Bugün arkadaşımı aradım, onun için önemli bir gündü.
Ortak tanıdığımız bir arkadaşımızın kızıyla kendi kızı kavga etmiş, onlar çok daha yakın oldukları için sık sık görüşüyorlar ve arkadaşım çocuğunun diğerinden etkilendiğini söylüyordu yaklaşık 1 yıldır.
Dinledikten sonra “daha önce söylediğim gibi, çok görüştürme zaten oynamıyorlar kavga etmekten, yerinde olsam görüştürmem açıkçası, çocuğum sürekli ağlayacaksa neden zorla görüşeyim” dedim.
Açıkçası biraz kendisine laf dokundurduğumu anladı, niyetim de o şekildeydi.
Sonra kızı benimle konuştuğunu anlayınca oğlumun adını söyleyip “onlara gidelim, özledim” dedi, arkadaşım “hava güzel, parka gidelim” dedi. Park havamda değilim hiç belim ağrıyor çok dedim ama eve de davet etmedim açıkçası.
Muhtemelen arkadaşım durumu düşünüp beni anlamıştır, kırılacağını düşünmüyorum. Diğer çocuğu anlatırken fikrimi beyan etmem aydınlatma yaşattı bence ona.
Yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim