Yanındaki çocuk bundan kalem istemiş imza atmak için.
Bak sen!
Yani imza atcak neden olabilir. Kız erkeklerin buna bakışını bile tersine çeviren biriydi.
Şimdi tüm dönemi kendine aşık olup da açılamayan olarak düşündüğü bir çocuğa karşı platonik takıldıysa çocuğun suçu mu?

Bir arkadaşıma da hoşlandığı çocuk "merhaba" demişti sonra gidip konuştu çocukla "bana bu kadar yakın davranma görenler yanlış anlayabilir:63:" demişti, bir daha merhaba bile demedi çocuk. Hayat böyle işte :KK53:

Antalya'yı biliyorum ya. Hatta orada yaşayan arkadaşlarım var. Apartmanın çoğu Rus diyor. Bir de çok ilginç şeylerini anlatıyor. Fena göz açıklarmış.
Balık almış gelmiş bunun kapısını çalmış: "sizin evde kızartabilir miyim?" diye. Bu da tüp mü bitti falan demiş.
"yok kokuyor ev " demiş. Şaka gibi.
bir tanıdığımında altında evli bir rus yaşıyordu. terlik sesinden rahatsız olmuş rus,sabah kapıyı çalmış, elinde banyo terliği bunu giy ,ve o terlikle dolaşma demiş fırlatmış çıkmış:KK53:
arkadaşım böyle elinde banyo terliğiyle kalmış:KK57:

Bir arkadaşıma da hoşlandığı çocuk "merhaba" demişti sonra gidip konuştu çocukla "bana bu kadar yakın davranma görenler yanlış anlayabilir:63:" demişti, bir daha merhaba bile demedi, çocuk. Hayat böyle işte :KK53:
:KK48::KK48::KK48::KK48:diyecek bir şey bulamadım.

Bak sen!
Iyide ayni sey mi?4 ay niye cikti madem kizla..zorla gelmedi ya bulusmaya..umut vermis oldu bence..

hayır ipek yakıştıramamak değilde hani çocuğun gözü yükseklerde gibiydi...
bu arada simyacı haklısın süreklı küsüp barıştığı bir sevgilisi varmış.

bir tanıdığımında altında evli bir rus yaşıyordu. terlik sesinden rahatsız olmuş rus,sabah kapıyı çalmış, elinde banyo terliği bunu giy ,ve o terlikle dolaşma demiş fırlatmış çıkmış:KK53:
arkadaşım böyle elinde banyo terliğiyle kalmış:KK57:
İşte bizim Türk kadınları uğraşadursun kvalide polemikleriyle Ruslar'a bak sen. Bizim kvalidelere Rus modeli göndermek lazım.:KK30:

Back