- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Sebepsonuc
-
Sorun cocukda degil anne de engel olmaya calismasi gerekir burdaki hic sesini cikarmiyorBir arkadaşım var ,çocuğu her gelişinde evimin ağzına s.çıyor:) Ben çocuğu kapıp başka odaya götürüyorum annesi bisey demesin diye ..demez zaten ama bi defa duvarımı baştan aşağı boyayınca annesi şaşkınlıktan naptın sen diye çıkıştı, yavrum o da çok korktu ,yaşı küçük bi minnoş, anlamıyor durdan sustan. Annesi de hep peşinde ama çocuk çok aktif :) kedi gibi saniyede milyon deliğe giriyor :) ee napayım şimdi ben bu çocuğa, minciklaya minciklaya canını alıyorum zaten ,çok sevimli..yapacak birşey yok ,sağlık olsun ! Annesi de hemen temizler ortalığı, hakkını yemeyeyim arkadaşımın:)
Seninki biraz kötü olmuş . Annesi ojeyi elinden almalıydı, almıyorsa sen almalıydın . Eşyalarını türlü zorluklarla aldığından bahsediyorsun ,korumayı da bilecektin. Arkadaşın bayağı ilginç bir kadın, gönül koyması gereken kişi sensin .bırak ne hali varsa görsün, düşünme artık .
O kadar güzel yazmışsınız ki çok teşekkür ederim inanınki maddi bir destek zaten kabul etmezdim asla. Ama manevi olarak bile yanımda olmadı naptın hallettnmi benim yapabilceğim birşey varmı demedi. İçimi rahatlattınız cok sagolun kendimi çok sorguluyordum çünkü..
Birşeyin arkasına saklamıyorum konuşma tarzınız hiç hoş değil! Lütfen böyle cümleler kurmayın.. Tekrar etmek istemiyorum yorumları okuyun lütfen sorun şu ki o mahçup olmadı beni aramadı bi yol bulmaya çalışmadı. Ben aradığımda ne demek tabiki yardımcı oluruz vs dedi ama sonra beni hiç tanımayan o kadın 2 cümle söyleyince onu haklı bulmuş. o beni tanımasa ilk aradığımda da bunu düşünüp bozulabilirdi beni hiç tanımayan başkasının yorumuyla değil. Hadi diyelim ki beni yanlış anladı böylemi tepki vermesi gerekiyordu (arkamdan konuşarak ) onun yaptıgımı doğru o zaman. Ve ayrıca istediğinizi düşünebilirsiniz ama gerçekten empati yapıyorum onun yerinde ben benim yerimde o olsa ben onu yanlış anlamaz hemen halletmeye calısırdım. Hatta daha o söylemeden ben çözüm arardım. Biz çok yakındık ben arkadaşlarıma gercekten çok değer veririm beni tanımadan sizde bu şekilde konuşmayın.
bende az once konumda ornek verdim komşunun okula goturduğum arabamla 10 yaşındaki oğlu arabamı kapısını boydan boya çizmiş gören 3 ayrı kişi var ama annesi benım oğlum yapmaz sordum şimdi dedi çıktı.bir üye aynen şunu yazmış:e ozaman sizde çizilecek daha ucuz bir araba alın onenli olan huzur.yavv hırsızın hiç mi suçu yok hikayesi gerçekleşti az önce.başka komşununda arabasının lastığını ındırmeye kalktı yazın aynı çocuk.e odamı çocuğun dıkkatını çekmeyecek ucuz bir araba alsın o zaman .bu konuda da yorumunuzu merak ettim aklı başında bir uye gördüğüm için siziBen olaya karşı tarafın ne yaşamış olabileceği ile ilgili bir yorum kattım. Ama sizin bana verdiğiniz yanıttaki tepkiniz aşırı. Buradaki yorumlarinizı siz de bir tekrar okuyun. Hep karşı tarafı suçlayıcisiniz. Yani tamam o kendini kötü hissetmesin diye arayıp sormuşsunuz ama o akrabası o lafı etmeden önce de size mesafe koymuş gibi geldi. Yani daha önceden kötü hissetmiş gibi gözüküyor.
Eşiniz sizi uyarmış. siz ne kadar kardeşim gibi vs diyin kardeş bile olsaniz arayıp yardım istemek koltukların yüzünü değiştireceğinizi haber vermek demektir. Kaldı ki herkes kamyonet bulup mu gönderiyor. İşi yapacak olan gelir alır genelde. Zaten siz onlara gerek kalmadan cozmussunuz.
Üstüne üstlük aman boşver ne gerek var öyle arkadaşa çıkar gitsin hayatından benzeri yorumları da beğenip durmussunuz.
Karşı tarafı tanımıyorum sizi tanımıyorum anlattığınız kısmı üzerinden varsayımlar ile yorum yapıyorum. Herkes öyle. Yukarıda açıkladığım sebeplerden sizi hatalı buldum.
Benden bahsediyorsunuz ama dünya malı. Çözüm sundum. Uuz araba, çadir germek, cevreyi degisirmek. İnsan degisiremezsiniz. Böyleler. Ben daha ne diyim.bende az once konumda ornek verdim komşunun okula goturduğum arabamla 10 yaşındaki oğlu arabamı kapısını boydan boya çizmiş gören 3 ayrı kişi var ama annesi benım oğlum yapmaz sordum şimdi dedi çıktı.bir üye aynen şunu yazmış:e ozaman sizde çizilecek daha ucuz bir araba alın onenli olan huzur.yavv hırsızın hiç mi suçu yok hikayesi gerçekleşti az önce.başka komşununda arabasının lastığını ındırmeye kalktı yazın aynı çocuk.e odamı çocuğun dıkkatını çekmeyecek ucuz bir araba alsın o zaman .bu konuda da yorumunuzu merak ettim aklı başında bir uye gördüğüm için sizi
süper çözümler günde 4 5 kere kullandığım arabaya çadır gerıp gerıp toplayayım içi çok güzel ferah okula yakın olan evimden olayım sevdığım arabamı satıp kuşgillerden bir araba alayım.bir insan bile değişse değişmeye zorlamalıyız dıyorum ben kaçan biz olmamalıyız.burda ülkeden bıkıp gıtmek ısteyen üyeler de çok e o da yanlış .Benden bahsediyorsunuz ama dünya malı. Çözüm sundum. Uuz araba, çadir germek, cevreyi degisirmek. İnsan degisiremezsiniz. Böyleler. Ben daha ne diyim.
Ben de onu söylüyorum zaten ..anne, rahat etmek için çocuğu salmış bırakmış..Sorun cocukda degil anne de engel olmaya calismasi gerekir burdaki hic sesini cikarmiyor
Çocukları olunca bazı kadınlar prenses moduna giriyorlar.Bencilce başkalarını rahatsız etmesine izin veriyorlar veletlerinin.Çocuklu kadın çocuğu azgınsa başkasına misafirliğe gitmemeli. kul hakkı sonuçta.Biktim bu yaramaz bebelerden ve arsız analarından ben artık. Iki dk kicinin ustunde keyif yapicam die bakmio cocuga. Dogurup Dogurup saliyolar ortaliga. Onun seni buyur etmesi lazimdi zaten daha yeni evlenmissin bismillah ne hemen gelio aileden biriymis gibi kuduruk sipasiyla. Insanlar mal dicem malin gözüne seveyim çüş dersin durur deh dersin gider. Defolsun gitsin nereye gidiosa. Napican ki boyle bi tip ne ise yarar..
Benden bahsediyorsunuz ama dünya malı. Çözüm sundum. Uuz araba, çadir germek, cevreyi degisirmek. İnsan degisiremezsiniz. Böyleler. Ben daha ne diyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?