- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Sebepsonuc
Bir arkadaşım var ,çocuğu her gelişinde evimin ağzına s.çıyor:) Ben çocuğu kapıp başka odaya götürüyorum annesi bisey demesin diye ..demez zaten ama bi defa duvarımı baştan aşağı boyayınca annesi şaşkınlıktan naptın sen diye çıkıştı, yavrum o da çok korktu ,yaşı küçük bi minnoş, anlamıyor durdan sustan. Annesi de hep peşinde ama çocuk çok aktif :) kedi gibi saniyede milyon deliğe giriyor :) ee napayım şimdi ben bu çocuğa, minciklaya minciklaya canını alıyorum zaten ,çok sevimli..yapacak birşey yok ,sağlık olsun ! Annesi de hemen temizler ortalığı, hakkını yemeyeyim arkadaşımın:)
Seninki biraz kötü olmuş . Annesi ojeyi elinden almalıydı, almıyorsa sen almalıydın . Eşyalarını türlü zorluklarla aldığından bahsediyorsun ,korumayı da bilecektin. Arkadaşın bayağı ilginç bir kadın, gönül koyması gereken kişi sensin .bırak ne hali varsa görsün, düşünme artık .
Seninki biraz kötü olmuş . Annesi ojeyi elinden almalıydı, almıyorsa sen almalıydın . Eşyalarını türlü zorluklarla aldığından bahsediyorsun ,korumayı da bilecektin. Arkadaşın bayağı ilginç bir kadın, gönül koyması gereken kişi sensin .bırak ne hali varsa görsün, düşünme artık .