- 26 Eylül 2018
- 131
- 126
- 53
- Konu Sahibi Sebepsonuc
-
bunuda deneyeceğim mutlaka çok teşekkür ederimÇıkmayan yerler varsa..asetonsuz oje çıkarıcı kullanin..yüzeyi aşındırmadan ojeyi çıkarıyor.
Öyle güzel yorum yapıyorsunuz ki bayıldım sizeeBoşver sıkma canını böyle böyle tanıyoruz işte insanları.
Bir de bu sana tecrübe oldu bir dahakine evine gelen misafir çocuk mantıksız birşey istiyorsa anası danası uyarmıyorsa sen uyar mesela oje mi istedi annesi birşey demese bile "hayırr ojeler minikler için değildir oynanmaz" de çekinme hiç. Geçen bize misafir geldi çocuk mutfağı karıştıracaktı önce sözlü uyardım dinlemedi kibarca tuttum kollarından hadi bakalım çıkıyoruzz mutfakta oynanmaz cıss eşyalar vaaar diyerekten annesinin yanına götürdüm bıraktım kadın da ağzının ucuyla uyardı çocuğunu formaliteden:)
Yani herkes sorumluluk sahibi değil onların uyarmasını beklersen ev harabeye döner uyar gitsin.
Ay teşekkür ederimÖyle güzel yorum yapıyorsunuz ki bayıldım sizeedediğiniz gibi tecrube oldu ama işte yeni evlenmişim bide yakın arkaşadım eşyası ne değerliymiş denmesin diye hiç birsey diyemedim. Artık bende daha mantıksal davranıyorum :)
ki Ben yeni evliyim eşyamda yeni tüm oyuncakları önüne doktm cocugn ama kimse komslk neden yapmyr anlyrm artıkay hayret bişey bu nasıl bi bencillik ya sanki seninki ev bizimki ev değil.
cok enteresan degisik bir anne gercekten bende cocugum ozgurce oynasin rahat etsin isterim ama kendi evimde sizinki her alanda ozgurluk slogani atiyo resmenÇocuk uykum geldi dedi biz balkondayken. Oda git içeri yat hadi dedi. Meğer yatak odama gitmiş yatağı acıp orda yatmış sonra cekmecelerimi açıp karıstırıp tokalarımı vs dökmüş ojeyide o sırada görmüş. Annesi yatak odasına bak ne yapmış dedi baktım ve çok tatlı oynuyor oynasın sorun değil dedim. sonrada durumlar gelişti zaten dediğiniz gibi bahane arıyordu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?