Arkadaşımın çocuğu ve benim çocuklarım

3-4 yaş annenin bile zor dayandıgı bir yaş , kadın size gelerek nefes alıyo, ama olan size ve cocuklarınıza oluyor , bence gorusmeyın , kahve içceksenız cocuklarsız babaya burakıp dısarda için arkadasınızla .

Muhakkak içerleniyordur aslında kırılmasını da istemiyorum ama çocuklarım hassas yanım. (birçok annenin de olduğu gibi)

Ben istemem mesela çocuğumu başkasının uyarmasını ama bunu istemediğim için zaten başkasına fırsat kalmadan uyarıyorum. Mesela “hayır” kelimesinin ne olduğunu bilirler, misafirliğe gittiysek daha yolda plan yaparız eşimle, “sen kıza bak ben oğlana bakayım.” diye çayımızı kahvemizi bile doğru düzgün içmeden evimize döneriz ama biliriz ki çocuklarımız kimseye rahatsızlık ya da zarar vermedi. O yüzden garipsedim biraz.

Park kalabalık oluyor, bizim saatlerimiz arkadaşıma uymuyor yani parkta da görüşsek anca 30 dk falan denk geliriz onda da kızı diğerleriyle oynar diye düşünüyorum. Yine olmazsa çevrede park çok başka bir yere giderim

Aslında art niyetli değil, benim çocuklarımla oyun oynar sever. Sanırım o beni rahatlattığını düşünüyor ama öyle olmuyor tabii bu durumda

Çocuklar arası yaş farkı var.
Bu kadar çok bir araya gelmeleri bence yanlış.
Anladığım kadarıyla arksdsının çocuoğu agresif bir çocuk.
Ve bebeklerin çok küçük.
Lütfen dikkatli ol

Çocuğu için sizinkilerle oynamak istiyor demiş ya akran değil de oyuncak olarak oynamak istiyor ama sanki bence. Yani yargılamak da değil diğer çocuk da çok küçük ama sizin bebekler de oyuncak bebek değil yat da sallayım falan.. sakince açıklayın, o gün çocukları rutinlerine döndürmekte zorlanıyorum diyin mesela.. akran da değiller evet bu arada ne zaman güzel olur 3-4 yaşına gelsin misal sizinkiler, arkadaşı da 7 falan olur öyle güzel oynatır ki özellikle kız çocuğunu bu far k oralarda bi süre normal oyun çağları çakışırken (benm de yok çocuğum yeğenlerimden yola çıkarak söyledim)

Yas farki cok. parkta vs olsa olursa evde cok zor .6 7 ay olsa bile fark ediyor hareket istem oynama sekilleri bile farkli oliyor . bizde de vardi 1 yas ara bariz cocugu catlatiyordi oyuncak aliyordu vermiyordu buyik akrdsi .azalttilar görüşmeyi sonra cocuk büyüdü sakinledi digeri elinden oyuncak aliyor istemiyor onu tarih tekerrürden ibaret vesselam dedim .havalar iyi olunca parka gidin bol bol . Yorgunum cocuklar huzursuz diş dönemi diyin gecistirin bazi günleri

akran zorbalığı çocukları çok çok etkiliyor
kendi kızımdan biliyorum
üzüldüm kuzulara.. annesi ne alemde bu sırada kızın?
ben olsam çok mahcup olur kızıma müdahale ederim mesela

ittiğinde de sizin ona hafif yollu da olsa kızmanız gerekirdi
arkadaşınız küserse küssün

Ben kesinlikle tepki veriyorum, herkesin çocuğu kıymetli ama ben tüp bebek tedavisiyle kavuştum çocuklarıma zor da bi hamilelik geçirdim o yüzden onlar üzüldüğünde ya da huzursuz olduğunda sessiz kalamıyorum asla. (eminim birçok anne böyledir.) ama o sırada annesi çok da bi tepki vermedi ona bozuldum biraz.

Ben yapmamaları gereken bir şey yaptıklarında çocuklarımı kesin bir dille uyarıyorum çünkü ve anlıyorlar bu yüzden de gördüğüm rahatlık beni rahatsız etti sanırım

Allah size bağışlasın inşallah
annesinin tepki vermemesine daha çok rahatsız olursunuz tabi diğeri çocuk sonuçta

mesafenizi koymaya başlayın ve bizi de bilgilendirin lütfen

Çocukları bu kadar izole etmeniz de doğru değil, çıkarın parka oynasınlar, en güzel sosyalleşme parkta olur
Bulunduğunuz ilde , ilçede oyun grupları vardır mutlaka , oralara götürün yasitlariyla oynasınlar
Çocuklar belli yasa gelene kadar 3 ay bile çok fark eder gelişimlerinde yani tam yaşıtı olan çocuklarla sosyallestormeniz lazim , oyun grupları bunun için var zaten

Çocuğumu hoslanmadigi ortamlara sokmam. Size de aynısını tavsiye ederim. Rahatlamak için sosyal ortama giriyoruz gerilmeye değil. Benimle aynı hassasiyeti paylaşan ve çocuğumun iyi anlaştığı kişilerle takılıyorum. Zaten kardeş varmış evde. Tek çocuk değiller.

Çocuklar bu ara çok keyifli değil görüyorsun çok ağlıyorlar biz görüşelim tabi iyi güzel ama huzursuz etmeye gerek yok daha sonra görüşelim diyebilirsiniz.

Açıkça soyleyin Cocuklarim cok huzursuz oluyor etkileneceklerini düşünüyorum diyin. Onun da cikarmasi gereken bir ders var çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…